a božić je
Gutam s guštom, jebeš ananas! II
..ajme meni koja je ovo navlakusa.jevgenija » wrote:jel sad vrijeme da dođem vrlo tužna ---->i velim da nikad u životu nisam jela fritule?
a božić je![]()
djevojcica sa zigicama, a bez fritula.
cuj, ako stvarno nikad nisi jela fritule, ja ti ih napravim i posaljem, dostavim nekako. ali ako me blesas, svaka ce ti bit gorka..
Ali zar nisu ono rozo kečke?Morticia » wrote: Svi znaju da su smajlići muškog roda, osim kod onih kod kojih je izričito naznačeno da nisu.![]()
Jesu to one iste fritule za koje mi nisi htio dati recept?..a unda » wrote: ..imam ja za fritule. seljaci bi rekli..sta, isto je to, ustipak ustipak. ..i sad sam se naljutio i reci cu da nemam recept za nista. eto..
Nego, ja sam se nadala da je Tupelo opet rekla nešto sramotno pa sam došla malo joj se smijati, a nje nema...
Groupie :cerek:
najozbiljnije, nikad nisam jela fritule...a unda » wrote: ..ajme meni koja je ovo navlakusa.![]()
![]()
djevojcica sa zigicama, a bez fritula.![]()
cuj, ako stvarno nikad nisi jela fritule, ja ti ih napravim i posaljem, dostavim nekako. ali ako me blesas, svaka ce ti bit gorka..![]()
a dok ih nisu počeli prodavati tu na trgu na Pošićnom sajmu pred neke dvije godine, nisam znala ni kako izgledaju, odnosno što bi točno fritule bile
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
lako za recept, ali jel ti znas kolko to traje? :mistificira:Morticia » wrote:Unda će ti ih speći, on zna recept.
..ako je sve kako treba, onda od kad startam, a to znaci od rezuckanja bajama i oraha, pa dok ne izadju prve fritule, to je sest sedam sati, vise..
..a ako se radi o vecim kolicinama i jos ako moraju putovat, pa se to mora onda uskladit..pf, u tri sata sam se znao ustajat i misat ili frigat fritule..
ali, veseli me radit ih, pa sve to nema veze..samo da ispadnu dobre, to je najvaznije.
dobro, dobro, dobijes fritule. te sa sajma nemaju veze s primozgom. nesto su bolje ove u splitu kad je natjecanje, svjecko prvenstvo u fritulama, ali tu vac ima perverzija.. za koju godinu ce se pocet radit fritule sa skampima i prsutom i cokoladnim preljevom s malo kave od onih zrna sta su ih majmuni jeli i pokusali probavit..jevgenija » wrote: najozbiljnije, nikad nisam jela fritule.
a dok ih nisu počeli prodavati tu na trgu na Pošićnom sajmu pred neke dvije godine, nisam znala ni kako izgledaju, odnosno što bi točno fritule bile
bojala sam se da je tak neš, pa nisam probavala. a nisu mi ni lijepo mirisale...a unda » wrote: dobro, dobro, dobijes fritule. te sa sajma nemaju veze s primozgom. nesto su bolje ove u splitu kad je natjecanje, svjecko prvenstvo u fritulama, ali tu vac ima perverzija.. za koju godinu ce se pocet radit fritule sa skampima i prsutom i cokoladnim preljevom s malo kave od onih zrna sta su ih majmuni jeli i pokusali probavit..
stvarno ćeš mi dat ono, PRAVE fritule?!?!
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Lord Byron
..e, jesu.
ma najpravije, frisko ubrane..jevgenija » wrote: bojala sam se da je tak neš, pa nisam probavala. a nisu mi ni lijepo mirisale.
stvarno ćeš mi dat ono, PRAVE fritule?!?!![]()
zadnji put kad sam ih slao u zagreb, cuo sam da su prepoznali da dolazi autobus sa fritulama po mirisu. jos dok je vozac motao volan tamo kod plive po onoj masinskoj..strojarskoj..kako se zove ulica, cesta.
Moram li imati kečke?Lord Byron » wrote: Padni mi u zagrljaj.![]()
A hoćeš mi dati recept?..a unda wrote: ..e, jesu.![]()
Groupie :cerek:
Nakon što sam predlagala bor na Trkeljanjima ti meni tako. Srami se.
-
Almost Rosey
kava je grinč per se, nemre kava imat kapu 
Also, fritule
i svi oni drugi fini kolači 
Hjo, već se vidim, dočekat ću proljeće sa sto kila... viška
Also, fritule
Hjo, već se vidim, dočekat ću proljeće sa sto kila... viška
-
- Information
-