Veleizdaja i veleizdajnici...

Koljite se i gložite!
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 14 Jun 2014, 21:38

..a unda » wrote: ..a dobro, tebi je vazno bit prvi. jesi ti si prvi pisao, mora bit da jesi, cestitam.. :D

naravno, ja bih ipak rekao da se cunami dogodio vec prije, a ova vlast moze samo bit pokusaj da se stete ud povlacenja cunamija nekako smanje.
ad koliko je to u mogucnosti nekom, pa cak i koliko je to uopce pametno, skocit u vodu i rec tom cunamiju u povlacenju..vodo, stoj! ..e, sad se o tome da pricat.. :D

a ono sto je karakterno, to je u svakom slucaju da netko koga taj povlacni val nosi, ono, u prolazu jos sutne toga koji vice vodi da stane u glavu i kaze..aj, suti, budalo, ja sam mislio da ces ti puhnut u vodu i da ce voda stat, a ti nas jos ovdje jebes iz svog kaica.. :D

ne znam zasto, pada mi sada na pamet onaj film o marabunt mravima.. :D
ajme šta si dosadan s time :facepalm:

pa jel neko reko da hdz nije opustošio Hrvatsku? :facepalm:

to čak nije bio tsunami nego nuklearna kataklizma

a Zoka umjesto da bar pokuša šta popravit nastavio tamburat

od lex Perkovića pa nadalje, izgubljen čovjek u prostoru i vremenu, osim u svojim zaplotnjačkim igricama, tu pliva ko riba u vodi... :cheer:

jesam već spomenuo da smo mi jedina zemlja u kojoj su se nakon ulaska u EU smanjile investicije? :giggle:

eto, to je Zoka i njegova sposobnost...

'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 14 Jun 2014, 21:42

Euklid » wrote:
ajme šta si dosadan s time :facepalm:

pa jel neko reko da hdz nije opustošio Hrvatsku? :facepalm:

to čak nije bio tsunami nego nuklearna kataklizma

a Zoka umjesto da bar pokuša šta popravit nastavio tamburat

od lex Perkovića pa nadalje, izgubljen čovjek u prostoru i vremenu, osim u svojim zaplotnjačkim igricama, tu pliva ko riba u vodi... :cheer:

jesam već spomenuo da smo mi jedina zemlja u kojoj su se nakon ulaska u EU smanjile investicije? :giggle:

eto, to je Zoka i njegova sposobnost...
sta sad leks perkovic, sta to ima veze? sta investicije? bil ti investirao u nesto u hrvatsku? bi?..a zasto? :kokice:

sta mos ucinit kad te zadesi cunami nuklearnih bombi? mos puhat u njih da se ugase ili mos rec..super, vrijeme je za fasizam.. :D
Euklid
old school

Post 14 Jun 2014, 21:59

..a unda » wrote:
sta sad leks perkovic, sta to ima veze? sta investicije? bil ti investirao u nesto u hrvatsku? bi?..a zasto? :kokice:
Pa na lexu se moglo uočit da nam premijer nije baš najpametniji momak za kakvog se izdaje... izdaja... veleizdaje... :misli: jebemti hrvatsku gramatiku...

Ono... 3 dana uoči prijema u EU on ide čačkat mečku, da ne kažem Merkelicu, oko stvari koje su već ispregovarane i potpisane. Nesvakidašnje glup potez.
Al siguran sam da ćeš ti i u tome naći bar zrnce ingenioznosti... :kokice:

Investirao? Aj pitaj investitore jel ulažu štagod u zemlje gdje se porezna politika mijenja svaka 2 tjedna a radno zakonodavstvo svaka 3... :giggle:
..a unda » wrote:
sta mos ucinit kad te zadesi cunami nuklearnih bombi? mos puhat u njih da se ugase ili mos rec..super, vrijeme je za fasizam.. :D
A ono... zasučeš rukave i baciš se na posao.
Pitaj Nakamuru, s njim si dobar :zubo: , šta rade u Japanu gad ih pogode tsunamiji, zemljotresi, nuklearne bombe, hdz, Milanović... :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 14 Jun 2014, 22:09

Euklid » wrote:
Pa na lexu se moglo uočit da nam premijer nije baš najpametniji momak za kakvog se izdaje... izdaja... veleizdaje... :misli: jebemti hrvatsku gramatiku...

