Kako me živcira...

Razgovor ugodni, divan natenane
Zekoslawa

Post 15 Jun 2013, 16:05

Eowynko, znam da si iznervirana i da se pitaš šta si bogu skrivila, ali nemoj zamjeriti undi. Puno je to gladnih usta. :zubo:

Eks

Post 15 Jun 2013, 16:57

:rofl: :rofl:
Éowyn

Post 16 Jun 2013, 11:04

Da budem iskrena, mene to vise zabavlja nego zivcira. Sad samo cekam da mi gace pokupe sa strika :zubo:

I zalosno mi je to nekako. Tek sam preselila, imam jako puno troskova opcenito, a ovo sve sto mi kradu su troskovi na koje stvarno nisam racunala.
Desire makes slaves out of kings.
Éowyn

Post 16 Jun 2013, 11:05

Euklid wrote:Možda su mačke... :misli:
Da, organizirani kriminal macaka :p

Vreca je imala 2 i pol kile. Tesko mogu zamisliti macu koja bi to mogla nositi.

Dakle, ipak je bio unda :zubo:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 16 Jun 2013, 13:57

Cuvaj se... macje bande znaju biti vrlo, vrlo opasne.

Danas hrana, sutra grudnjak i gacice sa strika...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Éowyn

Post 16 Jun 2013, 14:56

Ne bi me vise nista iznenadilo :ne zna:
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 16 Jun 2013, 17:22

Frendicama i meni jednoć su na ljetovanju mažnjavali gaće i grudnjake sa štrika. One su sumnjale na nekog didu od cca. 75 godina, koji je bio jedan od domorodaca i često se našetavo uokolo. Men did nije baš bio sumnjiv, što zbog godina, što zbog šćapa i šešira bez kojih ga se nije dalo vidit. Nekako mi ljudi sa štapom, a posebno sa šeširom, ne djeluju ko lopine takog tipa. :ne zna:
Sve u svemu, poprilično glup osjećaj. Misim, nije ugodno kad ti bilo šta ukradu, al ovo mi je ko još i malo nastrano.
MightyMe

Post 16 Jun 2013, 18:27

A slušaj, možda su do bila neka dičurlija koja se nadala da će te se kupat bez njih ako van ih ukradu. :zubo:
Euklid
old school

Post 16 Jun 2013, 18:40

nina williams » wrote:Frendicama i meni jednoć su na ljetovanju mažnjavali gaće i grudnjake sa štrika. One su sumnjale na nekog didu od cca. 75 godina, koji je bio jedan od domorodaca i često se našetavo uokolo. Men did nije baš bio sumnjiv, što zbog godina, što zbog šćapa i šešira bez kojih ga se nije dalo vidit. Nekako mi ljudi sa štapom, a posebno sa šeširom, ne djeluju ko lopine takog tipa. :ne zna:
Sve u svemu, poprilično glup osjećaj. Misim, nije ugodno kad ti bilo šta ukradu, al ovo mi je ko još i malo nastrano.
ma kakav dida... mačke su to

ista ova banda s kojom Eowyn ima problem...
nina williams

Post 17 Jun 2013, 02:42

MightyMe » wrote:A slušaj, možda su do bila neka dičurlija koja se nadala da će te se kupat bez njih ako van ih ukradu. :zubo:
Nisu ukradeni bili kupaći kostimi, neg donji veš.
MightyMe

Post 17 Jun 2013, 02:42

E to je već kripi.
Eks

Post 17 Jun 2013, 03:09

MightyMe » wrote:E to je već kripi.
Aj molim te, ne ne bi ukrao Karove gaće. :kava:
Bara huda

Post 17 Jun 2013, 11:06

Éowyn » wrote:
Da, organizirani kriminal macaka :p

Vreca je imala 2 i pol kile. Tesko mogu zamisliti macu koja bi to mogla nositi.

Dakle, ipak je bio unda :zubo:
A onda zamisljaj macke koje ce to jest.
Ok, nije tvoja maca i morat ces imati dodatne troskove, ali da ti je ta macka dosla doma i pitala te da joj das malo, opet ne bi mogla rec ne.

