Lajk za Trkeljanje! Tko ne lajka crno mu se piše!
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Moji pozvani su lajkali stranicu s fejsbuka ali ja znam da oni sad ne znaju što s tim. Možda da se počme pisati neka šega da se požele uključiti prvo fejs a potom da ih put ti sudbina odvede dovde?
Objave raznijeh tema s portala pa komentari, pa svašta nešto a onda nastavak u forumskim sobama?
Are we seducing them, mrs Trkeljobinson?
Objave raznijeh tema s portala pa komentari, pa svašta nešto a onda nastavak u forumskim sobama?
kurvanjski avatar, a
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
bilo bolje da si mi prijavija na mail kvalitetne đpege seljo jel vidiš kakav nam je vizualni identitet na fejsu parimo štrace da nema mene i uglednog kolege superkrkana... biž biž bolje mi je i ne mislitStitch wrote:Prijavio sam ti post.
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
- Quark
tako je ugledna koleginiceChilimama wrote:Moji pozvani su lajkali stranicu s fejsbuka ali ja znam da oni sad ne znaju što s tim. Možda da se počme pisati neka šega da se požele uključiti prvo fejs a potom da ih put ti sudbina odvede dovde?
za početak je bilo bitno napraviti pejđ, pokupiti username (@Trkeljanje) da nam ga neko drugi ne pokupi a sad ćemo se koordinirati pa ćemo na fejsu objavljivati zanimljivosti i pametne threadove kako bi animirali što više ljudi da se uključe u rasprave tu na forumu
naravno pod pametnim threadovima podrazumijevam sve vezano uz matematiku, fiziku, astronomiju i općenito znanost
- MmeTipfeler
S bolom u srcu - svi tako kažu, ali ne valja, pogrešan je rod, osim ako nije u pitanju infarkt, dakle, uglavnom, to... moram konstatirati kako naše pametne teme uglavnom izgledaju ovako:Quark wrote:naravno pod pametnim threadovima podrazumijevam sve vezano uz matematiku, fiziku, astronomiju i općenito znanost
Da imamo bar desetak pametnih tema, suvislo i smisleno koncipiranih već u uvodnom postu, s time da se ne pretvore u čat već nakon tri-četiri posta, ne bismo na Gugletu bili na 121. mjestu. Bez obzira na tematiku.
Stitch nam je instalirao ikonice preko kojih možemo teme dijeliti po društvenim mrežama, a ja vas pitam koju da podijelim?
- Quark
kad uvatim vrimena i inspiracije pokreniću nekoliko threadova sa zanimljivim temama... tako, malo da čeljad ima šta pametno napisat
naravno, triba gurat i chat teme i zajebanciju
naravno, triba gurat i chat teme i zajebanciju
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 32 times
Okej, dogovori se s Didi oko detalja.Quark wrote:bilo bolje da si mi prijavija na mail kvalitetne đpege seljo jel vidiš kakav nam je vizualni identitet na fejsu parimo štrace da nema mene i uglednog kolege superkrkana... biž biž bolje mi je i ne mislit
Stitch
- MmeTipfeler
Pa, gledaj, ja sam protiv rigoroznog i krutog moderiranja, ali mi jednako tako ide na živce i bijeg ideja. Ovdje, međutim, vlada stav da nijedan post ne treba brisati jer je svaki dragocjeniji od svetoga grala, a oftopičnost je na visokoj cijeni.
Zapravo, pitam se koji kiki ovdje radim.
Prijedlog u vezi sa stranicom. Za početak bi trebalo napisati nešto u opis, kratko ali slatko. U stilu: svaki dan netko vam kaže da trkeljate bez veze - dođite ovamo i trkeljajte s vezom! Nemam talenta za marketing, ali možda bismo svi skupa mogli nešto složiti.
Stranicu ne smijemo ostaviti da miruje. Inače će je svi zaboraviti. Ja sam na Fejsu predbilježena na neke stranice i učlanjena u neke grupe koje sam isključila, to jest ne pratim ih - zanima me povremeno, otprilike dvaput godišnje, provjeriti što se ondje događa, ali mi ide na živce kad me bombardiraju novostima koje i nisu neke novosti.
Zapravo, pitam se koji kiki ovdje radim.
Prijedlog u vezi sa stranicom. Za početak bi trebalo napisati nešto u opis, kratko ali slatko. U stilu: svaki dan netko vam kaže da trkeljate bez veze - dođite ovamo i trkeljajte s vezom! Nemam talenta za marketing, ali možda bismo svi skupa mogli nešto složiti.
