Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
A, mislija sam da si zaboravija na o'toMightyMe wrote:Odlično primjećuješ.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 867 times
- Been thanked: 1659 times
Nije li ovako bolje, sve te nešto intrigira i kopka, ha? 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Zašto je toliki problem vratiti ono što se prije "popravljalo"? Nemaš pojma što si napravio, je li? 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Pa tako reci. Lijepo napiši "neda mi se" - i odmah te damo u novine. 
Potpisi su za budale.
Jebo problem, ako je problem pivaMightyMe wrote:Pa i reka san.
Možda ne tako, al to san mislija.
I btw. otkad mi nisu pivu platili, dobro da još ovo ikako funkcionira.
Oli i ti volis beherovkuMightyMe wrote:A bogami, nisi me ni ti ponudija beherovkon, a ja cilo lito u Splitu.
Nabijem na kurac i ovaj usrani forum i vas plačipičke i jebeno logiranje/lurkanje/sviranje kurcu.
Maločas sam napisao post na Jezikoslovlju, a kad sam ga htio poslati, dobio sam stranicu da se ulogiram (premda sam jebeno BIO ulogiran, sam sebe nisam odlogirao).
I ja se ulogiram, a kurčevi me forum vrati na stranicu gdje sam bio. A moj post otišo u tri pičke materine, nema ga.
Ma svi vi skupa niste vrijedni jednog jebenog slova mojih genijalnih postova, nabijem vas na vječno drkanje po forumu...
Mrzim vas.
Maločas sam napisao post na Jezikoslovlju, a kad sam ga htio poslati, dobio sam stranicu da se ulogiram (premda sam jebeno BIO ulogiran, sam sebe nisam odlogirao).
I ja se ulogiram, a kurčevi me forum vrati na stranicu gdje sam bio. A moj post otišo u tri pičke materine, nema ga.
Ma svi vi skupa niste vrijedni jednog jebenog slova mojih genijalnih postova, nabijem vas na vječno drkanje po forumu...
Mrzim vas.
Pa koju se picku materinu nisi vratija strelicom ulivojudolino wrote:Nabijem na kurac i ovaj usrani forum i vas plačipičke i jebeno logiranje/lurkanje/sviranje kurcu.
Mrzim vas.
-
- Information
-