Ja si mislim da ako neko ukrade kruh da je to zato jer je gladan a ne zato jer mu je gust.
Ko npr. na gace. :D

Pa ako je netko ukrao macju hranu, valjda ce i hranit macke. :ne zna:
Osim ako nije objesna balavurdija iz hira, takve bi trebalo navuc za usi i nahranit ukradenim. :E:

E da, bravo za samostalan zivot. Mos rec i zekoslawi kako je to super, malo je deprimirana sto se mora odbit od sise i stat na noge. :tuzni:
Zekoslawa

Post 17 Jun 2013, 15:41

:gaah:

Nije problem sise. Lako ja preživim bez sise. Da mi daju da radim bez sise tu gdje jesam, ne bih ni trepnula. :gaah:
Euklid
old school

Post 17 Jun 2013, 15:44

Zekoslawa » wrote::gaah:

Nije problem sise. Lako ja preživim bez sise. Da mi daju da radim bez sisa tu gdje jesam, ne bih ni trepnula. :gaah:
:lektorirano:

a ne znam kolko bi prometa imala bez sisa... :ne zna:
Zekoslawa

Post 17 Jun 2013, 15:46

Vidim, dosad sam ih dobro utržila. :zecorolleyes:
Euklid
old school

Post 17 Jun 2013, 15:52

Zekoslawa » wrote:Vidim, dosad sam ih dobro utržila. :zecorolleyes:
tako je to kad se ne skidaš iz grudnjaka...
Éowyn

Post 17 Jun 2013, 16:32

Bara huda wrote: A onda zamisljaj macke koje ce to jest.
Ok, nije tvoja maca i morat ces imati dodatne troskove, ali da ti je ta macka dosla doma i pitala te da joj das malo, opet ne bi mogla rec ne.

Ja si mislim da ako neko ukrade kruh da je to zato jer je gladan a ne zato jer mu je gust.
Ko npr. na gace. :D

Pa ako je netko ukrao macju hranu, valjda ce i hranit macke. :ne zna:
Osim ako nije objesna balavurdija iz hira, takve bi trebalo navuc za usi i nahranit ukradenim. :E:

E da, bravo za samostalan zivot. Mos rec i zekoslawi kako je to super, malo je deprimirana sto se mora odbit od sise i stat na noge. :tuzni:
Ma nije meni zao sto ce gladne mace jesti, ali ono, ja ionako hranim sve gladne mace u susjedstvu i stedim na nekim svojim potrebama jer mi je zao zivotinja.

Netko je morao uci u dvoriste i u vrtnu kucicu da to uzme. Tako da je ili neki kleptoman kojem je bitno samo da krade ili netko promatra kad hranim mace i gdje drzim hranu i planirao je kradu macje hrane. I jedno i drugo mi je suludo.

I to je vec treca stvar u par mjeseci. Prvo mi se netko uvukao u kucu kroz prozor i ukrao mi pipu iz tus kabine. Zajedno s gelom za tusiranje :ne zna:

Za bicikl mi je jasno, nisam ga vezala.
nina williams

Post 17 Jun 2013, 18:31

Éowyn » wrote:
Ma nije meni zao sto ce gladne mace jesti, ali ono, ja ionako hranim sve gladne mace u susjedstvu i stedim na nekim svojim potrebama jer mi je zao zivotinja.

Netko je morao uci u dvoriste i u vrtnu kucicu da to uzme. Tako da je ili neki kleptoman kojem je bitno samo da krade ili netko promatra kad hranim mace i gdje drzim hranu i planirao je kradu macje hrane. I jedno i drugo mi je suludo.

I to je vec treca stvar u par mjeseci. Prvo mi se netko uvukao u kucu kroz prozor i ukrao mi pipu iz tus kabine. Zajedno s gelom za tusiranje:ne zna:

Ako je isti lopov, nije to kleptoman, to je neko ko planira živit na tvoj račun.
Ako nije isti...boktemazo...jebo ti taki komšiluk...
Jesi zvala policiju bar za tu provalu i krađu pipe?
Éowyn

Post 17 Jun 2013, 23:19

Ma nisam zvala. Kako da objasnim da nemam pojma kad se dogodila krađa, da nema znakova provale i da samo nagađam da je netko ušao kroz prozor :ne zna:

Pipa mi je ukradena na jednoj adresi, bicikl i mačja hrana na drugoj. Udaljenost je deset minuta autom, tako da možda zaista netko operira po kvartu.
U kvartu uglavnom žive penzioneri i obitelji s djecom i ne čini mi se baš kao leglo kriminala.