Stranicu ne smijemo ostaviti da miruje. Inače će je svi zaboraviti. Ja sam na Fejsu predbilježena na neke stranice i učlanjena u neke grupe koje sam isključila, to jest ne pratim ih - zanima me povremeno, otprilike dvaput godišnje, provjeriti što se ondje događa, ali mi ide na živce kad me bombardiraju novostima koje i nisu neke novosti.
- MmeTipfeler
Što da mu pošaljem? Svoju sliku, i to sa sisama?admin wrote:Okej, dogovori se s Didi oko detalja.
Još jedan koji ne čita. Lijepo sam te jučer zamolila da ti to učiniš, imaš iste slike s foruma kao i ja.
Okej, okej, ja ću. Ne smijem iznevjeriti kastm tajtl.
Kvarče, što ti točno treba? Imam jedino stari i ovaj prerađeni logo.
Kao prvo, nema dovoljno tema o reptilima. Kao drugo, zašto u naslovu teme nije "tko ne lajka, jadna li mu majka!" To bi zvučalo mnogo bolje i zasigurno dovelo hordu novih korisnika.MmeTipfeler wrote:S bolom u srcu - svi tako kažu, ali ne valja, pogrešan je rod, osim ako nije u pitanju infarkt, dakle, uglavnom, to... moram konstatirati kako naše pametne teme uglavnom izgledaju ovako:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- pa ti biraj. A može i "aupičku, odjebi, govno fašističko (komunističko, masonsko, reptilsko)".
Da imamo bar desetak pametnih tema, suvislo i smisleno koncipiranih već u uvodnom postu, s time da se ne pretvore u čat već nakon tri-četiri posta, ne bismo na Gugletu bili na 121. mjestu. Bez obzira na tematiku.
Stitch nam je instalirao ikonice preko kojih možemo teme dijeliti po društvenim mrežama, a ja vas pitam koju da podijelim?
Kao treće:
Jebeno mi se ne da opet o ovom, ali ajde. Ovo što izvodite s tim fejsom, već je isprobano. I to u doba kad je ovdje bilo pametno i suvislo postavljenih tema. I Vrrlet je bio tu, i Unda i Pješčana i još brdo ljudi koji su dolazili nešto napisati, suvislo ili nesuvislo, svejedno. Stavljala sam link na jebeno Trkeljanje svagdje gdje sam mogla. Na jebeni fespuk i twitter, nosila ga u potpisu na svim jebenim forumima koje sam posjećivala. Čak i na debelforumu - kraće vrijeme, indirektno. Tada sam na fespuku imala lažni profil sa točno kilobajtom frendova. Svi oni imali su određene specijalizirane interese tako da sam ovdje otvarala njima interesantne teme. I što je ispalo iz svega toga?
K.U.R.Č.I.N.A.
Da, to je točno moglo biti kodno ime mog genijalnog plana. Istina, analitika je pokazala da tu i tamo netko naleti s tih foruma, fespukova, twittera, blogova,kuraqca, palaca, govana. Zadrži se par minuta i - bris! Jedine nove članove koji su se u međuvremenu pojavili ručno smo dovukli judolino i ja. Jebem ti tehniku, kad je volovi vuku.
Ovo mjesto je jebeno ukleto. Ukleo ga je onaj tko mu je dao ime. A budući da taj više nije među nama, njegov je urok nemoguće skinuti. Osim na Abrakadabri, možda.
Daj više skuži da od ovoga neće biti jebeno ništa i prestani trošiti živce na pizdarije. Ako te veseli drkuljenje po Trkeljanju, samo naprijed. Ali ne očekuj da ćeš mahnuti čarobnim štapićem i svi će odjednom pisati ozbiljne, suvisle i argumentirane postove, otvarati ekskluzivne i turbozanimljive teme i hvaliti se frendovima da su članovi Trkeljanja. Jer to će se dogoditi tek kad se Sotonin šupak smrzne i pretvori u čarobno jezero, a pingvini naoštre klizaljke i zapjevaju "Tihu noć".
Ne možeš ljude puškom natjerati da pišu. Još manje da pišu suvislo. A još manje da im bude stalo.
Trkeljanje će krepat kad Mikiju dosadi plaćat domenu i skuži da za te pare može dobit bar dvije kurve godišnje.
Zato mu to nemoj nikad reć.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
- superkrkan
- nataknjivać i mislijoc
klasika picke,cice i guzcemiky0 wrote:A osim sta imaju velike cice, imaju li jos kojih atributa
- Euklid
- old school
Slozio bih se s Letecom.
