Ovo je merge dosad odgovorenih tehničkih pitanja i pitanja o funkcioniranju foruma. Na njega možemo uputiti korisnike kad u raspravama postave pitanja koja smo svi postavljali u početku
J.
Mail notification kod primanja PM-a možete disejblat u User Control Panelu.
Tab Board Preferences, Notify me on new private messages.
FAQ - funkcioniranje foruma i tehnička pitanja
Nažalost ovaj forum nema multiquote funkciju na kakvu ste navikli.
Prozujao sam po Internetu i takvog moda za PHPBB - nema.
Naime, iako ga ljudi stalno traže, developeri se vade da multiquote u PHPBB-u već postoji.
Dakle, što vam je činiti?
Kad kliknete za pisati post, i nađete se u post editoru skrolate niže i ispod se nalaze svi postovi koji su već objavljeni na toj temi.
Pored svakog posta (gore desno) imate ikonicu QUOTE.
To kliknete.
Za multiquote samo nastavite klikati tu ikonu kraj onih postova na koje želite također odgovoriti.
To je to, ako nekom nije jasno slobodno pitajte.
Prozujao sam po Internetu i takvog moda za PHPBB - nema.
Naime, iako ga ljudi stalno traže, developeri se vade da multiquote u PHPBB-u već postoji.
Dakle, što vam je činiti?
Kad kliknete za pisati post, i nađete se u post editoru skrolate niže i ispod se nalaze svi postovi koji su već objavljeni na toj temi.
Pored svakog posta (gore desno) imate ikonicu QUOTE.
To kliknete.
Za multiquote samo nastavite klikati tu ikonu kraj onih postova na koje želite također odgovoriti.
To je to, ako nekom nije jasno slobodno pitajte.
Ja bih se pretplatio na neke topike ali nema nigdje gumba za to. FAQ kaže da ima gumbić subscribe kad odgovaram na neki post. To je laž jer kod mene se ništa takvo ne pojavi. Postoji samo opcija da me se obavijesti kad ima novih postova. To je kod mene odabrano, ali obavijesti ipak ne dolaze. Not good.
Ne da mi se svaki put pregledavati cijeli forum.
Ne da mi se svaki put pregledavati cijeli forum.
Nemamdejzi » 11 minutes ago wrote:Imaš dolje na dnu Subscribe.
EDIT: Na ovom mi se sada pojavio Unsubscribe.
Imaš. Skroz skroz dolje u plavoj crti. Kad si u topiku.Emericzy » Wed Sep 21, 2011 10:44 am wrote: Nemam
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Jebote, kad ti velim da nije bilo. Član sam na sto foruma godinama. Znam kako funkcioniraju. SVE sam pregledao petnaest puta i tog gumba nije bilo, kužiš?dejzi » 1 minute ago wrote:
Imaš. Skroz skroz dolje u plavoj crti. Kad si u topiku.
Kako si ovo postala, najednom se čarobno pojavio. I najednom su čarobno počele stizati mail obavijesti.
Ma dobro, nema veze, glavno da radi.
-
- Information
-