Virgo intacta
- schmokljan
Jednostavno - koliko vam je bitno da je djevojka nevina ili, barem, da ste joj tek drugi?
Nisam imao baš nevinih, ali gotovo svakoj sam bio drugi.
Kakav je slučaj kod vas?
Nisam imao baš nevinih, ali gotovo svakoj sam bio drugi.
Kakav je slučaj kod vas?
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Pa, iskreno, nije mi toliko bitno da sam mu tek druga koliko mi je bitno je li koristio zaštitu pri snošaju s tisućama (
) koje je potrošio prije našeg zajedničkog usuda.
Da sam mu, kad smo se upoznali, trebala biti prva, utekla bih glavom bez obzira. Ljudi bi do tih godina trebali iskusiti seks.
Da sam mu, kad smo se upoznali, trebala biti prva, utekla bih glavom bez obzira. Ljudi bi do tih godina trebali iskusiti seks.
schmokljan » wrote:Jednostavno - koliko vam je bitno da je djevojka nevina ili, barem, da ste joj tek drugi?
Nije mi bitno da je djevojka nevina.
Somebody had to
Nisam se nikad jebala s nevinima, i nitko me nikad nije pitao za svoj redni broj
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Bolesti se izliječe. Ili ne. Emocije ostaju. Ne postoji zaštita ni terapija. Vrijeme samo iskrivi sliku. Krčkaš se u loncu i kad osjetiš arome prijašnjih zagorenih jela začepiš nos, ili skočiš u neki drugi lonac. Možda je bolje izriban. Teško da je nov.ElliQuinn » wrote:Pa, iskreno, nije mi toliko bitno da sam mu tek druga koliko mi je bitno je li koristio zaštitu pri snošaju s tisućama () koje je potrošio prije našeg zajedničkog usuda.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Misliš da je emocionalno sigurnije bit s djevcem?Margarita » wrote: Bolesti se izliječe. Ili ne. Emocije ostaju. Ne postoji zaštita ni terapija. Vrijeme samo iskrivi sliku. Krčkaš se u loncu i kad osjetiš arome prijašnjih zagorenih jela začepiš nos, ili skočiš u neki drugi lonac. Možda je bolje izriban. Teško da je nov.
Hm, nekad su osjećaji precijenjeniTea Tree wrote: Tko to zna, treblo bi probati.![]()
Jel duh mora bit živa bivša osoba ili može neki glumac, na primjer?Margarita wrote: Sigurnost ne postoji ali ste bar sami u krevetu. Ako ti ne vodiš duhove sa sobom.
Da, nekad su osjećaji precijenjeni. Možeš se baciti i na naglo na neku teflon rajnglu za koju se niš ne prima. A duhovi ko duhovi. Nezgodan svijet, što su manje živi teže ih uništiš.blue » wrote: Hm, nekad su osjećaji precijenjeni
Jel duh mora bit živa bivša osoba ili može neki glumac, na primjer?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Zašto misliš da dvije osobe koje imaju iza sebe iskustva (u seksualnom smislu) nisu same u krevetu?Margarita » wrote: Sigurnost ne postoji ali ste bar sami u krevetu. Ako ti ne vodiš duhove sa sobom.
Mislim, nekome uistinu mogu biti druga, a da mu je ta prva i jedina prije mene ostala itekakav duh.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 765 times
- Been thanked: 1422 times
Djevice su precijenjene - nekako ne vjerujem u mogućnost kvalitetne ševe između 16-godišnjeg Romea i 14-godišnje Julije prije nekoliko stoljeća u Veroni. Gdje su tu lisice, tekuća čokolada ili šlag? 
Šalu na stranu - niti sam ikad bio s djevicom niti to priželjkujem. Moja cura mora biti iskusna. I posve slobodna.
Šalu na stranu - niti sam ikad bio s djevicom niti to priželjkujem. Moja cura mora biti iskusna. I posve slobodna.
Potpisi su za budale.
Meni ne samo da treba biti iskusna nego mora biti starija od 30, da joj iz glave izvjetre vjetrići i da odraste.Hekatonhir » wrote:Djevice su precijenjene - nekako ne vjerujem u mogućnost kvalitetne ševe između 16-godišnjeg Romea i 14-godišnje Julije prije nekoliko stoljeća u Veroni. Gdje su tu lisice, tekuća čokolada ili šlag?
A slobodna... dovoljno da je slobodna u glavi.