Ne znam što da mislim. Još uvijek nasmijavam ljude s pričama o bizarnim krađama, ali ako mi netko stvarno mazne gaće sa štrika, mislim da će mi prestati biti smiješno :misli:
Bara huda

Post 17 Jun 2013, 23:26

:gaah:
Éowyn » wrote:

I to je vec treca stvar u par mjeseci. Prvo mi se netko uvukao u kucu kroz prozor i ukrao mi pipu iz tus kabine. Zajedno s gelom za tusiranje :ne zna:

E to bi i mene vise brinulo.
Ne to sto je ukradeno, nego sama cinjenica da je u susjedstvu otudjivanje tudje imovine nesto sto se ne smatra big dealom.
Kao u onim crnackim getioima ili juznoamerickim faelama gdje se nasilno ponasanje smatra uvjetom bez kojeg ti nema opstanka. :D

A nista, probaj se sprijateljiti sa susjedstvom, ako te prihvate kao ' jednu od svojih' , ne vjerujem da ces imati daljnjih problema sa 'otudjivanjem imovine.'

Jebemu, zvuuci defetisticki a to mi nije bila zelja. :(:

Mah, snac ces se ti vec u svemu tome.
Makla si se od osobno nezdrave atmosfere koja te gusila, ovo je lakse za hendlat jer je ipak rijec o strancima.
nina williams

Post 18 Jun 2013, 00:19

Éowyn » wrote:Ma nisam zvala. Kako da objasnim da nemam pojma kad se dogodila krađa, da nema znakova provale i da samo nagađam da je netko ušao kroz prozor :ne zna:

Pipa mi je ukradena na jednoj adresi, bicikl i mačja hrana na drugoj. Udaljenost je deset minuta autom, tako da možda zaista netko operira po kvartu.
U kvartu uglavnom žive penzioneri i obitelji s djecom i ne čini mi se baš kao leglo kriminala.

Ne znam što da mislim. Još uvijek nasmijavam ljude s pričama o bizarnim krađama, ali ako mi netko stvarno mazne gaće sa štrika, mislim da će mi prestati biti smiješno :misli:
Da se men sve to desilo, najmanje bi me mogući manjak gaća na štriku dirnuo. :zubo:
Bez zeze, ne bi me brinulo tolko šta je bilo s tim stvarima koje su vani (ako sam dobro ubrala, ni hrana ni bicikl nisu bili u kući?), kolko ta pipa. Sad bi ja tu trebala reć nešto tipa 'nije da te želim uplašit'...al to baš i nije istina...ovaaaj...zovi policiju, neko ti je provalio i vršljo po kući. Odma, aj, šta čekaš. :gaah:
Dobro, moš i sutra ujutro. :zubo: Al de ih zovni, de pliz. Nemaš se šta blesavo osjećat, to im je poso, zato su tu. I ne trebaš im ti objašnjavat kako je do krađe došlo, to nek oni utvrđuju. Tvoje je da im veliš 'tu je bila pipa, sad je nema, osjećam se nesigurno'. Nisam ja mislila da ih zoveš tolko radi krađe, men je tu više smatala provala.
Gle, ne znam kako da ti to velim na neki nepaničareći način...al šta bi se desilo da je provalio, a ti u kući?
Euklid
old school

Post 18 Jun 2013, 00:50

A sta mislite zasto se tolike pjevacice, glumice i ostale ...ice stalno pojavljuju u javnosti bez gacica? Pa pokralo, jebemu misa...
Margarita

Post 18 Jun 2013, 07:36

Éowyn » wrote:Ma nisam zvala. Kako da objasnim da nemam pojma kad se dogodila krađa, da nema znakova provale i da samo nagađam da je netko ušao kroz prozor :ne zna:
Nemaš im što objašnjavati. Nestala pipa. Nama je nestala iz dvorišta. I zvali smo policiju. Kad je nestala? Pa, u jesen je bila, u proljeće nije, zimi ne idemo na grunt. Ne možeš se praviti da je normalno da te okradaju. Nije.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Euklid
old school

Post 18 Jun 2013, 08:39

800kn razlike za plin :gaah:

Pa sta oni misle?

Da plinske komore imam?

Pa prijeo bih klao nozem nego tusio Zidove, Srbe, pedere i ostalu nejac s plinom po ovim cijenama...
  • Information