No da ne duljim - pregledajte sami cijelu bazu i recite što želite da instaliram. Ima stvarčica koje bi mogle biti korisne moderatorima, ali ništa (im) neću govoriti unaprijed. Sve ovisi o vama.
Nove ekstenzije
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 32 times
Surfajući ekstenzijama za phpBB 3.2.x, naletio sam na nekoliko zanimljivih, npr. za chat, za Google Analytics, za prikazivanje horoskopskih znakova, za dodavanje pozadine... 
No da ne duljim - pregledajte sami cijelu bazu i recite što želite da instaliram. Ima stvarčica koje bi mogle biti korisne moderatorima, ali ništa (im) neću govoriti unaprijed. Sve ovisi o vama.
Stitch
- admin
Nisam je vidio. Nisi ni ti, pretpostavljam. 
vBulletin ima taj softver, ali nitko ga za phpBB nije ni tražio.
Mogu ja, doduše, ali ne znam koliko će vremena programerima trebati za razvoj.
vBulletin ima taj softver, ali nitko ga za phpBB nije ni tražio.
Mogu ja, doduše, ali ne znam koliko će vremena programerima trebati za razvoj.
Stitch
- admin
Instalirao sam ekstenziju za dodavanje korisnika izravno iz ACP-a, što znači da forumaše možemo stvarati u hodu. Popuni se upitnik, 'account' se aktivira - i gotovo. 
Kada je meni dodavala administratorski račun prošle godine, Didi je najprije morala registrirati se i proći cijelu proceduru. Toga više nema premda ne očekujem čestu upotrebu spomenutoga dodatka. Ali da se nađe...
Od ostalih vijesti, imamo i 'copyright' na naslovnici, a pozabavit ću se i estetikom. Smeta mi širina ekrana.
Kada je meni dodavala administratorski račun prošle godine, Didi je najprije morala registrirati se i proći cijelu proceduru. Toga više nema premda ne očekujem čestu upotrebu spomenutoga dodatka. Ali da se nađe...
Od ostalih vijesti, imamo i 'copyright' na naslovnici, a pozabavit ću se i estetikom. Smeta mi širina ekrana.
Stitch
- admin
Gotovo. Pomaknuo sam tekst za 20 piksela prema dolje kako se sadržaj posta ne bi preklapao s ikonicama na desnoj strani, što je najočitije bilo u predlošku SE Square Left, ali problem je zapravo postojao u svim temama zasnovanima na Prosilveru.
Što se permalinkova tiče, stilovi su previše različiti da bih lako mogao zamijeniti uklonjene naslove s oznakom Re: koji su služili za dobivanje točne adrese pojedinoga posta - ovisno o predlošku, sada treba kliknuti na kvadratić kraj imena autora ili na vrijeme objave. Eksperimentirajte malo, ta mogućnost svakako postoji, samo je treba naći.
Što se permalinkova tiče, stilovi su previše različiti da bih lako mogao zamijeniti uklonjene naslove s oznakom Re: koji su služili za dobivanje točne adrese pojedinoga posta - ovisno o predlošku, sada treba kliknuti na kvadratić kraj imena autora ili na vrijeme objave. Eksperimentirajte malo, ta mogućnost svakako postoji, samo je treba naći.
Stitch
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
Gledam što da novo stavim. Nije mi dosta 31 ekstenzija u sustavu, hoću ih instalirati - i dakako redovito održavati! - još. 
Last Post Avatar 1.0.3
Disable all extensions 2.1.0
[*] Privacy policy 2.1.0-RC7
Sortables Captcha 2.0.2
Copyright in footer 1.0.2
Paypal Donation 1.0.3
Set forum width 1.0.1
Thanks for posts 2.0.7
Change Post Time 1.0.1
Footerlinks 1.3.9
OneAll Social Login 4.5.3
Auto Groups 2.0.3
Google Analytics 1.0.6
VigLink 1.0.5
Add User 1.0.4
User Merge 1.0.4
PlanetStyles Flight Deck (v2) 2.0.2
24 Hour Activity Stats 1.2.3
Contact Admin 1.3.7
External Links Open in New Window 1.0.10
Search user topics 1.0.5
Posts merging 2.1.0
Akismet Anti-Spam Extension 1.2.0
Remove Subject from Replies 2.0.7
Double Account Preventer 1.0.2
phpBB3 SEO Sitemap 1.1.1
Tapatalk Plugin for phpBB 3.1/3.2/3.3 2.1.8
Share On 2.0.1
Advanced BBCode Box 3.3.2
Database Optimize & Repair Tool 1.2.0
Topic Preview 2.3.2
Last Post Avatar 1.0.3
Disable all extensions 2.1.0
[*] Privacy policy 2.1.0-RC7
Sortables Captcha 2.0.2
Copyright in footer 1.0.2
Paypal Donation 1.0.3
Set forum width 1.0.1
Thanks for posts 2.0.7
Change Post Time 1.0.1
Footerlinks 1.3.9
OneAll Social Login 4.5.3
Auto Groups 2.0.3
Google Analytics 1.0.6
VigLink 1.0.5
Add User 1.0.4
User Merge 1.0.4
PlanetStyles Flight Deck (v2) 2.0.2
24 Hour Activity Stats 1.2.3
Contact Admin 1.3.7
External Links Open in New Window 1.0.10
Search user topics 1.0.5
Posts merging 2.1.0
Akismet Anti-Spam Extension 1.2.0
Remove Subject from Replies 2.0.7
Double Account Preventer 1.0.2
phpBB3 SEO Sitemap 1.1.1
Tapatalk Plugin for phpBB 3.1/3.2/3.3 2.1.8
Share On 2.0.1
Advanced BBCode Box 3.3.2
Database Optimize & Repair Tool 1.2.0
Topic Preview 2.3.2
Potpisi su za budale.
