nije umrla, samo je otišla s moderature.
stoga vas lijepo molim da imate razumijevanja u iduće neko vrijeme ako ne riješavam sve na vrijeme, jer mi je i kolegica zec na Čitanjima otišla s moderature.
hvala vam, kolegice, dajete mi prave izazove
Dovraga i bestraga te jelenskih mu rogova!!! Drži se hrabro...Pješčana » wrote:ljudi, jezebel nas je napustila.
stoga vas lijepo molim da imate razumijevanja u iduće neko vrijeme ako ne riješavam sve na vrijeme, jer mi je i kolegica zec na Čitanjima otišla s moderature.
Odlično!Pješčana » wrote:ljudi, jezebel nas je napustila.
kiseli kupus je miljon posto finiji ako se dinsta na svinjskoj masti umjesto ulja.Pješčana » wrote:ja imam domaći špek i kobaje, radi mi ćaća![]()
jučer sam špek malo bacila na ulje i na to stavila kiselo zelje, bilo je prefino
Da imam love, kuhao bih, recimo, dvaput tjedno. Žena bi mi kuhala recimo dvaput. I triput bismo jeli vani. To bi bilo to.blaze » wrote:da nemam djece, ne bih kuhala. ima pametnijih načina za iskoristiti vrijeme
Ne kuham svaki dan.blue » wrote:Vi koji kuhate svaki dan - kada kuhate? I jel imate neko uobičajeno radno vrijeme? Kuhate li zbog sebe ili zbog djece, tko je ima?
Kuham skoro svaki dan. Nista sto dugo traje. Baciti ribu na naglo i salatu ne traje dugo. Sloziti neki slozenacblue » wrote: Vi koji kuhate svaki dan - kada kuhate? I jel imate neko uobičajeno radno vrijeme? Kuhate li zbog sebe ili zbog djece, tko je ima?
Slicno smo mi zivjeli. Jedino dvaput vani. Prednost zivota u vezi je i da onda vise osoba kuha.Da imam love, kuhao bih, recimo, dvaput tjedno. Žena bi mi kuhala recimo dvaput. I triput bismo jeli vani. To bi bilo to
Da imam love, zaposlio bih pomoćnu kuharicu. Ja bih sjeckao luk, a ona bi mi pomagala pod stolom...Emericzy » wrote: Da imam love, kuhao bih, recimo, dvaput tjedno. Žena bi mi kuhala recimo dvaput. I triput bismo jeli vani. To bi bilo to.
A tako je nekako i bilo kad smo imali love.
eh. htjela bih samo napomenuti da pod kuhanjem ne podrazumijevam bacanje brokule u vodu i jaja na okoEmericzy » wrote: Da imam love, kuhao bih, recimo, dvaput tjedno. Žena bi mi kuhala recimo dvaput. I triput bismo jeli vani. To bi bilo to.
Zvuči odlično.Pješčana » wrote:hvala svima na prijavljenim postovima. selim određeni broj svaki put kad ulovim vremena.
imat ćemo pravu Kuvaricu s receptima ovdje!![]()
plan mi je, kako je netko već i napisao, razdvojiti na slane i slatke, i pod time mislim desertne i obročne recepte. jel vam to ok?
ja sam predložila! pa se i slažem, jeltePješčana » wrote:hvala svima na prijavljenim postovima. selim određeni broj svaki put kad ulovim vremena.
imat ćemo pravu Kuvaricu s receptima ovdje!![]()
plan mi je, kako je netko već i napisao, razdvojiti na slane i slatke, i pod time mislim desertne i obročne recepte. jel vam to ok?
naravno.Mulica » wrote: ja sam predložila! pa se i slažem, jelte![]()
nego, obzirom da sam picajzla, jel možeš one postove na receptima spojit! slika s receptom u istom postu? i jel uopće možeš samo kopirat postove, umisto kvotanja?
prebaciš post s receptom, a ti editiraš i dodaš fotku? jel se može to?
ovako će sve bit puno kvotanih postova!
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests