Ostavka ili ne?
Dakle, sve je jasno. Anketa će trajati sedam dana, a onda ćemo vidjeti kako ovaj forum diše. Molim vas da budete iskreni i nemojte se bojati izraziti svoj mišljenje.
Hvala.
Hvala.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Pusite kua.
Ja na tapatalku nis ne vidim.
Pretpostavljam o cemu se radi i mogu odmah reci NE.
Jedino pripazi na vokabular kad pricas s ovim zenskinjama.
Jbg, meni je jasno da kad napises 'picka ti materina smrdljiva pedercino' da to zapravo znaci 'bok stari, sta ima'.
Ali to smo ti i ja i jos nas par. Nekima to uzasno smeta pa s njima izbjegavaj konverzaciju tog tipa i bit ce sve u redu...
Ja na tapatalku nis ne vidim.
Pretpostavljam o cemu se radi i mogu odmah reci NE.
Jedino pripazi na vokabular kad pricas s ovim zenskinjama.
Jbg, meni je jasno da kad napises 'picka ti materina smrdljiva pedercino' da to zapravo znaci 'bok stari, sta ima'.
Ali to smo ti i ja i jos nas par. Nekima to uzasno smeta pa s njima izbjegavaj konverzaciju tog tipa i bit ce sve u redu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
Whereabout
Baš lepo zasmejavate ovim cirkusom. Glasala sam za "ne" (to je moj ovaj treći glas za tu opciju), kao ljuti "protivnik" koji je u međuvremenu otišao s foruma i čudi se da predstava i dalje traje. Žao mi je samo što nisam ranije i na vrijeme ozbiljno shvatila signale, a bilo ih je, da mi azil, eto, nije odobren.
.
- Donna Sole
Ja , naravno, opet nemam pojma o čemu se radi osim što pretpostavljam da je neko nekom nešto nekad nekako al ko kome što kad i kako veze nemam
nissam glasovala ni glasala jer tebe q.urtza ne berem, al samo vi nastavite

kurvanjski avatar, a
A kako ćemo mi normalni znati da nije postao tetkica nego samo fura bonton?Euklid » wrote:Jbg, meni je jasno da kad napises 'picka ti materina smrdljiva pedercino' da to zapravo znaci 'bok stari, sta ima'.
What she said.Chilimama » wrote:Ja , naravno, opet nemam pojma o čemu se radi osim što pretpostavljam da je neko nekom nešto nekad nekako al ko kome što kad i kako veze nemam
Tko, koga, čime?
- Donna Sole
Mislim da mene zapravo ni ne zanima baš nešto..
Odgovorila sam ne bitno zainteresirana , ali ipak mogu reći da mi ovaj forum , ovakav, odgovara u potpunosti i po posjećenosti i sadržaju i po složenoj ekipi koja već jest...
Naravno, ne znači da se ne može bolje ( i gore nedobog), ali sve će doći na svoje...
Odgovorila sam ne bitno zainteresirana , ali ipak mogu reći da mi ovaj forum , ovakav, odgovara u potpunosti i po posjećenosti i sadržaju i po složenoj ekipi koja već jest...
Naravno, ne znači da se ne može bolje ( i gore nedobog), ali sve će doći na svoje...
kurvanjski avatar, a
- Euklid
- old school
Prosle godine u ovo doba je znalo biti ukupno 3 posta dnevno.Chilimama wrote: Naravno, ne znači da se ne može bolje ( i gore nedobog), ali sve će doći na svoje...
Vrlo cesto sva tri moja ...
Njet.
Na tapatalku sam pa ne merem da glasujen.
Zapravo mogu s browsera. Lejtr.
Ne vidim ni rezultat.
Na tapatalku sam pa ne merem da glasujen.
Zapravo mogu s browsera. Lejtr.
Ne vidim ni rezultat.
I dok te je bilo, nikakve koristi od tebe, Talijanu.Lastan » wrote:E, totalno mi je kul kako su neki ljudi koji bi eventualno htjeli glasati - banirani.
