MMORPG
-
Undertaker Cro
Poz svima!
Samo da javim da je WoR jos uvijek ziv
Inter i ja igrali prvi beta weekend i podosta smo razocarani sa PvP-om
Sve vise lici na neki losi WoW klon koji ima noob friendly PvP...
Jel igro jos neko od vas na beta weekendu?
Samo da javim da je WoR jos uvijek ziv
Pozdrav WoR-ovcima. 
Jes, igralo se. Uglavnom PvE (eventovi i sl.)
Jeste probali strukturirani PvP ili WvWvW?
Uglavnom, skillset se čini dosta ograničen u odnosu na GW1, ograničen si i skillsetom oružja i healing slotom, skillova ima manje i slično. Sve se čini nekako sporije. S obzirom da nema monka, čini mi se, ovako odokativno, da će combat biti manje dinamičan.
Btw, uopće mi ne liči na WoW klon, barem što se PvE-a tiče (jbg ja sam carebear
).
Jes, igralo se. Uglavnom PvE (eventovi i sl.)
Jeste probali strukturirani PvP ili WvWvW?
Uglavnom, skillset se čini dosta ograničen u odnosu na GW1, ograničen si i skillsetom oružja i healing slotom, skillova ima manje i slično. Sve se čini nekako sporije. S obzirom da nema monka, čini mi se, ovako odokativno, da će combat biti manje dinamičan.
Btw, uopće mi ne liči na WoW klon, barem što se PvE-a tiče (jbg ja sam carebear
-
Undertaker Cro
Ukratko, ako ce se PvP svodit na capture point fore, onda ce suxat gadno.
Moj opci dojam je ko da sve sto je valjalo u GW1 PvP-u nisu prebacili u dvojku(razlicitost buildova, dedicated heal...).
No nadam se da ce BW2 pokazat neki napredak u ranked pvp tj tournamentu modu
Moj opci dojam je ko da sve sto je valjalo u GW1 PvP-u nisu prebacili u dvojku(razlicitost buildova, dedicated heal...).
No nadam se da ce BW2 pokazat neki napredak u ranked pvp tj tournamentu modu
Undertaker Cro » wrote:Poz svima!
Samo da javim da je WoR jos uvijek ziv![]()
Oooooo, astiga unda
Ja upao u betu, dl-ao klijent i na kraju zaboravio da je to taj vikend
Za sada sam preorderao Diablo 3, taman nešto za povremeno igranje gdje ne moram razmišljati o pretplati
Zašto frenetičan? Pa samo je trebalo odbrojavati sekunde i sve savršeno sinkronizirati :zubio:.Ze. » wrote:Nekako mi se čini da neće biti frenetičan kao u GW1...
Pa naspram GW-a, WoW combat mi je slow motion.
Što se releasa tiče, Algoritam ima "spoiler":
http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod ... &id=152648
Pisalo je ranije i da će GW2 beta event biti 20.4 ranije, dakle cure informacije koje ArenaNet nije službeno pustila u opticaj.
Što se releasa tiče, Algoritam ima "spoiler":
http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod ... &id=152648
Pisalo je ranije i da će GW2 beta event biti 20.4 ranije, dakle cure informacije koje ArenaNet nije službeno pustila u opticaj.
Da se imaš vremena diviti drveću i cvjetićima okolo
. Mada opet, u arenama i nije da ima mjesta, tamo je cilj ući sa OP klasom i u što kraćem roku istovariti sve što imaš
.
Lipanj 2012? Gamestop kaže 26.6.2012. Možda i potrefe. Za sada je koncenzus "ne vjerujte dilerima i njihovim pretpostavkama"
.
Lipanj 2012? Gamestop kaže 26.6.2012. Možda i potrefe. Za sada je koncenzus "ne vjerujte dilerima i njihovim pretpostavkama"
Ko što rekoh, ja sam PvE carebear, a combat mi je u PvE dijelu WoW-a prespor i premalo dinamičan . Ubijanje elitova je dosadno za poludit.
Čuj, izlajali su se za betu 20.04. i to mjesec dana prije, moguće da je i za ovo, iako je taj datum poprilično (pre)ambiciozan.
Kao što si i sam rekao, čeka se D3....
Čuj, izlajali su se za betu 20.04. i to mjesec dana prije, moguće da je i za ovo, iako je taj datum poprilično (pre)ambiciozan.
Kao što si i sam rekao, čeka se D3....
Baš gledam cijene, Algoritam je još i najjeftiniji, 350kn pre-purchase. Na netu je skuplje od toga, kod samog aneta je isto skuplje. Sada ga ti znaj tko tu koga
.
http://www.ign.com/articles/2012/05/09/ ... ils-emerge
Koja lolčina. Skilovi koji se mijenjaju s oružjem, elite slot, combo skillovi i zapaljene strijele. GW2 c/p.
Baš, ali baš ne želim to vidjet.
Koja lolčina. Skilovi koji se mijenjaju s oružjem, elite slot, combo skillovi i zapaljene strijele. GW2 c/p.
Baš, ali baš ne želim to vidjet.
- GospodinNikola
Pa di si ženski organuUndertaker Cro » wrote:Poz svima!
Samo da javim da je WoR jos uvijek ziv![]()
Igrao 5 minuta ali se čuvao za pravu stvar (tako sam ostao i nevin do vjenčanja).
25. sam gore, a vi cuclajte ...
- GospodinNikola
Jesam, jesam, kao što se vidi, što sam stariji - to manje cijenim neke temeljne ljudske vrijednosti kao brak, djecu, ljubav, a više pivo, mlade curice na rolama i igre na kompu.Tyden » wrote:
Oooooo, astiga unda, si ti živ?
Zadnji put kada sam bio online pisalo je da neki nisu bili po godinu dana online (koji sam ja u guildu neću reći
)
Ja upao u betu, dl-ao klijent i na kraju zaboravio da je to taj vikend. Nisam još preorderao, nisam siguran kada igra izlazi, znam samo da nije tako skoro, a i nikola mi je potvrdio, on je preorderao
. Uglavnom, imam još cajta.
Za sada sam preorderao Diablo 3, taman nešto za povremeno igranje gdje ne moram razmišljati o pretplati.
Zašto frenetičan? Pa samo je trebalo odbrojavati sekunde i sve savršeno sinkronizirati :zubio:.
-
- Information
-