Spajanje korisničkih računa

Stare teme i začeci foruma
admin
Grand Master of the Jedi Order
Been thanked: 34 times
Post 24 Nov 2018, 16:04

Ako na Trkeljanju imate nekoliko korisničkih računa, sve vam mogu spojiti u jedan, s datumom registracije najstarijeg. Nemam ništa protiv klonova, i sâm ih imam nekoliko jer moram testirati forum u različitim ulogama, no palo mi je katkad na pamet da ih ujedinim kako ne bih morao pamtiti sve te silne lozinke. :D

Spajanje dva-tri profila u jedan uopće nije teško ni problematično, postoji ekstenzija za to. Samo se trebate javiti. ;)

Stitch
haram
persona non grata

Post 24 Nov 2018, 17:37

Koja navlakuša :cerek:

Šta nemožeš imati istu lozinku za sve nickove?
Pretpostavljam da se jedan takav hibridni profil objedinjuje pod najstarijim imenom/lozinkom/avatarom... ili se varam?
what we've got here is failure to communicate
admin
Grand Master of the Jedi Order
Been thanked: 34 times
Post 24 Nov 2018, 17:46

haram wrote:
24 Nov 2018, 17:37
Pretpostavljam da se jedan takav hibridni profil objedinjuje pod najstarijim imenom/lozinkom/avatarom... ili se varam?
Ja tebe katkad ne razumijem. :D
admin wrote:
24 Nov 2018, 16:04
Ako na Trkeljanju imate nekoliko korisničkih računa, sve vam mogu spojiti u jedan, s datumom registracije najstarijeg.
Debljim slovima napisano i prvi put. :kava:
Stitch
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 733 times
Been thanked: 1340 times
Post 07 Dec 2018, 08:35

Čisteći forum od nepotrebnih viškova, obrisali smo svojedobno neaktivne korisnike - što automatski postajete promjenom mejl-adrese unesene pri registraciji! - ne dirajući im postove. To su: ex anais, Jurica, višekratni klon, Oliver, kajla, esm.tmp, Kar Jozef, Maca Bojler, Stop - PMS, Kar <3 Majti, višekratni slon, Ahref., eksača, rudlavi netopir, Sjarel, Rajčica, Karlito, Đuturum, Kolinda, Kvazimodo, Aroma, saugaro, suckerpunch, Frulica, Samojako, veselinataknjivac, karamba, Al Crane - no te smo "nickove" glatko mogli spojiti s korisničkim računima dokonih trkeljaša starosjedilaca, čiji su klonovi i bili. :p

Maknuli smo i nekoliko uklonjenih starih tema - uglavnom iz 2012. godine - čijih se naslova ne sjećam niti sam ih igdje zapisao. Za njima ne žalim, no prema virtualnim pokojnicima osjećam sućut. :tuzni:

Ako takvih korisničkih računa ima još, a naslućujem da ih ima - napišite koji su, spojit ćemo ih u vama najdraži "nick". Nisam protiv klonova, ponavljam, ali neki su doista besmisleni, da ne upotrijebim grublju, ružniju riječ. :D
Potpisi su za budale.
haram
persona non grata

Post 12 Dec 2018, 18:30

LoL! Mora se priznat da su ljudi bili maštoviti kod imenovanja nickova :lol:

Nego, šta znači "što automatski postajete promjenom mejl-adrese unesene pri registraciji!" :misli:
Kakva promjena, gdje, kada... jel npr. ako se ulogiram dok mi je druga mejl-adresa aktivna na guglu, automacki postajem "svojedobno neaktivni korisnik" (wtf)?

A 2012. je bila najbolja godina za šardone i teme :mad: pogotovo na Alternativi
what we've got here is failure to communicate
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 733 times
Been thanked: 1340 times
Post 12 Dec 2018, 18:37

haram wrote:
12 Dec 2018, 18:30
Nego, šta znači "što automatski postajete promjenom mejl-adrese unesene pri registraciji!" :misli:
Kakva promjena, gdje, kada... jel npr. ako se ulogiram dok mi je druga mejl-adresa aktivna na guglu, automacki postajem "svojedobno neaktivni korisnik" (wtf)?
Ma joj. Ako se logiraš na Trkeljanje pa promijeniš mejl-adresu koja ti je poslužila za registraciju (ili obrišeš je), sustav te prebacuje u neaktivne korisnike. Admin ti tada mora nanovo aktivirati račun (ili obrisati ga). :D

Neaktivni korisnici ne mogu pisati. Ne znam što vide kad se logiraju, nisam provjeravao. :ne zna:
Potpisi su za budale.
  • Information