Ma, njoj se ne daex anais » wrote:
![]()
![]()
![]()
Neka koza govori u grupi starih studenata da joj dekanski niš ne znači jer neće stić osam ispita i dipl. A šta sam ja utopistička tuka što mislim da ću ja sa svojih sedam stić.![]()
![]()
![]()
![]()
Kae, ćajogusci?
Oni već sad bore novu godinu. Idu mi na kurac. Ja jesam lijena stoka, ali idu mi na kurac. To je dno debilizma.kajla » wrote:
Ma, njoj se ne da![]()
Zajebavam, ali stvarno - nevjerojatno je u što ja sebe mogu uvjeriti da neću stić, kad mi se ne da, a stignem duplo nečega realno gledano
nije. zamislio sam je kao dramu. novu dramu. tj drama bez zapleta. o dvije trkeljasice. sad mi se cini da bi mogla ispast dobra tragedija. nova tragedija.Bara huda » wrote: Unda...jel ti stil knjige ka Smojin?
..
i naslovi novi mi padaju na pamet. ..kako ti zvuci.. u ocekivanju posta? ili..sto godina trkeljanja?
pada mi na pamet i da pocnem knjizu sa.. mnogo postova kasnije, pred praznim riplej prozorom..
ili da zavrsim knjizu rijecima..onda idemo? ..idemo..
Baš ti fala...a unda » wrote: nije. zamislio sam je kao dramu. novu dramu. tj drama bez zapleta. o dvije trkeljasice. sad mi se cini da bi mogla ispast dobra tragedija. nova tragedija.
i naslovi novi mi padaju na pamet. ..kako ti zvuci.. u ocekivanju posta? ili..sto godina trkeljanja?
pada mi na pamet i da pocnem knjizu sa.. mnogo postova kasnije, pred praznim riplej prozorom..
ili da zavrsim knjizu rijecima..onda idemo? ..idemo..
Tebi su naši jadi zabavni.
nisu. pa pitale ste me o cemu pisem, sta sad..opet nesto ne valja?
Ček, koje dvi trkeljašice?..a unda » wrote: nisu. pa pitale ste me o cemu pisem, sta sad..opet nesto ne valja?
Zec se skida s neta. Ide na ured...a unda » wrote: imaginarne. dvije koje se ne mogu skinut s neta..
Povraćat ću od cigareta, ne mogu više, pa jebo ih, lokomotive jedne, neka prestanu više!
jednoj od njih se povraca od cigareta. u nastupu gadjenja upoznaje treceg lika, koji je epizodni. biva zaveden njenim gadjenjem jer je njegov raizon d etr..gadjenje. zaljubljuju se..
Zekoslawa » wrote:Ja nikad nisam ni bila ovisna o netu.![]()
Predosadna sam da budem undin lik. Samo sam to došla reći. Nemam najmeru pisati na ovo sramnom topicu o čaju. Tu neka pišu frajle s Knežije.
Ma kurac...a unda wrote: jednoj od njih se povraca od cigareta. u nastupu gadjenja upoznaje treceg lika, koji je epizodni. biva zaveden njenim gadjenjem jer je njegov raizon d etr..gadjenje. zaljubljuju se..![]()
Jesam ja grozna osoba ako ne želim imat posla s ljudima koje smatram ekstremnima iako se prave da nisu i iako skoro svi osim mene surađuju s njima?
Tek sad sam ukapirala. Aj sad i ti. Je, pucam od ljubavi prema nodensu...a unda » wrote: jednoj od njih se povraca od cigareta. u nastupu gadjenja upoznaje treceg lika, koji je epizodni. biva zaveden njenim gadjenjem jer je njegov raizon d etr..gadjenje. zaljubljuju se..
Jebate, ti kao ona djeca kad ne kuže da neka šala nije smiješna pa lupaju ko maksim po diviziji...a unda » wrote: ..kaze ona, a on joj odgovori..da, i meni se gadi..
..koja sala? rekao sam da je tragedija. pa pitala si me o cemu je knjiza, sad ti govorim..ex anais » wrote:
Jebate, ti kao ona djeca kad ne kuže da neka šala nije smiješna pa lupaju ko maksim po diviziji.
Pa i je, tragedija je. To se samo meni može desit da me se spaja tako. Biće i zaslužujem takvoga...a unda » wrote: ..koja sala? rekao sam da je tragedija. pa pitala si me o cemu je knjiza, sad ti govorim..
dakle, zanima te nastavak? dosta je ono..gadljivo..ex anais » wrote:
Pa i je, tragedija je. To se samo meni može desit da me se spaja tako. Biće i zaslužujem takvoga.
..
Da, završit ću u govnima do lakta.
Dosadan si.
Ko o čemu, ona o govnu. Piše u tekicu: čmarofob.
neces. ne do lakta.
dosadan? kako sad dosadan?
..poslije se svaki put gadno uozbiljila kad bi ga netko spomenuo. razmisljala je zasto i krenula ugasiti komp. nije uspjela..
ko tebe spaja? sta ti je? samo ti pricam o cemu se radi u knjizi..
Aj, onda mi prepričaj ukratko sinopsis. Šta je bilo dalje s njom?..a unda » wrote: ko tebe spaja? sta ti je? samo ti pricam o cemu se radi u knjizi..
-
- Information
-