Imam traume zbog foruma
Dakle,dozivljavam psihicko izivljavanje jednog administratora i jednog moderatora,ali ne s ovog foruma,nego onog drugog.
Odem ja na pitanja za administraciju pitat administratora o jednom potezu/vidjenju stvari i tako to,a on mene parkira medju kaznjenike s opaskom o krsenju pravila,ko da sam pravi krvnik...a ja ono ni najmanje kriv.
Da ga ignoriram ili da mu ubuduce pokusam objasnit neke stvari?...priznajem,ako ovo drugo bude,da bi tamo moga vjecno posivit.
Odem ja na pitanja za administraciju pitat administratora o jednom potezu/vidjenju stvari i tako to,a on mene parkira medju kaznjenike s opaskom o krsenju pravila,ko da sam pravi krvnik...a ja ono ni najmanje kriv.
Da ga ignoriram ili da mu ubuduce pokusam objasnit neke stvari?...priznajem,ako ovo drugo bude,da bi tamo moga vjecno posivit.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Kamenom im na pendžer, ključem po avtu.
Ma zajebajem se, ja sam od njizi odustala jer mi nije bilo ugodno.
Al nije ni da je iko imo pik baš na mene. Da jest, vjerojatno bi se objašnjavala malo duže.
Ma zajebajem se, ja sam od njizi odustala jer mi nije bilo ugodno.
Al nije ni da je iko imo pik baš na mene. Da jest, vjerojatno bi se objašnjavala malo duže.
- Jakša Eškinja
Gdje se to događa.?miky0 » wrote:Dakle,dozivljavam psihicko izivljavanje jednog administratora i jednog moderatora,ali ne s ovog foruma,nego onog drugog.
- schmokljan
A sad nam je supač. Postali smo produktivni članovi društvo. Permaban je put, istina i svjetlo!
- schmokljan
U permaban stupamo i ne stupamo, jesmo i nismo...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ne znam.
Mozda tko pjeva na permu ne misli?
Tamo je bija neki Perica, mislim
Bio je ali to nije njegova recenica.BoDerek wrote:Ne znam.
U ovom je filmu glavni lik Spiridon Kopicl.
Evo jos jedan dobar:
Imam 2 mame i 2 perme
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
Whereabout
I, je li ti barem sad žao što si svojedobno bio toliko produktivan da si čak bio volonter-moderator na tom forumu, umjesto da si bio produktivan isključivo za sebe i svoj džep? Pitanje, naravno, ne zahtijeva odgovor.schmokljan » wrote:A sad nam je supač. Postali smo produktivni članovi društvo. Permaban je put, istina i svjetlo!
.
-
- Information
-