Trkeljanje je osudjeno da bude jedan mali, kuriozitetni forum i tu nema pomoci...
Al meni ste nekako drazi vi, saka jada sto ste preostali, nego sva blaga debilforuma (na koji niti ne zalazim) i svih ostalih foruma.
A sto je najgore, uopce ne znam zasto je tome tako...
Trkeljanje je osudjeno da bude jedan mali, kuriozitetni forum i tu nema pomoci...
Al meni ste nekako drazi vi, saka jada sto ste preostali, nego sva blaga debilforuma (na koji niti ne zalazim) i svih ostalih foruma.
A sto je najgore, uopce ne znam zasto je tome tako...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Quark
@leteća - 
@mme - ova gori slika šta san je kepćrira i stavija na fejs u većoj kvaliteti i ovo povratak otpisanih isto
@mme - slažem se sa moderiranjem uz napomenu (sad ću provati biti ozbiljan) internet koristin više od dve decenije i nema usneta foruma i pičke materine di nisan bija, na kraju krajeva 20 godina živin od informatike, uglavnom da ne duljim pa još više produljin, tija san reć šta su moderatori "krući" (a i sam sam na nekim forumima bija i mod i smod i jednom admin) to je ekipa raspoloženija da im se krvi napije i jebavaće po tavanu koliko god može. evo ja san na ovom forumu u godinu dana više suvislih postova napisa od 400 koliko ih iman nego na gejforumu di skupa sa svim klonovima iman 40k postova... jebi ga ali je tako
@leteća još jednom - ne jebi po tavanu doveja san ja više ljudi ode nego judolino
@mme - ova gori slika šta san je kepćrira i stavija na fejs u većoj kvaliteti i ovo povratak otpisanih isto
@mme - slažem se sa moderiranjem uz napomenu (sad ću provati biti ozbiljan) internet koristin više od dve decenije i nema usneta foruma i pičke materine di nisan bija, na kraju krajeva 20 godina živin od informatike, uglavnom da ne duljim pa još više produljin, tija san reć šta su moderatori "krući" (a i sam sam na nekim forumima bija i mod i smod i jednom admin) to je ekipa raspoloženija da im se krvi napije i jebavaće po tavanu koliko god može. evo ja san na ovom forumu u godinu dana više suvislih postova napisa od 400 koliko ih iman nego na gejforumu di skupa sa svim klonovima iman 40k postova... jebi ga ali je tako
@leteća još jednom - ne jebi po tavanu doveja san ja više ljudi ode nego judolino
- superkrkan
- nataknjivać i mislijoc
tribalob otvorit tred sa golin cicami pickami i guzcan, a ovdasnje vorrumasceb se tribale prve metnit, tob siguro privuklo navalu novih vorumasa 
- Quark
evo glasa razumasuperkrkan wrote:tribalob otvorit tred sa golin cicami pickami i guzcan, a ovdasnje vorrumasceb se tribale prve metnit, tob siguro privuklo navalu novih vorumasa
tetke ti ga spalem kojis ti inžinjer neznaš avatar stavit
- superkrkan
- nataknjivać i mislijoc
inzinjer kojemu svake 2 minute puca internet pa ga ti provaj stavit,jedva san se ulogira, cilu noc je trajaloQuark wrote:evo glasa razuma
tetke ti ga spalem kojis ti inžinjer neznaš avatar stavit
- Euklid
- old school
:lektorirano:superkrkan wrote: inzinjer kojemu svake 2 minute puca kurac pa ga ti provaj stavit,jedva san joj ugura, cilu noc je trajalo
evo, kvarče, jesi sad zadovoljan?
'if you fall, i'll be there' (floor)
A ko je tebe doveo? Naplavila te rijeka Kongo?Quark wrote:@leteća još jednom - ne jebi po tavanu doveja san ja više ljudi ode nego judolino
A i Kurati Vođa bi tu imao šta za dodat.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
- Quark
čekaj tetke mu ga spalim da se sitin...Leteća wrote:A ko je tebe doveo? Naplavila te rijeka Kongo?![]()
A i Kurati Vođa bi tu imao šta za dodat.
majke mi ostarija san ki opanak
- MmeTipfeler
Sad može jer je napisao četiri posta. Badava mu što je inženjer kad ženska s FF-a postavi uvjete.Quark wrote:tetke ti ga spalem kojis ti inžinjer neznaš avatar stavit
Idem tražiti onaj mejl da ti pošaljem slike.
-
- Information
-