Slikala bih ga, ali već je bio na mom fejspuku pa se bojim da će ga netko prepoznati.kuki » wrote:Molim te.
guGutanje
Jesi skupljala i žireve?Tea Tree » wrote: Ja sam to radila kad sam bila dijete, ali ne sprejem nego nekom tekućinom koja je imala neku sasvim drugu namjenu. Nešto za zaštitu nekakvih metalnih površina od nečega, ne sjećam se više.![]()
Ali su rezultati bili odlični i ti češeri su mi bili ljepši nego ijedan kupljeni.
Imaš moj mejl sad.ex_anais » wrote:
Slikala bih ga, ali već je bio na mom fejspuku pa se bojim da će ga netko prepoznati.
Pasta za poliranje nečeg već!Tea Tree » wrote: Ja sam to radila kad sam bila dijete, ali ne sprejem nego nekom tekućinom koja je imala neku sasvim drugu namjenu. Nešto za zaštitu nekakvih metalnih površina od nečega, ne sjećam se više.![]()
Ali su rezultati bili odlični i ti češeri su mi bili ljepši nego ijedan kupljeni.
Moj mene nije prezivo. Nisam ga kitila. Mozda bas zato?Ajvi » wrote:Sad si me sjetila mog prvog solo kićenja bora kad je mama rekla da nema pizdarija za Novu godinu.
Brat i ja smo okitili fikus.
Preživio je.
Anais, a mislis da on mulja....mislim da ne. Iako ne vjerujem da nije imao prilike. No, od njih dvoje ne bih prvo u njega posumnjala. Iako ne zelim ni u jedno, zelim vjerovati da takvih parova zaista ima.
Jerbo sad gledam film iz 30-ih bas na temu preljuba
Meni je najgore bor na kraju nositi kroz stubiste i zasvinjiti pola kuce i sve cistiti. Prije sam ga znala baciti sa balkona i poslije skupiti, sad ne mogu, ima mrezu.
Moj ce ako ga ikad kupim jerbo sam vec tri puta isla po bor ovaj tjedan
biti pravi, samo ne znam sto sam tako izbirljiva kad cu garant kupiti nesto kvrgavo i asimetricno.
Samo da ne bude ko jedne godine kad je bor smrdio na macju pisalinu, mislim odsjecen u sumi nisu ga macke ni vidjele ali ono smrdio je sve te dane da je gadno bilo jesti kraj toga.
Samo da ne bude ko jedne godine kad je bor smrdio na macju pisalinu, mislim odsjecen u sumi nisu ga macke ni vidjele ali ono smrdio je sve te dane da je gadno bilo jesti kraj toga.
Otkad nema mog dide nema ni pravog bora.
Brat i ja smo išli s njim u šumu ko' Ivica i Marica. On sa sjekirom. Dida te-nej. Našao bi bor koji sigurno neće narasti više zbog nečega što se nama nije slušalo.
I tako sad imam umjetni bor i gomilu dječjih ukrasa.
Brat i ja smo išli s njim u šumu ko' Ivica i Marica. On sa sjekirom. Dida te-nej. Našao bi bor koji sigurno neće narasti više zbog nečega što se nama nije slušalo.
I tako sad imam umjetni bor i gomilu dječjih ukrasa.
..nemam bor vec goodinama. iskreno, nije mi bas ni stalo, sve mi to postaje prebrzo, kao na traci, ocjecam se kao carli caplin i evo, i danas mislim, tj cini mi se da ce taj bozic i ta nova godina bit za jedno dva mjeseca. kasnim, jebiga.
imam od nekud onaj mali boric sta se stavi u auto, zalijepi se na staklo na vakuum, eto to bi koji put na brzinu stavio negdje po kuci..
jedino cega sam bio svjestan i ove godine to je sto sam vidio lijepu i bistru zoru na zimski solsticij. sunce je izlazilo vise na jugu nego na istoku, lijepo svjetlo, lijepe sjene..
eto, sretni vam ovogodisnji bozici, hanuke, nove godine i sta jos sve ima. drzte se, budite pametni, cuvajte se, jebese koga, nece vas drugi cuvat i zaista zelim srecu, ne zanemarujte tu kategoriju, ako je ikada postojala, onda sreca postoji danas.
