Zašto sam ja mislila da si ti starija?Zekoslawa » wrote:Ja bih na tvom mjestu šutjela, jerbo ako je to bilo prije dvadeset godina... Ja još nisam ni u školu išla.
Imena i sve ostalo vezano za njih
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 804 times
- Been thanked: 1535 times
Znam da nisi, ali nisi bila ni prva kojoj sam izložio planove.Zekoslawa » wrote:Ja bih na tvom mjestu šutjela, jerbo ako je to bilo prije dvadeset godina... Ja još nisam ni u školu išla.
Jednostavno, hoću kćerku, najprije. Onda može i sina. Njoj sam odavno izabrao ime. A njemu će mama.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Da, moram te upoznati.Almost Rosey » wrote: U biblijskom smislu, pretpostavljam?ah well.
Potpisi su za budale.
Slabo sam uščuvana?
Ti meni jesi bio prvi, to znaš.Hekatonhir » wrote: Znam da nisi, ali nisi bila ni prva kojoj sam izložio planove.
- MadnessInMethod
moje skromno mišljenje je da roditelji koji izvode kerefeke s imenima svoje djece liječe neke dublje komplekse.
a iksevi, ipsiloni, kveovi i dupla slova u kombinaciji s dobrim, starim, balkanskim prezimenima na -ić i s nekoliko dijakritika su mi takav vrhunski preserans da to ne mogu opisati.
toliko od mene.
a iksevi, ipsiloni, kveovi i dupla slova u kombinaciji s dobrim, starim, balkanskim prezimenima na -ić i s nekoliko dijakritika su mi takav vrhunski preserans da to ne mogu opisati.
toliko od mene.
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
- Stitch
- Head Honcho
Pa ne moraju biti strana, dovoljno da su prastara. Prije tridesetak godina pročitao sam u Areni da izvjesni Haralampije Perić traži ženu za brak. Odmah sam pomislio: "Siromah, nikad se neće oženiti." 
Potpisi su za budale.
Ime bivše?Almost Rosey » wrote:
@zec: ne znam, nisam ni ja, ali meni je fora kad nekoga nešto tako dugo drži. Ako nije iz nekih patoloških razloga, tojest
Zekoslawa wrote: Slabo sam uščuvana?![]()
![]()
Madness, kako će se zvat tvoje dijete?
-
Almost Rosey
Ja čekam kad će netko nazvati dijete po meni 
Okej, ne po meni, ali mojim imenom. Nisam upoznala nijednu malu "Almost Rosey", a ne zovem se baš Eufrezija Jugoslava
Okej, ne po meni, ali mojim imenom. Nisam upoznala nijednu malu "Almost Rosey", a ne zovem se baš Eufrezija Jugoslava
- Stitch
- Head Honcho
Pa, jedna se moja bivša kolegica zvala Ružica. Slatkica je bila. A i ime joj je slatko. 
Potpisi su za budale.
- MadnessInMethod
ovaj mali što ne želi van se zove andrej. (što se imena tiče, malkoc sam rusofil, ali me zeznulo što mi je i sveki rusofilka, pa mi je poiskorištavala najzgodnija ruska imena za muža i šogija
)
-
Almost Rosey
Pa ono, da. Mislim, nekako bih prežvakala da se čovjeku fakat sviđa ime, ali da se radi o imenu bivše tragično poginule zaručnice, meni bi to bilo malo kripi.blue » wrote:Ime bivše?
- Stitch
- Head Honcho
Muž ti se zove Sergej, a šogi Nikita?MadnessInMethod » wrote:ovaj mali što ne želi van se zove andrej. (što se imena tiče, malkoc sam rusofil, ali me zeznulo što mi je i sveki rusofilka, pa mi je poiskorištavala najzgodnija ruska imena za muža i šogija)
Potpisi su za budale.
-
Almost Rosey
Vladimir
Kao Nabokov, razumije se
ebote, ne mogu ja toliko djece izrodit koliko ima divnih imena
Kao Nabokov, razumije se
ebote, ne mogu ja toliko djece izrodit koliko ima divnih imena
- MadnessInMethod
ne, nisu mi to najzgodnija ruska imena.Hekatonhir » wrote:
Muž ti se zove Sergej, a šogi Nikita?
:cunning-plan: Ne rečeš ime the bivše sadašnjojHekatonhir » wrote:
To mi baš nije normalno. Da ne spominjem koliko bi sadašnja popizdila da djetetu dam ime neke iz prošlosti.
Zajebavam, naravno da nije normalno.
Andrej, je baš lijepo imeMadnessInMethod wrote:ovaj mali što ne želi van se zove andrej. (što se imena tiče, malkoc sam rusofil, ali me zeznulo što mi je i sveki rusofilka, pa mi je poiskorištavala najzgodnija ruska imena za muža i šogija)
Yup, kripiAlmost Rosey wrote: Pa ono, da. Mislim, nekako bih prežvakala da se čovjeku fakat sviđa ime, ali da se radi o imenu bivše tragično poginule zaručnice, meni bi to bilo malo kripi.
volim kratka i relativno rijetka imena. po mogucnosti internacionalna ili barem lako izgovorljiva. ali ne volim prosere kao sto su prince, galaxy i sl.
luka, borna, jan, vanja i sasa me nerviraju. imena nogometasa da ni ne spominjem.
trpimirima, zvonimirima, domagojima, branimirima i tomislavima nisam sklona. stipe je grozno ime, stjepan jos gore. ante zapravo zvuci dobro i nekoliko meni dragih ljudi nosi to ime, ali mi je malo presirovo.
josip je ili usporeni debeljko ili psiho. od tradicionalnih muskih mi nije lose tvrtko, a od zenskih lucija. gita mi se svidja, brigita i margareta su mi zer'cu pregrube. to ''r'' mi bolje zvuci u muskim imenima (npr. roman). ali svidja mi se tara, to mi je jedno od najdrazih imena. 
