Zmaj021 wrote: ↑28 Oct 2017, 21:11
stič, ovlasti su u tvojim rukama, odgovornost je na tebi. bez sry, nastupaš s pozicije sile olako, a to nije dobro ma kako ti se opravdanim činilo.
Olako? Gledajući posljednji slučaj, mogao bih se složiti s tobom. Gledajući posljednjih osam mjeseci, koliko traje natezanje s Judolinom, ne bih. Tražilica radi, nismo mi Forum.hr, slobodno provjeri i njegove i moje postove. Ban je zbog raznih uvreda upućenih Didi, Mikiju, Čiliki, da ne nabrajam, mogao dobiti najmanje pet puta. Najmanje. Možda ne permu koju je dobio sada, ali ban sigurno jest. Nije mi žao što ovdje više neće pisati. Ako išta mrzim, onda su to vječno pijani internetski nasilnici koji misle da je cijeli svijet njihova lokalna birtija. I tako se ponašaju. A Judolino to neupitno jest.
opravdavanje koga mi se čini promašenim u startu. koja je to pozicija za takav pristup?
valjda smo dovoljno matori da možemo pristojno iskomunicirati šta mislimo da jebe, ili jednostavno prihvatiti eventualne mane, ispade, drugih.
Bio sam dovoljno puta i strpljiv i pristojan. Ponavljam, čitaj malo postove. Odavde je već previše ljudi zbog njega otišlo. Ili se zbog njega nije htjelo vratiti. Pa ni zaviriti na obnovljeni forum. Ako hoćeš, poslat ću ti popis.
Rekao sam svojedobno dolje, na moderatorskom, da se uopće neću čuditi kad me "padobranci" počnu prozivati zbog određenih postupaka. A ti to - ne ljuti se - jesi. Nisi primijetio da vlada drukčije ozračje otkako nema pičkaranja koje su neki uveli kao zaštitni znak? Ja jesam. I to mi je dovoljno.
Opet, sve to ne znači da nisam za raspravu. Diskutiramo, zar ne? Možda jesi neupućen, no nisi nebitan. Nemoj me pogrešno shvatiti. Niti misliti da govorim svisoka. Ne govorim. Pišem izravno i jasno, bez uljepšavanja. Ali poteze promišljam - i razgovaram o njima s drugima.
šta je razumijevanje? šutnja zbog mira u kući? ..pa na kraju pljas. nije to dobar put, jasno.
razumijevanje bi bilo kuženje da smo svi ovdje defakto s ptsp-om, s tim što traumatiziranje ne prestaje. to je realnost, pa sad kojim ćemo putem..
Otkad je Trkeljanje socijalna i medicinska ustanova? Nemoj biti smiješan. Tko treba pomoć, neka je zatraži. Od mjerodavnih. Tko treba pomoć a "liječi" je virtualnim iskaljivanjem na drugima, može popušiti ban. I jedino to.