inace, ako niste znali, od sljedece godine zivimo napamet, odsrljali smo iza buducnosti, majanski kalendar ce prestat radit i..kud koji..
ajde, ajde, samo hrabro, dani su sve duzi, sto znaci da ima puno vise prilika jos jedno pola godine da se borimo u hladu..
sretno svima, sretno!
imam od nekud onaj mali boric sta se stavi u auto, zalijepi se na staklo na vakuum, eto to bi koji put na brzinu stavio negdje po kuci..
jedino cega sam bio svjestan i ove godine to je sto sam vidio lijepu i bistru zoru na zimski solsticij. sunce je izlazilo vise na jugu nego na istoku, lijepo svjetlo, lijepe sjene..
eto, sretni vam ovogodisnji bozici, hanuke, nove godine i sta jos sve ima. drzte se, budite pametni, cuvajte se, jebese koga, nece vas drugi cuvat i zaista zelim srecu, ne zanemarujte tu kategoriju, ako je ikada postojala, onda sreca postoji danas.
inace, ako niste znali, od sljedece godine zivimo napamet, odsrljali smo iza buducnosti, majanski kalendar ce prestat radit i..kud koji..
ajde, ajde, samo hrabro, dani su sve duzi, sto znaci da ima puno vise prilika jos jedno pola godine da se borimo u hladu..
sretno svima, sretno!
Jutro svima
Luda sam k'o šiba.
Svima sve najbolje želim.
Dejzi želim puno novih penisića i možda jednog koji će joj trajati duže od vinske mušice. Želim joj i vinske mušice.
Mortiši želim da u idućoj godini svaki dan zna što želi marendat.
Zeu želim da apaurini prestanu ići na recept.
Nici želim sira i muzike. I češalj, naravno.
Sašenki želim poslati kroksice.
Kuki želim da joj Sašenka proslijedi kroksice.
Baji želim da što prije ode u penziju kako bi i ja mogla s njom.
Mulici želim da nađe posao bilo gdje osim u Zagrebu.
Megalodoni želim uspješnu pripremu imaginarnih svatova.
Jevgeniji želim još puno novih Vlada koje će rušit i ganc novi megafon.
Byronu želim ganjc novu metlu u guzici. Model: Nimbus 2012
Perzefoni želim da Harry Potter uđe u obaveznu lektiru i da pismenost zavlada svijetom. Krenimo od Gutanja.
Lastanu želim isto što i Perzefoni + pregršt novih pušača/alternativaca/vjernika koji će doći na Trkeljanja.
Riczyju želim da zavlada trend debelih i dlakavih žena.
Bliss želim gomilu četa na superduperozbiljnom PDF-u.
Vrletu želim da može četat po Blissinom PDF-u.
Judolinu želim još tisuću banova.
Margariti želim čudnovate obroke koje toliko voli, a koji se sastoje od žlijezda i čudnih dijelova malenih praščića.
Vodenoj želim doživotni popust u svim ikad rasadnicima.
Undi želim da ga se prestanu bojati mlade djevojke po autobusima.
Silajn želim da joj Unda ne završi u zatvoru zbog istih.
Elli želim da fotografski natječaj bude najuspješniji ikad i igdje.
Ajvi želim sve što si želi i Kitty.
Erpu želim. Mah, njoj ništa ne treba.
Anais želim novu tipkovnicu. Brijem da joj se ova već istrošila.
Klonki i Melody želim isto što i sebi - lijepo vrijeme i više vremena.
Svima nama želim gomilu novih i kvalitetnih trolova. Potrajali nam.
Ako sam koga izostavila, oprostite mi.
Na šparhetu su mi tri lonca, dojim dijete, pazim da se muž čime ne ozlijedi, vičem na psa, motam darove, pizdim na sve ikad...i tak.
Odoh sad.
Imam sto posla. Sasvim sigurno ću još tisuću puta svratiti ovamo kako bih vas molila da me potjerate.

Luda sam k'o šiba.
Svima sve najbolje želim.