ivane, marije i ane su preceste. jbt, viknes na ulici ''ivana!'' a okrene se barem deset zena. tko normalan to zeli svom djetetu? iako, prednost je sto se lakse utopis u masi.
zdenke, zeljke, marijane, matilde, ivanke i stefice koje sam poznavala su bile ili prosjecne ili babe.
neka imena su mi nelijepa samo zato sto sam poznavala osobe koje su se tako zvale, a koje su na mene ostavile vrlo negativan ili nikakav dojam.
ovaj... nadam se da nisam nikoga uvrijedila.
luka, borna, jan, vanja i sasa me nerviraju. imena nogometasa da ni ne spominjem.
trpimirima, zvonimirima, domagojima, branimirima i tomislavima nisam sklona. stipe je grozno ime, stjepan jos gore. ante zapravo zvuci dobro i nekoliko meni dragih ljudi nosi to ime, ali mi je malo presirovo.
ivane, marije i ane su preceste. jbt, viknes na ulici ''ivana!'' a okrene se barem deset zena. tko normalan to zeli svom djetetu? iako, prednost je sto se lakse utopis u masi.
zdenke, zeljke, marijane, matilde, ivanke i stefice koje sam poznavala su bile ili prosjecne ili babe.
neka imena su mi nelijepa samo zato sto sam poznavala osobe koje su se tako zvale, a koje su na mene ostavile vrlo negativan ili nikakav dojam.
ovaj... nadam se da nisam nikoga uvrijedila.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
sto se andreja tice, mogao bi se poceti drogirati ili dilati pa pripazite na to. takodjer, osisajte ga s vremena na vrijeme.
da ne bude da vas nitko nije upozorio.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
Jedna žena na fhr tvrdila je da je namjerno dala svojem sinu da bude 50 i neki Ivan u selu. Inače, ženska je protiv abortusa i ostavlja dojam žene koja želi sve svojem dijetetu.*jezebel* » wrote:
Njezina starja curica ima dva imena.
Mislim da je bila na umjetnoj oplodnji, ali to je samo moja pretpostavka.
Sad idem malo provjeriti njezine postove, je li igdje to priznala pa vam javim.
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
Nerviraju me preseračine. Sve ostalo može proći.
Kad sam postala tetka, švrljala sam internetom u potrazi za kakvim dobrim imenom i nabasala na neki dječji forum i temu gdje su majke pričale o super imenima. E i kad je ta jedna majka spomenula da će joj se sin zvati Kijan, sve ostale majke raspametile su se od sreće da kako fenomenalno ime. A glavni argument im je bio: prvi put čujem za to ime
Inače, svako ime mi može postat lijepo zahvaljujući osobi koja nosi to ime, a bogami i odvratno.
Trenutno nemam favorita među imenima. Al definitivno neko poduže ime, jer su mi se imena od tri slova zgadila na duže vrijeme.
Kad sam postala tetka, švrljala sam internetom u potrazi za kakvim dobrim imenom i nabasala na neki dječji forum i temu gdje su majke pričale o super imenima. E i kad je ta jedna majka spomenula da će joj se sin zvati Kijan, sve ostale majke raspametile su se od sreće da kako fenomenalno ime. A glavni argument im je bio: prvi put čujem za to ime
Inače, svako ime mi može postat lijepo zahvaljujući osobi koja nosi to ime, a bogami i odvratno.
Trenutno nemam favorita među imenima. Al definitivno neko poduže ime, jer su mi se imena od tri slova zgadila na duže vrijeme.
ili postati manekenka*jezebel* » wrote:sto se andreja tice, mogao bi se poceti drogirati ili dilati pa pripazite na to. takodjer, osisajte ga s vremena na vrijeme.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
nekad su se psi zvali floki, šarko, blekiAlmost Rosey » wrote: Ne volim kad se ljude naziva psećim imenima - Lara, Luna, Zara i sl.
a onda su počeli dobivati ljudska imena
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
ostavite se Sofije! ona je moja
znam jednog Andreja, ok jej čovjek, pa mi se i ime čini ok. s druge strane, jedna Vlasta je toliko učinkovito uništila šansu da netko da ime koje ona ima.
u mojoj familiji generacijima postoje Stipe, Ivan, Marko, tako da su dio mog života i ne vrtim očima na njih.
Ja sam trebala biti Marko, najmlađi unuk, i ne znam tko je bio u većem čudu kad sam se rodila. I hvala Providnosti što mi nisu dali ime po jedjoj od tetaka jer bih se zvala
no rođenje u dalekoj zemlji ponekad olakša odluku i sad sam jedina u cijeloj familiji. Inače ljudi kod mene vole vrtiti istih 5, 6 imena, pa se uvijek koristi nekakav posvojni pridjev uz ime. Marko tetkov, Ana strinina i slično
znam jednog Andreja, ok jej čovjek, pa mi se i ime čini ok. s druge strane, jedna Vlasta je toliko učinkovito uništila šansu da netko da ime koje ona ima.
u mojoj familiji generacijima postoje Stipe, Ivan, Marko, tako da su dio mog života i ne vrtim očima na njih.
Ja sam trebala biti Marko, najmlađi unuk, i ne znam tko je bio u većem čudu kad sam se rodila. I hvala Providnosti što mi nisu dali ime po jedjoj od tetaka jer bih se zvala
no rođenje u dalekoj zemlji ponekad olakša odluku i sad sam jedina u cijeloj familiji. Inače ljudi kod mene vole vrtiti istih 5, 6 imena, pa se uvijek koristi nekakav posvojni pridjev uz ime. Marko tetkov, Ana strinina i slično
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-