da.ali nato je rekao da se nece sirit. a jest. a rekao je da nece. ocemo sad opet onu pricu, dva tukca, tri tukca.. ?Pero » wrote: Vidiš - to ti je tajna. Koju ni ti ni ja ne razumijemo, a koja tebe očito uzrujava. Ne znam zašto. NATO se širi, svojevoljno mu pristupaju nove članice - jesu li lude, koji im je moj.![]()
Meni osobno je drago da smo u NATO-u. Zato što bi eventualna želja za nasilnom primjenom granica, koju smo iskusili prije 20 i kusur godina, sada automatski postavila još 27 zemalja protiv takvih aspiracija. Meni je to zgodno.
![]()
ma ok, tebi je drago, svak ima svoje veselje.
koja eventualna zelja za promjenom granica, sta? i sta sad, da sutra se nekako odluci da dalmacija ima svoje granice, pustit ce nato na nas? ili sta..nekog ce pustit, ima ko oce?
tebe je puno toga strah. reci, jel tebe itko ikad, ono, pratio, jel..?
..da itko, skoro svatko, jelda?
ne postoji sporazum po kojem bi se zabranilo da neki ratni brodovi uplovljavaju u split. narocito ako uplovljavaju s nekim ne bas kurtoaznim namjerama. uostalom, split..ja dran sko mo re, ne cr no mo re. hadrian, ekspont? kujis, ono? crno more, jadransko more, split?Izlaze članice NATO-a. Ti bi zabranio američkim brodovima uplovljavanje u Split?![]()
Doduše, prvo bi trebao novu vladu, pa možda i referendum, al idu ti referendumi tebi od ruke.
za crno more postoji neki takav sporazum. jel postoji? eno, citam da postoji. dakle, radi se o zemljama koje izlaze na crno more, ne o clanicama natoa. dakle, sta amerikanci tamo oce, jel za njih sporazumi ne vrijede? ocemo sad o suverenitetu, o suronovu, o cemu cemo sad? aj, iznenadi me..
ok, onda recimo ovako..za sve vrijede sporazumi na ovom svijetu, osim za ameriku i nato. mislim, ok, neka, ali onda recimo to tako kako jest..
ne idu mi referendumi od ruke, nazalost..
ma ono, nije bitno, ali..mogli bi te pocet placat. nesto barem.Ne, plaća me domaći kapitalist.Nekad me i plaćala multinacionalna kompanija, pa tko zna kakve veze ona ima s NATO-om.
![]()
pa eto, cestitao je krimcanima. u ogromnom postotku jeta zelja izrazena, nema tu nista lose za cestitat ko oce.Jebi ga, zakasnio sam. Zaboravio si da sam se uključio na ovu temu tek kada je Miki čestitao pripojenje Krima Rusiji.![]()
ok, moze se jos cestitat i ukrajinskim desnicarima. nije bas tako cesto da potjeras teritorij od sebe, treba to znat napravit..
po cetvrti put ili treci i po..na desnicarenje treba reagirat, jasno, ali ako se na fasizam ne reagira, onda se na njega pristaje, mislim, ulozi i retoricki ulozi, pa onda mozda i funkcionalni, postaju nesto veci.Pa sve je jasno unda. Ti reagiraš na desničarenje ko bik na crvenu krpu. To automatski nije dobro, ti su ljudi u krivu i ti moraš biti na suprotnoj strani. U ovom slučaju ruskoj. Bez obzira koliko je ona lijeva ili desna, ali se tebi čini ljevijom od ukrajinske. Žirinovski je salonski desničar bez puno uticaja, a ono - Rusi imaju i dosta jaku komunističku partiju. Kužim da su ti simpatičniji od tih ukletih desničarskih Ukrajinaca.
aj, jos jedanput reci to desnicari, sta vec ti guras, tako da tvoja bude zadnja. mislim, i zidu je vec jasno sto govorim, crtam po zidu, nemam uopce vise namjeru nekom sto puta objasnjavat ako on to ne zeli cut.
ajd, ponovi jos jedared, sto sam ja to ocito i dakle rekao pa da i to obavimo.
ti su ljudi sebi u krivu, ne meni. oni su izgubuili krim, nisam im ja izgubio krim.
i uostalom, ja sam spomenuo sad ruske fasizme, ne ti. ja sam to uzeo u obzir, ne ti. a koliko jos toga ima, pa da ti to prisvojis kao svoje jer se ne mos dosjetit sam..