De, budi ekplicitniji ukoliko će to popraviti stvar.Zmaj021 wrote: ↑04 Nov 2017, 11:53..... i prve misli su mi bile vezane za undu i za tebe. evo, ti si se javila.
dona, u arhivi sam naišao na tvoje upise kojima si lijepo skrenula pažnju na jedan, možda i ključni, detalj lošeg i odbijajućeg forumašenja, a kojem su mnogi skloni. (da te eksplicitnije ne pozivam na učešće)
jasno, svi su dobrodošli.
unda bi stvari svodio na krug, intimno se nisam slagao.. možda zbilja ne možemo bolje, ali neki romantik, vjernik u meni, šta li, ipak bira spirale..
Ovaj forum je vrlo ugodan forum. Osim kad nije. A zna biti neugodan kad se nesuglasice rješavaju rječnikom ...pa kako reći kakvim..hm... uvredljivo i krajnje nekonstruktivno... Naravno da bismo svi znali reći glupane/pičko/ seljačino/debilu...Ima li to smisla i svrhe i čemu to vodi? Čak ako uzmemo u obzir da sugovornici razumiju brutalu tog humora, jasno je da promatraču to nije privlačno.
Različitost mišljenja je poželjna, razmjena doživljaja jednako tako doprinosi kvalitetnoj raspravi, ali neki forumski kažnjivi upisi ne doprinose ničemu. A najmanje nakon toga komentirati moderaturu. Nisu moderatori ni svemogući ni bezgrešni, ali božemoj, ne curi nikome krv od kojeg dana hlađenja.
Ukoliko očekujemo od administracije neku korektnost, nije li korektno i sam biti korektan te slijediti dogovorena pravila.