Muzika na struju
Ali, kad je u pravu.Hekatonhir » wrote:Mislim da pita za svu koja nije akustična. Ne petljaj odmah esta-ritam u to, molim te.
Bez mca mca tsk tsk nema ništa.
Ali, nek vam bude, mogu i oni ispod 100 BPM-a...
misliš, zahtjev za orgazmom?Hekatonhir » wrote: Pošalji mu orgazam mejlom.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Beta ženka
Silajn wrote:Morticija, ovaj moj po cijele dane piše horoskopeNit jede nit jebe
![]()
![]()
Može mu poslati i Električni orgazam.Hekatonhir » wrote:Ne, ne, baš orgazam. Ovo je digitalno doba.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
a to. ta se muzika zove ..lonci, kante, pinjate.
bez ljutnje, ali imam i tu neke uvjetne reflekse i predrasude. kad ja ovo cujem stalno sam u iscekivanju da odnekud glasom, rjecju i stasom iskoci kolonija.
nekada sam to slusao u obliku tendzrin drima, dok je ta struja jos bila u povojima, ali nazalost vec sam tada bio zadojen kraftverksima
ja sam mislio kad se kaze..muzika na struju da je to nesto ovako..sori
Ukoliko iskoči kolonija, ja prvi skačem kroz prozor.....a unda » wrote:
a to. ta se muzika zove ..lonci, kante, pinjate.![]()
bez ljutnje, ali imam i tu neke uvjetne reflekse i predrasude. kad ja ovo cujem stalno sam u iscekivanju da odnekud glasom, rjecju i stasom iskoci kolonija.
nekada sam to slusao u obliku tendzrin drima, dok je ta struja jos bila u povojima, ali nazalost vec sam tada bio zadojen kraftverksima, tako da se tendzirini nisu bas primili.
ja sam mislio kad se kaze..muzika na struju da je to nesto ovako..sori..
Čuj, ide i Kraftwerk pod to, sve je stvar ukusa.
..a unda » wrote:a to. ta se muzika zove ..lonci, kante, pinjate.![]()
nekada sam to slusao u obliku tendzrin drima, dok je ta struja jos bila u povojima, ali nazalost vec sam tada bio zadojen kraftverksima, tako da se tendzirini nisu bas primili.
ja sam mislio kad se kaze..muzika na struju da je to nesto ovako..sori..
Ma šta se imaš kontat'... tko će pamtit' više sva ta izdrkavanja, kada čujem neki novi pravac, pa još ako u sebi ima riječcu "inteliđent", odmah dobijem mlade. Nemam ti ja pojma ni koji su diđeji u điru, ni sada, ni onda.Ze_Administratum wrote:Odlična stvar, iako se baš ne kontam u Gou...
Oma vidiš da li ima elemenata seljačije, pičkastih vokala i jeftinih doskočica, i da li ti noge skaču. Ako noge skaču i seljačko nije, moje je, baš me briga kako to drugi zovu.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ma koji cepelini..imaju sveukupno deset dobrih dijelova, ne racunajuci kasmir i polueksperiment holala lotalla lovala..vrrrlet » wrote:
Ovo je ka da san ja tebi reka da me stra čut Zeppeline da mi odnekud ne iskoči Parni Valjak. Jebote.
sad cu ja nesto linkat ako mi uspije. nema na netu. ako ima, recite mi..
ali, ne znam jel za ovaj topik, stavljam tamo na mekanu. skidaj dok ga nije imidzsejk izbrisao..
Tea Tree » wrote:http://www.youtube.com/watch?v=2wXL6gUk ... re=related
Voli netko ovakvu muziku na struju?
FLA...industrijala? Znao sam poslušat, sasvim ok.
Evo moj doprinos kad nitko drugi neće..
Jooj, netko je prepoznao!!Ze. » wrote:
FLA...industrijala? Znao sam poslušat, sasvim ok.
Evo moj doprinos kad nitko drugi neće..![]()
Ovo sam neki dan čula http://www.youtube.com/watch?v=u_qQLOgcVOw nakon duuugo vremena!
-
- Information
-