Kvaliteta je relativan pojam. Njima doživljaj može biti gromoglasan, puno intenzivniji od tvoje 'kvalitete'.Hekatonhir » wrote:Djevice su precijenjene - nekako ne vjerujem u mogućnost kvalitetne ševe između 16-godišnjeg Romea i 14-godišnje Julije prije nekoliko stoljeća u Veroni.
Kvaliteta seksa ima veze s vještinom to više što je taj seks bliži fizičkoj rekreaciji. Što je on bliže izrazu zaljubljenosti to je vještina manje važna. Tako da su se ti Veronjani mogli strahotno dobro poševiti ako su za to bili mentalno spremni. A vjerojatno jesu, jer ta životna dob u to doba očito nije bila sasvim neprimjerena, pa su ta djeca radila ono što se očekivalo da rade. Nisu jednom rukom držali Barbike a drugom se drpali.
Kada se usporedim sa svojim prijateljem dolazimo do smiješne situacije.
Nas dvojica smo imali različiti pogled kakve nas cure zanimaju u mladosti. On ih je želio što mlađe i što 'netaknutije' dok sam ja zastupao suprotno mišljenje i maštao o iskusnoj 'teti'.
Životna je ironija da sam dvaput bio prvi a da je mog prijatelja 'trošila' iskusna teta u isto vrijeme. Dan danas mu to ne mogu oprostiti, kao ni on meni.
Nas dvojica smo imali različiti pogled kakve nas cure zanimaju u mladosti. On ih je želio što mlađe i što 'netaknutije' dok sam ja zastupao suprotno mišljenje i maštao o iskusnoj 'teti'.
Životna je ironija da sam dvaput bio prvi a da je mog prijatelja 'trošila' iskusna teta u isto vrijeme. Dan danas mu to ne mogu oprostiti, kao ni on meni.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 765 times
- Been thanked: 1422 times
Na to sam i mislio, nisam ciljao na brak.Emericzy » wrote: A slobodna... dovoljno da je slobodna u glavi.
Eh, čisto sumnjam. Premda se s ovim dijelom o zaljubljenosti slažem. Idealno je kad su oba organa sretna, i srce i spolovilo. Onda to nazivamo ljubavlju. Dočim bi seks bio usrećivanje samo jednoga, onog nižeg. No o tome zapravo govorimo, zar ne?Emericzy wrote: Kvaliteta je relativan pojam. Njima doživljaj može biti gromoglasan, puno intenzivniji od tvoje 'kvalitete'.
Kvaliteta seksa ima veze s vještinom to više što je taj seks bliži fizičkoj rekreaciji. Što je on bliže izrazu zaljubljenosti to je vještina manje važna. Tako da su se ti Veronjani mogli strahotno dobro poševiti ako su za to bili mentalno spremni.
Potpisi su za budale.
Heh. Tu smo negdje.Potjeh » wrote:Kada se usporedim sa svojim prijateljem dolazimo do smiješne situacije.
I ja sam dvaput bio prvi, a nikad mi to nije bilo bitno. Skoro mi dođe žao tipova kojima je to najbitnije, a koji ne mogu uhvatiti djevicu a da pritom ne otimaju djecu iz kolijevke.
Što se mene tiče, djevičanstvo je precijenjeno; ionako kvaliteta seksa raste s vremenom.
No precijenjeno je i prethodno iskustvo: iako je krajnje pozitivno kad ti partner poznaje vlastito tijelo, čemu iskustvo itekako pomaže, svejedno će morati upoznavati tvoje.
Pa, sretan je mozak, a ne organi. Znači, stvar je percepcije.Hekatonhir » wrote:Eh, čisto sumnjam. Premda se s ovim dijelom o zaljubljenosti slažem. Idealno je kad su oba organa sretna, i srce i spolovilo. Onda to nazivamo ljubavlju. Dočim bi seks bio usrećivanje samo jednoga, onog nižeg. No o tome zapravo govorimo, zar ne?
Što ti je iskustvo manje, poruke čula su žešće, jer nema navike, nema zasićenja. Manja je i vjerojatnost razočaranja i manje je uopće razloga za tako nešto. Već je sam čin, bez obzira na njegovu 'tehničku' izvedbu, senzacija.
Što su emocije žešće, tim je doživljaj veći. A mladenačka je zaljubljenost žestok koloplet emocija.