Nema me ovdje puno, ali sad će me bogme biti još manje.
Ajd, ševili.
Kad je počela prva frka, pobjegao si kao zadnja kukavica, filozofe...
I ti koji su banirani imali su priliku glasati, isto kao i ti, pičko mala debela antibiciklistička...
- Donna Sole
ovo je opet neka interna šala , rajt?
vengo, pitam da se znam ponašat jerbo ni ja nisam nešto luda za biciklistima na cesti...a jel mi u olakotne okolnosti ide da vozim sobni? ono, da smršavim da i ja ne budem debela pička antibiciklistička
kurvanjski avatar, a
Ma, Lastan je veliki frajer koji redovno ratuje s biciklistima na trotoaru, a kad je jednom bila frka na pdfu-u ovdje, gdje je bio moderator, pobjego je ko zadnja pičkica.Chilimama » wrote: ovo je opet neka interna šala , rajt?![]()
vengo, pitam da se znam ponašat jerbo ni ja nisam nešto luda za biciklistima na cesti...a jel mi u olakotne okolnosti ide da vozim sobni? ono, da smršavim da i ja ne budem debela pička antibiciklistička
A ja sam poslije toga otišao s njim i Zečicom na kavu.
Eto kako vraća. Pomozi sirotu...
Jebiga, ipak sam zaokruzila DA 
Malo mi je tu mac prijetnji i permanja.
Malo mi je tu mac prijetnji i permanja.
- Donna Sole
meni se sviđala rima
rime radi, jelte
a nije da se prijetnji bojim još
A radi praćenja kontinuiteta, pitala bi za razlog otvaranja ove teme na modi i kozmetiki (
) jel to možda poradi ljetnog imiđa
ma , zanemarite 
rime radi, jelte
a nije da se prijetnji bojim još
A radi praćenja kontinuiteta, pitala bi za razlog otvaranja ove teme na modi i kozmetiki (
kurvanjski avatar, a
ja sam zaokružila da. ništa osobno
jednostavno mislim da gazda treba imati više poštovanja prema trkeljašima
on je tu funkcija, kojoj je javni interes ispred privatnog
privatno, neka se duri, pičkara i odjebava, a za funkciju potreban je odmak, sposobnost sagledavanja iz druge perspektive
banirati eli i vericu obijesno je kao izliti čašu vode usred pustinje. eto, hoće mi se. to radi žandar, a ne el presidente
jednostavno mislim da gazda treba imati više poštovanja prema trkeljašima
on je tu funkcija, kojoj je javni interes ispred privatnog
privatno, neka se duri, pičkara i odjebava, a za funkciju potreban je odmak, sposobnost sagledavanja iz druge perspektive
banirati eli i vericu obijesno je kao izliti čašu vode usred pustinje. eto, hoće mi se. to radi žandar, a ne el presidente
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
- Euklid
- old school
S obzirom da sam vas vecinu kojih se ovo tice osobno imao priliku upoznati,
dajem lijevu ruku i desno jaje u vatru da se nista slicno ne bi dogodilo kad bismo se umjesto na trkelju nalazili u Travnjoli ili bilo kojem drugom kaficu.
Zbilja ne znam zasto u virtuali ljudi ispadnu drkciji nego sto su u RL...
dajem lijevu ruku i desno jaje u vatru da se nista slicno ne bi dogodilo kad bismo se umjesto na trkelju nalazili u Travnjoli ili bilo kojem drugom kaficu.
Zbilja ne znam zasto u virtuali ljudi ispadnu drkciji nego sto su u RL...
Ovo nije uvijek istina. Nisu baš sve stvari zeka peka, ali dobro, vidjet ćete s vremenom, nekom treba dulje...
Nadam se da će Judolino unatoč svemu ostati. Situacija je daleko bolja nego nekoć, opuštenija, unatoč ovom događaju.
-
- Information
-