Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
ElliQuinn » wrote:U outboxu su dok god ih primatelj ne pročita.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
'bravčer
Gledam di sam 
Spora sam pa pitam ima li opcija PP ?
Spora sam pa pitam ima li opcija PP ?
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
ElliQuinn » wrote:Ima, ima. Gore lijevo ispod Trkeljanje.com i Board indexa. Ali moraš imati tri posta.
edit: je. hvala
kurvanjski avatar, a
- Beta ženka
I da opet napomenem - možeš ih "retrievati" prije nego ih pročita i obrisati.ElliQuinn » wrote:U outboxu su dok god ih primatelj ne pročita.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Ja sam dosad dobio najmanje dva takva PM-a.Beta ženka » wrote: I da opet napomenem - možeš ih "retrievati" prije nego ih pročita i obrisati.
Sve se zapitam što su mi psovali prije nego što su se predomislili.
počelo mi se dešavati da duplam postove, i ne znam kako obrisati višak, ne mogu naći opciju delete ili išta slično. brisanje texta iz posta ne pomaže
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Beta ženka
Aaaa, nisi još otvorio poruke, al si vidio u inboxu?Lastan » wrote: Ja sam dosad dobio najmanje dva takva PM-a.
Sve se zapitam što su mi psovali prije nego što su se predomislili.
Ajme, nisam pomislila na tu opciju, a fak.
[mislim da sam samo jednom tako "povukla" poruku, i to zato što ju primatelj dugo nije pročitao, a poslije više nije bila aktualna jer sam dobila info/riješila problem, ne sjećam se više. ]
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Kopiraš poveznicu, u tekstu koji pišeš odabereš neku riječ, klikneš na gumbić "URL" iznad polja za unos i oko te riječi ti se pojave oznake [ url ] [ /url ]. U prvoj oznaci dodaš znak jednakosti [ url= ] i odmah iza tog znaka zalijepiš kopiranu poveznicu.
Samo isprobavam, nisam ni ja još ovo svladala. Dakle link.ElliQuinn » wrote:Kopiraš poveznicu, u tekstu koji pišeš odabereš neku riječ, klikneš na gumbić "URL" iznad polja za unos i oko te riječi ti se pojave oznake [ url ] [ /url ]. U prvoj oznaci dodaš znak jednakosti [ url= ] i odmah iza tog znaka zalijepiš kopiranu poveznicu.
Edit: Dakle, sad jesam.
Trebala bi moći pobrisati post koji si tek napisala.Pješčana » wrote:počelo mi se dešavati da duplam postove, i ne znam kako obrisati višak, ne mogu naći opciju delete ili išta slično. brisanje texta iz posta ne pomaže
desilo mi se par puta da duplam post,jer prvo ne mogu postat, pa kliknem par puta,pa ispadne da su dva, a u međuvremenu između ta dva uleti neki tuđi post. i više mi ne da opciju. milsim,nije to sad neki bed, ljudi mi se malo smijuZe_Administratum » wrote:
Trebala bi moći pobrisati post koji si tek napisala.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-