Imam traume zbog foruma

Stare teme i začeci foruma
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 14 May 2013, 23:03

..pa jebemumater, ovo pare mali nocni bilderburski razgovori.. :zubo:

najprije..ko je sam svoje klonove kartonirao? ..ko? jel ima taj nik? :facepalm:

Whereabout

Post 14 May 2013, 23:03

..a unda » wrote: meni se ne da uopce nagadjat. dakle, ko je sam sebi davao banove, kojim sve svojim klonovima i amo i tamo, ko je polina, sto je na kraju s moderatorskim ovdje? :kokice:
Zar je i tamo to radila? Ne... to bi bilo nedopustivo.

Dio koji se meni ne da nagađati je mising link u priči da je ex bila na moderatorskom ali nije govorila o Zekoslawi kad se radilo o izboru za moda, netko je to skrivio a ne uspijevam prokljuviti tko.

A sad još i ova treća osoba koja je zaboravljena, a blatila je. Pa ne mogu više. :ne zna:
.
Eks

Post 14 May 2013, 23:05

Whereabout » wrote:

Dio koji se meni ne da nagađati je mising link u priči da je ex bila na moderatorskom ali nije govorila o Zekoslawi kad se radilo o izboru za moda, netko je to skrivio a ne uspijevam prokljuviti tko.
Pa ako ti se ne da, zašto onda spominješ i pitaš mene? Ja, kao što rekoh, ne iznosim stvari s modovskog, nisam to radila nikad i ne mislim početi, molim da to respektirate čak i ako vam razlozi toga nisu jasni.

Ima onih koji iznose i najbolje je da se pita njih. Možda se usput potrefi i "krivac".
Whereabout

Post 14 May 2013, 23:07

ex anais » wrote:
Pa ako ti se ne da, zašto onda spominješ i pitaš mene? Ja, kao što rekoh, ne iznosim stvari s modovskog, nisam to radila nikad i ne mislim početi, molim da to respektirate čak i ako vam razlozi toga nisu jasni.

Ima onih koji iznose i najbolje je da se pita njih. Možda se usput potrefi i "krivac".
To je pohvalno, čini se moralno.
Ne poznajem osobe koje odaju podatke s moderatorskog tak da onda ništ. :ne zna:
Edit: tebe sam pitala jesi li komentirala i je li imalo učinka, s obzirom da se ne sjećam. Edit 2: ali nisam slutila da postoji cijeli misterij oko tog.
.
..a unda
Undaminator

Whereabout » wrote:

A sad još i ova treća osoba koja je zaboravljena, a blatila je. Pa ne mogu više. :ne zna:
dobro.

mislim, ovo je za popizdit, nikako na zelenu granu. treba od negdje pocet..dakle..
.. ex, jesi li ti, ex anais bez crte, dana tih i tih, tu i tu..tamo i tamo..tu i tamo govorila na moderatorskom da je zekoslava s duplim ve obicna droljica ili sta vec koja ne zna banat? :zubo:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

..a unda » wrote:..pa jebemumater, ovo pare mali nocni bilderburski razgovori.. :zubo:

najprije..ko je sam svoje klonove kartonirao? ..ko? jel ima taj nik? :facepalm:
A jeboga ti, sve ti se mora nacrtat.

Ona jedna koja je bila moderatorica i ovdje i tamo i koja ima onaj jedan avatar, ma znaš koji...

Ona nije dala da naša zekonja bude mod tamo i od tad nikako da se strasti smire.

:giggle:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Eks

Post 14 May 2013, 23:09

Whereabout » wrote:
To je pohvalno, čini se moralno.
Ne poznajem osobe koje odaju podatke s moderatorskog tak da onda ništ. :ne zna:
Ok. Shvatit ću to onda kao da me nisi pitala nešto što se može jedino doznati čitajući moderatorski. Odnosno da ne mogu odgovoriti na to, a da ne iznosim nešto s tog dijela.

Ja sam s vremenom shvatila da netko očito ima pristup, a tko je s kim u ekipi iako se svi borite zajedno, ne znam i ne zanima me zapravo.
..a unda wrote: dobro.

mislim, ovo je za popizdit, nikako na zelenu granu. treba od negdje pocet..dakle..
.. ex, jesi li ti, ex anais bez crte, dana tih i tih, tu i tu..tamo i tamo..tu i tamo govorila na moderatorskom da je zekoslava s duplim ve obicna droljica ili sta vec koja ne zna banat? :zubo:
A đes ti bio devesprve? :usama:
..a unda
Undaminator

Post 14 May 2013, 23:10

ex anais » wrote:

mislim, ono..nema tu respekta. sad si ti odjednom postala nesto principijelna nakon sto su u zadnja tri mjeseca pet puta odgodila isti ispit.. :zubo:
sta sad ti ne iznosis stvari sa modovskog? ..ma ocu da iznosis, ne ser..iznosi.. :gaah:
Eks

Post 14 May 2013, 23:11

..a unda » wrote: mislim, ono..nema tu respekta. sad si ti odjednom postala nesto principijelna nakon sto su u zadnja tri mjeseca pet puta odgodila isti sipit.. :zubo:
sta sad ti ne iznosis stvari sa modovskog? ..ma ocu da iznosis, ne ser..iznosi.. :gaah:
Pitaj da te pripuste. :zubo:
Kandidiraj se tamo na pžk, ajde, ja ću te podržati, neću bit pizda, obećajem ti ovdje pred svima. :S :D
..a unda
Undaminator

Euklid » wrote:
A jeboga ti, sve ti se mora nacrtat.

