Životni zakoni
Je, netko se rodi pametan, drugom treba 30 (+) godina da to postane.
Potaknuta sam na ovo svojom haljinom koju, svaki put kad ju obučem na posao, ja se zaserem hranom.
Na moju haljinu najveselije leti ljubičasto zelje, a kad njega nema tu su jednako revni majoneza i kečap. Kao danas.
Mislim da nam, uz forumska Pravila i Nova pravila na kojima se marljivo radi, trebaju i Životna pravila. Svi smo mi stekli neko iskustvo dosad.
Ako obučeš lijepu haljinu na posao, razmisli o kupnji praška za veš. Trebat će ti odmah nakon tog dana.
Potaknuta sam na ovo svojom haljinom koju, svaki put kad ju obučem na posao, ja se zaserem hranom.
Na moju haljinu najveselije leti ljubičasto zelje, a kad njega nema tu su jednako revni majoneza i kečap. Kao danas.
Mislim da nam, uz forumska Pravila i Nova pravila na kojima se marljivo radi, trebaju i Životna pravila. Svi smo mi stekli neko iskustvo dosad.
Ako obučeš lijepu haljinu na posao, razmisli o kupnji praška za veš. Trebat će ti odmah nakon tog dana.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ali ja nisam oprezna s novim stvarima, ništa više nego s manje novima 
i svejedno većina hrane završi na sisama
pa, ako želiš, možemo reći da je u stilu Murphyja. nadam se da neće svi biti s kečapom i majonezom
i svejedno većina hrane završi na sisama
pa, ako želiš, možemo reći da je u stilu Murphyja. nadam se da neće svi biti s kečapom i majonezom
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Nikad ne nosi nezaključan mobitel s drugim stvarima jer ćeš nazvati nekoga.
Ja sam jednom u četiri ujutro noseći mobitel iz kuhinje u sobu s još nekim sitnicama nazvala tatu i dok sam skužila da zvoni valjda je već zvonio deset puta.
A znam koliko ljudi obožavaju da ih djeca zovu usred noći, ono, nešto se desilo i te spike.
Jednom sam u zadnji tren zaustavila poziv prema bivšem.
Otad manijakalno zaključavam mob.
Ja sam jednom u četiri ujutro noseći mobitel iz kuhinje u sobu s još nekim sitnicama nazvala tatu i dok sam skužila da zvoni valjda je već zvonio deset puta.
Jednom sam u zadnji tren zaustavila poziv prema bivšem.
kontakte bivših izbrisati.ex anais » wrote: Jednom sam u zadnji tren zaustavila poziv prema bivšem.![]()
i s maila, također
ex anais » wrote:Nica, ovo je tvoja tema.
Nica, oćemo ti nabaviti one gumene slinčeke koji su zavinuti na dnu, tako da se hrana skuplja u oluku?
Nica,Nica » wrote:Ammm..... par puta sam si svezala krpu oko vrata i osim što sam nju zaprljala, ukeljila sam si bedra na koje mi je padala hrana i rukave. Da, rukave.
govorila sam o ovome

Evo ovako. Najgore je kad me djeca opominju.Nica » wrote:Meni je odjeća čista samo prilikom prvog nošenja, ako ju ne zaprljam i prije nego ju stavim na sebe.![]()
Sve što jedem i pijem završi na odjeći, a za neke fleke jednostavno ne mogu pronaći smisleno i logično objašnjenje.
Usa specijalnost mi je uroniti rukav u tanjur ili ak sam se vec poveselila da sam prosla bez nezgode, onda svi zlurado cekaju barem desert ili kavu.
I Ex, pa brojeve bisih brises iz moba.
Koja fenomenalna mala.
Pa...onda spustis kad skuzis da je on.ElliQuinn » wrote: Onda ne znaš da te zove netko od bivših.
Što su to "fleke"?
Nico

Nico
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
možete li se, molim vas, držati malo bliže temi?
sad se ne držite, nego visite šnje
jel ima iko koju mudru?
znam da Tupelo i Morticia nemaju fleka, jer sve žive na nicinim rukavima, ali jebemu, ima li kakav zakon za neki drugi životni segment?!
jel moram sve izvlačit iz vas? ha?
sad se ne držite, nego visite šnje
jel ima iko koju mudru?
znam da Tupelo i Morticia nemaju fleka, jer sve žive na nicinim rukavima, ali jebemu, ima li kakav zakon za neki drugi životni segment?!
jel moram sve izvlačit iz vas? ha?
Nemoj tako, bit će me sram.Pješčana » wrote: znam da Tupelo i Morticia nemaju fleka, jer sve žive na nicinim rukavima
Pa... da. Sorry, nemam ništa ontopično.Pješčana » wrote: jel moram sve izvlačit iz vas? ha?
Groupie :cerek:
Pješčana » wrote:znam da Tupelo i Morticia nemaju fleka, jer sve žive na nicinim rukavima, ali jebemu, ima li kakav zakon
Ne, i dalje nemam ništa mudro ni ontopik za reć.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
ElliQuinn » wrote:Ima Stitch drugi Arhimedov zakon, otprilike: svakom tijelu uronjenom u vodu zazvoni telefon.
ako imaš dva mobitela, zazvonit će u isto vrijeme. ili kad voziš. ili kad jedeš. ili oboje.
-
- Information
-