Spajanje dva-tri profila u jedan uopće nije teško ni problematično, postoji ekstenzija za to. Samo se trebate javiti.
Spajanje korisničkih računa
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 34 times
Ako na Trkeljanju imate nekoliko korisničkih računa, sve vam mogu spojiti u jedan, s datumom registracije najstarijeg. Nemam ništa protiv klonova, i sâm ih imam nekoliko jer moram testirati forum u različitim ulogama, no palo mi je katkad na pamet da ih ujedinim kako ne bih morao pamtiti sve te silne lozinke. 
Spajanje dva-tri profila u jedan uopće nije teško ni problematično, postoji ekstenzija za to. Samo se trebate javiti.
Stitch
Koja navlakuša 
Šta nemožeš imati istu lozinku za sve nickove?
Pretpostavljam da se jedan takav hibridni profil objedinjuje pod najstarijim imenom/lozinkom/avatarom... ili se varam?
Šta nemožeš imati istu lozinku za sve nickove?
Pretpostavljam da se jedan takav hibridni profil objedinjuje pod najstarijim imenom/lozinkom/avatarom... ili se varam?
what we've got here is failure to communicate
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 733 times
- Been thanked: 1340 times
Čisteći forum od nepotrebnih viškova, obrisali smo svojedobno neaktivne korisnike - što automatski postajete promjenom mejl-adrese unesene pri registraciji! - ne dirajući im postove. To su: ex anais, Jurica, višekratni klon, Oliver, kajla, esm.tmp, Kar Jozef, Maca Bojler, Stop - PMS, Kar <3 Majti, višekratni slon, Ahref., eksača, rudlavi netopir, Sjarel, Rajčica, Karlito, Đuturum, Kolinda, Kvazimodo, Aroma, saugaro, suckerpunch, Frulica, Samojako, veselinataknjivac, karamba, Al Crane - no te smo "nickove" glatko mogli spojiti s korisničkim računima dokonih trkeljaša starosjedilaca, čiji su klonovi i bili. 
Maknuli smo i nekoliko uklonjenih starih tema - uglavnom iz 2012. godine - čijih se naslova ne sjećam niti sam ih igdje zapisao. Za njima ne žalim, no prema virtualnim pokojnicima osjećam sućut.
Ako takvih korisničkih računa ima još, a naslućujem da ih ima - napišite koji su, spojit ćemo ih u vama najdraži "nick". Nisam protiv klonova, ponavljam, ali neki su doista besmisleni, da ne upotrijebim grublju, ružniju riječ.
Maknuli smo i nekoliko uklonjenih starih tema - uglavnom iz 2012. godine - čijih se naslova ne sjećam niti sam ih igdje zapisao. Za njima ne žalim, no prema virtualnim pokojnicima osjećam sućut.
Ako takvih korisničkih računa ima još, a naslućujem da ih ima - napišite koji su, spojit ćemo ih u vama najdraži "nick". Nisam protiv klonova, ponavljam, ali neki su doista besmisleni, da ne upotrijebim grublju, ružniju riječ.
Potpisi su za budale.
LoL! Mora se priznat da su ljudi bili maštoviti kod imenovanja nickova 
Nego, šta znači "što automatski postajete promjenom mejl-adrese unesene pri registraciji!"
Kakva promjena, gdje, kada... jel npr. ako se ulogiram dok mi je druga mejl-adresa aktivna na guglu, automacki postajem "svojedobno neaktivni korisnik" (wtf)?
A 2012. je bila najbolja godina za šardone i teme
pogotovo na Alternativi
Nego, šta znači "što automatski postajete promjenom mejl-adrese unesene pri registraciji!"
Kakva promjena, gdje, kada... jel npr. ako se ulogiram dok mi je druga mejl-adresa aktivna na guglu, automacki postajem "svojedobno neaktivni korisnik" (wtf)?
A 2012. je bila najbolja godina za šardone i teme
what we've got here is failure to communicate
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 733 times
- Been thanked: 1340 times
Ma joj. Ako se logiraš na Trkeljanje pa promijeniš mejl-adresu koja ti je poslužila za registraciju (ili obrišeš je), sustav te prebacuje u neaktivne korisnike. Admin ti tada mora nanovo aktivirati račun (ili obrisati ga).
Neaktivni korisnici ne mogu pisati. Ne znam što vide kad se logiraju, nisam provjeravao.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-