Sad sam zvala u kadrovsku! I ja imam 20 dana!!!
Ljubav i seks - neslužbena trkeljaonica
- Beta ženka
Eno čitam onu temu, i najte se ljutiti, znam da je offtopic - ali i tamo imate primjere u nekim postovima koji objašnjavaju isto ono zbog čega mi Dalmatinci nisu baš omiljeni. 
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Beta ženka
...neki punac priča o superiornosti dalmatinske... regije, il kako je već navedeno?
Svira gitaru pa sve jebe da su fulali oktavu.
Ovo drugo (opisivanje poza u seksu itd.) mi već nije tako dalmatinski, al OVO...
...ženska piše da joj se oprosti na predrasudama prema Dalmatincima, al stekla ih je u dvije duge veze - odgoj u kojem se prilagođava muškom, nema kompromisa s njegove strane...
...kad je autorica spomenula desničarenje (+10 dana GO kod njegovih u kojem je trpjela desničarske priče, molitvu prije ručka itd.) - mnogi su pretpostavili da je na moru, i da se radi o Dalmatincima (iako ona nije niti potvrdila niti negirala).
Još čitam, možda nađem još toga.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
mislim da nije netočno. stvar je u tome da ti ovi dani preko 30-tog mogu narasti samo po jednoj osnovi. staž, npr.
ja sam jedne godine kumulativno imala 32, al ta 2 su se resetirala
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
netočno.blaze » wrote: mislim da nije netočno. stvar je u tome da ti ovi dani preko 30-tog mogu narasti samo po jednoj osnovi. staž, npr.
ja sam jedne godine kumulativno imala 32, al ta 2 su se resetirala
možeš dobiti dodatne dane ako naprimjer ideš na "teren" pa ti se to upisuje kao "opasniji izlazak na teren".
ovo naravno niije točna definicija koja stoji, ali znam za ljude koji ne hodaju po "terenima" nego poslovnim putevima i slično, a računa im se kao, recimo, opasnija kategorija.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Lord Byron
Kraljevstvo za moderatora koji će ovu raspravu o onim danima u mjesecu izmjestiti negdje drugdje. 
Radije im ponudi nešto.
Happy Easter!
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ka'e antikristušo, darove smo dobivali za Novu?Beta ženka » wrote:Nova mi je najdraži praznik u godini od djetinjstva, i bitno mi je kako ću ju provesti. Bilo mi je bitno. Budući da se zadnjih nekoliko Novih gotovo uvijek nađe netko da mi ju zasere, nemam više neka očekivanja ni tad, a nekad su bile drame ako bi dečko htio na jednu, ja na drugu stranu (i to ubrajam u zaserivanje Nove).
Božić je nebitan, poželjno je biti na okupu, al nije nešto grande, pa se ponekad povinujem, ponekad ne. Kad vidim koje su to drame isto... pišem plus ateističkoj komunjarskoj obitelji.
...a sad kad malo razmislim i zbrojim, većinom sam ja kod familija svojih dečki po ručkovima nego oni kod mene.Uvijek je njima bitnije, jebote maminih sinčića.
S druge strane, manje nereda za pospremanje kod nas doma.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- Beta ženka
Točnije, Staru - na Dan dječje radosti, 31. 12.
U firmama su se tad dijelili darovi za djecu zaposlenikâ, oliti radnikâ.
A onda smo još doma otvarali darove (one privatne) ili nakon ponoći, ili nešto malo prije.
Da antikristuša.
Pješčana
-
- Information
-