mislim, kakos rec, ne mos rec.. nije sve za svakog..

onda.. sta? ..nesto smislit ili nista?

A nista..a unda » wrote:..onda, sta?
A nikako..a unda » wrote: ..i kako?
Koga briga..a unda » wrote: jel ko zna gore sta ima dole?
Naravno..a unda » wrote: ..ili je sve gore?
To ces vajda sa Silajn..a unda » wrote: aj, ocemo se djorat?
Jbg, dosadno..a unda » wrote:..miki, spamas.
..a ima mogucnosti, ima.. uvijek ima. a garancije, ko to moze dat za ista.karambol » wrote:Ideje...dobre su ideje, ako postoji mogućnost realizacije...
A ebemu Karambole, lik je izgubija sta god je odigra. Ja takvom svoju sudbinu ne bi dao u rukekarambol » wrote:Ha, jebemu...ja u ZMu vidim nešto što većina ne vidi. Usprkos svemu taj tip je još uvijek potencijal za budućnost. Baltazarsko društvo kao i Piculino samozatajno i stidljivo nuđenje ne vidim kao korak u nekom smjeru. ..
Aj sutra će biti manje umora pred očima mi pa se javim...
dobro. ali, brzas. ne preskaci. polako. i okolo.karambol » wrote:Ha, jebemu...ja u ZMu vidim nešto što većina ne vidi. Usprkos svemu taj tip je još uvijek potencijal za budućnost. Baltazarsko društvo kao i Piculino samozatajno i stidljivo nuđenje ne vidim kao korak u nekom smjeru. ..
Aj sutra će biti manje umora pred očima mi pa se javim...
Oce se nac koji apartman viska u splitu?..a unda » wrote:..pomalo se oformljuju grupice. jos malo i krece trgovina..
..e sad.. trend.
..zasto bi ti bilo zao? ..mislim, zbog cega? ili jos bolje.. koga?Tea Tree » wrote:Pa eto, koliko god bi mi bilo s jedne strane zao, toliko bi mu bilo najlogicnije da se to zapita jer, kako je sam rekao, ako narod zeli birati kriminalnu organizaciju, onda ce je i imati. I evo, ima(mo) je.
Ako se sam ne zapita, zapitat ce mu se zena, caca, mater, a vjerojatno ni djeca nisu vise tako mala da ne kuze. Mozda mu kazu ma jebala te drzava da te jebala posred supka, mrs vise i ti i stranka i sabor, aj negdje zaradjuj pare, znamo da mozes.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 3 guests