- admin
Ekstenzija Simple mentions omogućuje vam da spomenete određenog forumaša dodavanjem znaka @ ispred imena.
Primjerice, @Stitch će time sigurno biti oduševljen.
Primjerice, @Stitch će time sigurno biti oduševljen.
Stitch
- admin
Full Editor funkcionira besprijekorno. Quick Reply tu i tamo zašteka pa nemojte dodavati znak pišući direktno ispod postova ako želite biti apsolutno sigurni.admin wrote: ↑26 May 2025, 03:00Ekstenzija Simple mentions omogućuje vam da spomenete određenog forumaša dodavanjem znaka @ ispred imena.
Doduše, riješit ću to za nekoliko sati, ali čisto da znate.
Stitch
- Stitch
- Head Honcho
Quick Reply definitivno ne funkcionira - oblik @[ime] ne rezultira ni notifikacijom ni prozorom za odabir. Treba tu uložiti više truda nego što sam mislio.
Autor je ponudio rješenje, ali to očito nije tô.
Autor je ponudio rješenje, ali to očito nije tô.
Potpisi su za budale.
- admin
Istraživao sam postoji li mogućnost da se ikonica za prozivanje forumaša ubaci u editor. Bilo bi efikasnije da je imamo. Ispalo je lakše nego što sam mislio. 
Da vidimo funkcionira li: @Stitch.
Mehanizam ide ovako - kliknite na mention, a kad se pojave tagovi, ubacite ime. Jednostavno da jednostavnije ne može biti.
Da vidimo funkcionira li: @Stitch.
Mehanizam ide ovako - kliknite na mention, a kad se pojave tagovi, ubacite ime. Jednostavno da jednostavnije ne može biti.
Stitch
- Stitch
- Head Honcho
Imate dakle dvije metode - znak @ pa odmah iza izabrano ime (pojavit će se prozorčić) te klik na ikonicu (bez prozorčića, morate navesti točno ime napamet). Izaberite proceduru koja vam više odgovara.
Tagovi se u citatima gube, to nije greška - pretpostavljam da je tako napravljeno preglednosti radi. Bude li potrebno, CSS-om ću promijeniti boju, ali zasad neka stoji ovako.
Potpisi su za budale.
- admin
Kad uhvatim malo vremena za testiranje, dodat ću Google Search, ekstenziju koja omogućuje pretraživanje interneta na forumu. Vidio sam da to često stavljaju, pretpostavljam da je svrhovito. 
Stitch
- admin
Provjeravam i bi li ovo funkcioniralo. Za razliku od vBulletina, phpBB ne prikazuje koji su forumaši pisali na određenoj temi. I to je nedostatak jer vBulletin omogućuje izlistavanje odgovora po korisničkom imenu i postovima, što zna biti iznimno korisno.
Vidjet ću može li se štogod učiniti da to promijenim.
Vidjet ću može li se štogod učiniti da to promijenim.
Stitch
- Stitch
- Head Honcho
Baza Trkeljanja trenutačno iznosi 820 megabajta, što je znatno više od prosječnih 650-700 MB. Bilo je situacija kada je prelazila gigabajt, ali rijetke su - kad se sjetim, defragmentiram je (odnosno optimiziram, tako to zove phpMyAdmin). A sjetim se relativno često, barem dva-tri puta mjesečno. 
Oko ponoći zavirit ću pod haubu, da provjerim što se događa. Bude li forum zaključan, strpite se petnaestak minuta.
Što se pak obećanih ekstenzija tiče, pripremio sam većinu toga, što uključuje i dorađivanje originalnih datoteka i stiliziranje CSS-om. No vremena kronično nemam, a nisam još gotov. Možda za vikend.
Oko ponoći zavirit ću pod haubu, da provjerim što se događa. Bude li forum zaključan, strpite se petnaestak minuta.
Što se pak obećanih ekstenzija tiče, pripremio sam većinu toga, što uključuje i dorađivanje originalnih datoteka i stiliziranje CSS-om. No vremena kronično nemam, a nisam još gotov. Možda za vikend.
Potpisi su za budale.
- admin
Pretvorio sam pop-up prozorčić u stranicu, prikazivanje bi trebalo biti prilično slično onome na Forumhaeru, ali još nisam zadovoljan. Ekstenzija je okljaštrena, možda i previše, ali što ću kad težim jednostavnosti. Za komplicirano trebam dodatno učiti.
Usto, ovih dana bilo je prevruće za teške zadatke, nisam se mogao koncentrirati. Čekam hladnije dane. No bit će riješeno, kad-tad.
Stitch
- admin
Iako je sve još rudimentarno i kontraintuitivno - kad otvorite npr. dio nazvan Administratorske obavijesti, ne vidi se odmah da možete klikati po broju postova - ekstenzija je funkcionalna. Kao i Google Search.
Prerade i dorade dakako slijede - bavim se time već neko vrijeme.
Stitch
- Pastir
- Has thanked: 1000 times
- Been thanked: 484 times
Odlično! Stavit ćeš onda i one „moje“ rođendane?
Ako ti ta vrsta obavijesti nije zanimljiva, stavi nešto drugo — bio je to samo prijedlog, ne tvrdim da je najbolji mogući.
Ako ti ta vrsta obavijesti nije zanimljiva, stavi nešto drugo — bio je to samo prijedlog, ne tvrdim da je najbolji mogući.
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
-
- Information
-