Ona jedna koja je bila moderatorica i ovdje i tamo i koja ima onaj jedan avatar, ma znaš koji...

Ona nije dala da naša zekonja bude mod tamo i od tad nikako da se strasti smire.

:giggle:
ne znam. jedino mi pada na pamet afrikapaprika. jel afrikapaprika? :kokice:
Euklid
old school

..a unda » wrote: mislim, ono..nema tu respekta. sad si ti odjednom postala nesto principijelna nakon sto su u zadnja tri mjeseca pet puta odgodila isti ispit.. :zubo:
pa di ćeš veće principijelnosti???
Eks

Post 14 May 2013, 23:12

Euklid » wrote:
pa di ćeš veće principijelnosti???
Tek da znate, išla sam mu na konzultacije. :kava: :gaah:
Eks

Post 14 May 2013, 23:13

..a unda » wrote: ne znam. jedino mi pada na pamet afrikapaprika. jel afrikapaprika? :kokice:
Koja si ti babetina. :rofl: :rofl: :rofl: :cerek:
Whereabout

ex anais » wrote:
Ok. Shvatit ću to onda kao da me nisi pitala nešto što se može jedino doznati čitajući moderatorski. Odnosno da ne mogu odgovoriti na to, a da ne iznosim nešto s tog dijela.

Ja sam s vremenom shvatila da netko očito ima pristup, a tko je s kim u ekipi iako se svi borite zajedno, ne znam i ne zanima me zapravo.
Shvati da sam te pitala jesi li dok si bila na moderatorskom bila u mogućnosti založiti se za prijateljicu, odnosno je li to bilo u to vrijeme s obzirom da te se ja osobno ne sjećam (a sad mi je, poznavajući te odavde, logično da si nešto ipak rekla) i je li te itko barem malo poslušao.

Tko smo to mi? :ne zna:
.
..a unda
Undaminator

ex anais » wrote:..

A đes ti bio devesprve? :usama:
borio se, nisam imao vremena za visu politiku. :zubo:

di je ovdje moderatorski? sad sam zaboravio..znam da je bio i da je bio otvoren. sta je sad, di je, sta je? :kokice:
Euklid
old school

Post 14 May 2013, 23:14

..a unda » wrote: ne znam. jedino mi pada na pamet afrikapaprika. jel afrikapaprika? :kokice:
:facepalm:

Pa nije ona :gaah:

Otkud ona? Ona više nije mod tamo, ne? Ona druga... da, ta.
Euklid
old school

Post 14 May 2013, 23:15

ex anais » wrote:
Tek da znate, išla sam mu na konzultacije. :kava: :gaah:
Aha, to se tak zove po novom... :giggle:
..a unda
Undaminator

Post 14 May 2013, 23:16

Euklid » wrote: :facepalm:

Pa nije ona :gaah:

Otkud ona? Ona više nije mod tamo, ne? Ona druga... da, ta.
koja druga..koja? ..koliko ih je to? :gaah:

ko je sad mod i tamo i amo? :kokice:
Euklid
old school

Post 14 May 2013, 23:19

..a unda » wrote: koja druga..koja? ..koliko ih je to? :gaah:

ko je sad mod i tamo i amo? :kokice:
:facepalm:

o đizs... nije više mod ovdje
ovdje je bila
a sad je tamo

pa mislim kak ne kužiš više...
..a unda
Undaminator

Post 14 May 2013, 23:21

Euklid » wrote: :facepalm:

o đizs... nije više mod ovdje
ovdje je bila
a sad je tamo

pa mislim kak ne kužiš više...
krvi ti isssove.. pa ko, reci.. sda ja sad, moram ic tamo gledat ko je sve moderator i jel ciji klon, i kako se prije zvao i gdje sve.. :facepalm:
Whereabout

Post 14 May 2013, 23:22

Mislim da znam i opet ne kužim ništa. Undi sam poslala na pm pa nek razmotri, on je tu oduvijek.
.
..a unda
Undaminator

Post 14 May 2013, 23:22

..koje je prvo slovo, barem mi to recite..jel vi znate kolko ih tamo ima..tri bojne moderatora su tamo.. :facepalm:
..a unda
Undaminator

Post 14 May 2013, 23:23

Whereabout » wrote:Mislim da znam i opet ne kužim ništa. Undi sam poslala na pm pa nek razmotri, on je tu oduvijek.
necu nista gledat, nista otvarat dok ovaj misterij ne rijesim.. :cheer:
Whereabout

Post 14 May 2013, 23:24

Unda, PM. Mislim, ne inicijali nego pogledaj PM. Ali meni to opet ništa ne znači jer sad više ne znam ni o kome se priča ni zašto, to je neka koja je tračala? :rofl:
.
..a unda
Undaminator

Post 14 May 2013, 23:24

..cek tamo je blis podvucena moderatorski. jel bila blis ovdje? sad moram ic ovdje trazit..o, jebote posla.. a niko me za ovo ne placa.. :facepalm:
  • Information