..malo je faulova, tri samo udarca prema branci.. ne gledam utakmicu, ali mislim da je ono neka taktizirajuca nemoc s obje strane. cekaju ko ce se prvi umorit..Euklid » wrote:Hocemo golove...
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
imao je čile u 1. minuti 2 šanse.. poslije i španci 1 100%.. sad se zakuvalo..a unda » wrote: ..malo je faulova, tri samo udarca prema branci.. ne gledam utakmicu, ali mislim da je ono neka taktizirajuca nemoc s obje strane. cekaju ko ce se prvi umorit..
čuj, stvarno vodi.. pa zar bih ja.. ma ajme....a unda » wrote: ..gle, stvarno vodi. aj jos dva gola da daju, pa nek spanjolci stizu..
vidis euklide, ide na bolje..
unda, pa španija je slabiji tim..a unda » wrote: ..ne jos izjednacenje, ne jos, cekaj malo. bolje da cile da gol..
Ja uopce ne vidim na koji nacin brazilci mogu dobit cileance...a je, vidim, kad japanac zasvira 
ma nema potrebe..a unda » wrote: ..amo svi zajedno mantrat..kasiljas, tebi se spava, tebi se spavaaaa..
..ma kakvi. krenut ce spanjolci. pa nece valjda njih jedan cile zajebavat. koji su kua onda slali konkvistadore?
ali, ok, nek daju dva gola, cile tri.
edit..sori euklide, ali ako padne pet golova, past ce i sest, garant..
-
- Information
-