Sve to govori o tome da neiskusni Romeo i Julija, doduše, dobiju u tehničkom smislu puno manje od seksa nego što dobiješ ti u klinču s nekom vještom jebačicom, ali njima i treba puno manje da bi im doživljaj bio gromoglasan. Tebi bi Julija bila šeprtljava ustrašena curica sa čvrstim sisicama, a Romeu je ona anđeo iz bajke i božica seksa ujedinjena u jednom biću. I njoj je Romeo totalna senzacija, a ti tvojoj iskusnoj jebačici ipak vjerojatno nisi takav da joj se tresu koljena.
K tome, dojam tehnike brzo izblijedi. Dojam emocija puno dulje traje.
Sve u svemu, ne mislim nikako da je djevičanstvo ikakva prednost, niti volim naivnost i zbunjenost neiskusne mladosti, ali mi taj element tehničkog iskustva ne znači bogznašto. Ono što kod iskustva meni daje najveće zadovoljstvo jest mogućnost opuštanja. Zrela će se žena umjeti opustiti i uživati. Mlade cure rijetko kada.
Nakon koliko godina dođu navika i zasićenje, da se pripremim.Emericzy » wrote: Što ti je iskustvo manje, poruke čula su žešće, jer nema navike, nema zasićenja.
Malo mi kontradiktorno zvučiš - s jedne strane, poruke čula glasnije kad si neiskusan (a glava ko košnica, pa slušaj ako možeš
Meni se čini da do navike i zasićenja teže dođe što je čovjek iskusniji, ako je nešto i naučio iz onoga što je doživio - čini mi se da se seksanje s checklistom lakše dogodi na početku seksualnog staža. Ono, jedeš senf i okej, senf, i onda jedeš jedeš jedeš jedeš senf i dosadi ti senf, a kad istančaš nepce, jedeš razne senfove u raznim kombinacijama (otkud mi senf, majko isusova) i nepce ti uživa ko pasanac u bazenu od ljubavi i čokolade.
Nisam kontradiktoran. Govorimo o kombinaciji senzornog doživljaja i emocionalnog doživljaja. Fizičke erotike i osobne erotike. Prvi je doživljaj žešći što si manje iskusan, a drugi što si više iskusan. I taj se miks lagano mijenja tijekom života i prikupljanja iskustva.kuki » wrote: Nakon koliko godina dođu navika i zasićenje, da se pripremim.
Malo mi kontradiktorno zvučiš - s jedne strane, poruke čula glasnije kad si neiskusan (a glava ko košnica, pa slušaj ako možeš), s druge, mlade se cure rijetko znaju opustiti.
Meni se čini da do navike i zasićenja teže dođe što je čovjek iskusniji, ako je nešto i naučio iz onoga što je doživio - čini mi se da se seksanje s checklistom lakše dogodi na početku seksualnog staža. Ono, jedeš senf i okej, senf, i onda jedeš jedeš jedeš jedeš senf i dosadi ti senf, a kad istančaš nepce, jedeš razne senfove u raznim kombinacijama (otkud mi senf, majko isusova) i nepce ti uživa ko pasanac u bazenu od ljubavi i čokolade.
Tko ne nauči užitak osobne erotike, ostaje ovisan o fizičkoj erotici. Budući da žestina tog doživljaja s vremenom blijedi, takvom čovjeku treba sve više da bi održao razinu zadovoljstva. Ili količinski, ili vještinom tehnike, ili nekim neuobičajenim začinom, ili čestim promjenama. I svejedno doživljaj zna splašnjavati, uz sve napore i režije i scenarije i scenografije.
Erotika osobe, međutim, drukčija je. Nije ni ona sasvim oslobođena entropije, ali je ipak puno manje podložna zasićenju od fizičke erotike. I relativno malo ovisi o tehničkoj vještini. Ako čovjek odrasta kako treba, taj se aspekt erotike poboljšava.
Žene s godinama, po mojem iskustvu, dobivaju na kvaliteti u oba aspekta. Postaju i vještije i osobna im je erotika izraženija i slobodnija i bogatija.
Mnogi kažu da gube na fizičkoj privlačnosti. Ja u to nisam siguran. Mislim da je to samo djelomice i ponekad točno. Sve tamo negdje do starosti. I da je dobrim dijelom stvar ukusa i mode, a ne da je zadana stvar.
Meni se čini da si te toliko usplahirila da ne vjerujem da se tu radi o čaju.rh4ps0dy » wrote:Eme, ti si moj idol.Dok tebe čitam, ko da mi fini čaj klizi niz grlo i draška mi okusne pupoljke.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
- Information
-