Dejzi želim puno novih penisića i možda jednog koji će joj trajati duže od vinske mušice. Želim joj i vinske mušice.
Mortiši želim da u idućoj godini svaki dan zna što želi marendat.
Zeu želim da apaurini prestanu ići na recept.
Nici želim sira i muzike. I češalj, naravno.
Sašenki želim poslati kroksice.
Kuki želim da joj Sašenka proslijedi kroksice.
Baji želim da što prije ode u penziju kako bi i ja mogla s njom.
Mulici želim da nađe posao bilo gdje osim u Zagrebu.
Megalodoni želim uspješnu pripremu imaginarnih svatova.
Jevgeniji želim još puno novih Vlada koje će rušit i ganc novi megafon.
Byronu želim ganjc novu metlu u guzici. Model: Nimbus 2012
Perzefoni želim da Harry Potter uđe u obaveznu lektiru i da pismenost zavlada svijetom. Krenimo od Gutanja.
Lastanu želim isto što i Perzefoni + pregršt novih pušača/alternativaca/vjernika koji će doći na Trkeljanja.
Riczyju želim da zavlada trend debelih i dlakavih žena.
Bliss želim gomilu četa na superduperozbiljnom PDF-u.
Vrletu želim da može četat po Blissinom PDF-u.
Judolinu želim još tisuću banova.
Margariti želim čudnovate obroke koje toliko voli, a koji se sastoje od žlijezda i čudnih dijelova malenih praščića.
Vodenoj želim doživotni popust u svim ikad rasadnicima.
Undi želim da ga se prestanu bojati mlade djevojke po autobusima.
Silajn želim da joj Unda ne završi u zatvoru zbog istih.
Elli želim da fotografski natječaj bude najuspješniji ikad i igdje.
Ajvi želim sve što si želi i Kitty.
Erpu želim. Mah, njoj ništa ne treba.
Anais želim novu tipkovnicu. Brijem da joj se ova već istrošila.
Klonki i Melody želim isto što i sebi - lijepo vrijeme i više vremena.
Svima nama želim gomilu novih i kvalitetnih trolova. Potrajali nam.
Ako sam koga izostavila, oprostite mi.
Na šparhetu su mi tri lonca, dojim dijete, pazim da se muž čime ne ozlijedi, vičem na psa, motam darove, pizdim na sve ikad...i tak.
Odoh sad.
Imam sto posla. Sasvim sigurno ću još tisuću puta svratiti ovamo kako bih vas molila da me potjerate.
..a unda » wrote: inace, ako niste znali, od sljedece godine zivimo napamet, odsrljali smo iza buducnosti, majanski kalendar ce prestat radit i..kud koji..
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Ajme, Tupelo, jel si se potrebno trudila oko ovih zlobnih želja ili si samo oslobodila svoju ljupku ćud? 
Vjerujem da naša čestitka tebi neće biti tako maštovita i da ti svi želimo isto: bracu ili seku Punkerici.
Vjerujem da naša čestitka tebi neće biti tako maštovita i da ti svi želimo isto: bracu ili seku Punkerici.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Mah, to ti je meni k'o vode pit.Perzefona » wrote:Ajme, Tupelo, jel si se potrebno trudila oko ovih zlobnih želja ili si samo oslobodila svoju ljupku ćud?
Perzefona » wrote:Vjerujem da naša čestitka tebi neće biti tako maštovita i da ti svi želimo isto: bracu ili seku Punkerici.
Vidim da i ti unosiš dovoljno tekućine.
U tvojim godinama to je iznimno važno.
Ne može mi ništa tvoja zloba jutros. Moj Mic osjeća blagdansko ozračje i odlučio je dati svoj doprinos i ponašati se kako dolikuje maci. Sjedi mi u krilu i prede. Malo ispod oka motri ovaj smajlićTupelo » wrote:
Mah, to ti je meni k'o vode pit.![]()
![]()
Vidim da i ti unosiš dovoljno tekućine.
U tvojim godinama to je iznimno važno.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Moju beštiju isto drži blagdansko raspoloženje.
Izbezumljena je od radosti što nam hrana ispada iz ruku, a Punkeričina dohrana joj izaziva prave napadaje dragosti i ludila.
