Dakle, ima li vas još , koji su vam umjetnički pravci najdraži, koje tehnike koristite i zašto, kako pronalazite inspiraciju... omiljeni pisci, umjetnici..., itd?
Mickey
valjda se rađa tako što se ispišeš iz sindikata kada shvatiš da se ona ne postajeZekoslawa » wrote:A kako se postaje umjetnička duša, učlaniš se u sindikat?
oćeš reći da si bio bez love dok je umjetnička duša bila gazdaRICAkarambol » wrote:Ja sam rodjen s umjetnickom dusom, a onda sam s vremenom prestao biti dvokomponentan. Zatukao sam ju i ostavio samo tijelo.
Danas su mi vazni samo seks, hrana, pice, cigarete, spavanje...
E da, i lova. Dok sam umjetnickoj dusi dopustao podstanarstvo bio sam kronicno bez love...
Ma nije ti to baš tako. Ne vataj sve na ozbiljno.Chilimama » wrote:oćeš reći da si bio bez love dok je umjetnička duša bila gazdaRICA
oću reći, ne smeta umjetnička duša ako se ne osloniš samo na nju, ona samo treba uljepšati život
a tužna priča
mogu ti reći da sam i ja sve više na tom putu. ali, neispunjena želja za ispoljavanjem može nekada vrlo loše utjecati na život osobe. i kod mene su sve važniji hrana, piće, spavanje...veliki red rad i disciplina, općenit -, jednostavnost i običnost življenja...međutim, nekada me iznutra jednostavno kida ta želja za ekspresijom. i kako to suzbiti, i da li je to uopće zdravo, ne znam?karambol » wrote:Ja sam rodjen s umjetnickom dusom, a onda sam s vremenom prestao biti dvokomponentan. Zatukao sam ju i ostavio samo tijelo.
Danas su mi vazni samo seks, hrana, pice, cigarete, spavanje...
E da, i lova. Dok sam umjetnickoj dusi dopustao podstanarstvo bio sam kronicno bez love...
O čemu pišeš i koji stil muzike namjeravaš svirati?Kako će se zvati band?mickey » wrote:pišem, crtam i pjevam. obožavam glazbu. planiram osnovati grupu.
Kratke priče ko u Večernjem?mickey » wrote:pisanja što se tiče, kao što rekoh - minimalizam, (kojeg pokreće instinktualizam, gdje taj jednostavni stil pisanja - izraz generalno- dođe kao redukcija nepredvidljive struje svijesti kako ne bih zapao u pretjeranost i banalnost), kratke priče i to... ti?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 8 guests