Za razliku od prošlih, ove godine nam se još nije posrala pod bor.
Tako da se i mi veselimo.
Idem se tuširati.
Napravila sam pola francuske u pidžami.
Poše, ranijih, bezdjetnih, Pošića, sam spavala do podneva, onda se okupala, otišla na frizuru, našminkala, dotjerala i opila.
Poše, poše...
EDIT: još se nisam otišla tuširati.
Potjerajte me
Nigdje nikoga.
Sigurno se svi tuširaju.
Izbezumljena je od radosti što nam hrana ispada iz ruku, a Punkeričina dohrana joj izaziva prave napadaje dragosti i ludila.
Za razliku od prošlih, ove godine nam se još nije posrala pod bor.
Tako da se i mi veselimo.
Idem se tuširati.
Napravila sam pola francuske u pidžami.
Poše, ranijih, bezdjetnih, Pošića, sam spavala do podneva, onda se okupala, otišla na frizuru, našminkala, dotjerala i opila.
Poše, poše...
EDIT: još se nisam otišla tuširati.
Potjerajte me
Nigdje nikoga.
Sigurno se svi tuširaju.
- Megalodona
tupelo 
nisam maštovita, tek se ustala i tipkam iz kreveta, pa ću svima samo zaželjet sretan Božić i sve najbolje
idem pjevat, tuširat se, posvađat sa svim ukućanima (to se za božić mora i kod mene) i omatat poklone, kitit bor i sve divne badnjačk stvari
nisam maštovita, tek se ustala i tipkam iz kreveta, pa ću svima samo zaželjet sretan Božić i sve najbolje
idem pjevat, tuširat se, posvađat sa svim ukućanima (to se za božić mora i kod mene) i omatat poklone, kitit bor i sve divne badnjačk stvari
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Išuše.Tupelo » wrote: Dejzi želim puno novih penisića i možda jednog koji će joj trajati duže od vinske mušice. Želim joj i vinske mušice.
Ovo je prekrasno.
Hvala.
Već sam dva sata budna.
Uspjeli smo se šest puta posvađat.
Osjećam pošićni duh kako mi kola žilama.
Sise su mi danas super.
Sve najbolje vam želim i da se čujemo što prije. Idem u Tunguziju, ajte bok.
Volim vas.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- Megalodona
pok, dejzi, sretan ti božić 
kupili smo bor, tata, brat i ja, sad s mamom dovršavam kolače, bakalar se kuha od kad sam se probudila, tijesto za makovnjaću se drugi put diže i dan je krasan
nismo se još posvađali
to nastupa tek kod kićenja bora
kupila sam penisiću poklon
neću napisat šta jer me stalka budala da vidi šta sam mu kupila, ko dijete je
kupili smo bor, tata, brat i ja, sad s mamom dovršavam kolače, bakalar se kuha od kad sam se probudila, tijesto za makovnjaću se drugi put diže i dan je krasan
nismo se još posvađali
to nastupa tek kod kićenja bora
kupila sam penisiću poklon
neću napisat šta jer me stalka budala da vidi šta sam mu kupila, ko dijete je
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
tupelina
hvala na čestitki, nadam se da se neće ostvarit tvoja želja
želim si posao u zg-u i stan u tvojoj zgradi! već sam se dogovorila s kuki da mi svaki tjedan gleda jel ima koji stan da se iznajmljuje 
isuuuuuseeeee, svaki bi dan bila kod tebe
svima želim sretan božić i da ga lipo dočekate i da dobijete super poklone i da vam se kolači dignu i da vam kuća ne smrdi po bakalaru! i želim tupelini da se otušira
isuuuuuseeeee, svaki bi dan bila kod tebe
svima želim sretan božić i da ga lipo dočekate i da dobijete super poklone i da vam se kolači dignu i da vam kuća ne smrdi po bakalaru! i želim tupelini da se otušira
meg ti je glupa!!! :xlux:
odakle ti to?ElliQuinn » wrote:A ti se ništa ne hvališ da si postala modulator...
ne želim o tome ovdje
meg ti je glupa!!! :xlux:
-
- Information
-