Ono... 3 dana uoči prijema u EU on ide čačkat mečku, da ne kažem Merkelicu, oko stvari koje su već ispregovarane i potpisane. Nesvakidašnje glup potez.
Al siguran sam da ćeš ti i u tome naći bar zrnce ingenioznosti... :kokice:

Investirao? Aj pitaj investitore jel ulažu štagod u zemlje gdje se porezna politika mijenja svaka 2 tjedna a radno zakonodavstvo svaka 3... :giggle:
pa ne znam za koga se on izdaje i koga izdaje, ali kako si po tome procijenio njegovu pamet?
sta cackat mecku, sta tri dana? mislim, ti kao znas sve o perkovicu i procedurama i kontraprocedurama, jelda? :kokice:

dakle, ne bi investirao. eto. ali bi sta.. mijenjao te neke zakone? kako bi ti, sta bi ti, komu, s kim, zasto.. aj nemoj zajebavat, pricas bezveze.. :D

A ono... zasučeš rukave i baciš se na posao.
Pitaj Nakamuru, s njim si dobar :zubo: , šta rade u Japanu gad ih pogode tsunamiji, zemljotresi, nuklearne bombe, hdz, Milanović... :kokice:
pa eto, ti zasuci i ispravljaj krive drine. iodakle bi poceo? od potrosnje? bedepea? :D :D

sta nakamura, sta japan, di si ti, sta je tebi? :D ..aj reci.. veleizdaja. :D
Euklid
old school

Post 14 Jun 2014, 22:24

..a unda » wrote:pa ne znam za koga se on izdaje i koga izdaje, ali kako si po tome procijenio njegovu pamet?
sta cackat mecku, sta tri dana? mislim, ti kao znas sve o perkovicu i procedurama i kontraprocedurama, jelda?
ne znam kako da ti kažem a da te ne povrijedim :euklid:
dovoljno je pogledati kako je sve ispalo... :cheer:
..a unda » wrote: dakle, ne bi investirao. eto. ali bi sta.. mijenjao te neke zakone? kako bi ti, sta bi ti, komu, s kim, zasto.. aj nemoj zajebavat, pricas bezveze..
da, da... ja pričam bez veze... a investicije nas zaobilaze u širokom luku

valjda sam ja mijenjao poreznu politiku svako tolko

smanjivao doprinos za zdravstvo pa ga opet dizao i oba puta trkeljao kako je to odlično... :rofl:

investitori naprosto obožavaju kad zaspu s jednom računicom a probude se s drugom jer je vlada preko noći nešto prčkala po postocima... :giggle:

..a unda » wrote:
pa eto, ti zasuci i ispravljaj krive drine. :D

sta nakamura, sta japan, di si ti, sta je tebi? :D ..aj reci.. veleizdaja
ja bar radim i naki način doprinosim... za razliku od nekih... :vidiga:

oli znaš nekog kompetentnijeg za suočavanje s tsunamijima i atomskim bombama od Japanaca?

eto, oni s tsunamijima i bombama, mi s hdz-om i Milanovićem pa se lijepo organizira neki okrugli stol, panel diskusija, veleizdaja... :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 14 Jun 2014, 22:44

Euklid » wrote:

dovoljno je pogledati kako je sve ispalo... :cheer:
kako je ispalo? nemam pojma kako je ispalo. zaboravio sam vec. ono, nije ni bitno. to je bilo bitno samo crkvi i ustasoidima. oni su to najvise gurali i najvise o tome pricali, najvise eksploatirali. :kokice:

da, da... ja pričam bez veze... a investicije nas zaobilaze u širokom luku

valjda sam ja mijenjao poreznu politiku svako tolko

smanjivao doprinos za zdravstvo pa ga opet dizao i oba puta trkeljao kako je to odlično... :rofl:

investitori naprosto obožavaju kad zaspu s jednom računicom a probude se s drugom jer je vlada preko noći nešto prčkala po postocima... :giggle:
pa naravno da nas zaobilaze, ko je lud ovdje investirat. prije se nije moglo investirat zbog jednostavnog razloga sto dvajst godina nisu bili rjeseni imovinsko pravni odnosi, nije se znalo cije je sta. ko ce u to ulagat?
sad se to sredilo napokon. nakon dvajst godina. a ostala regulativa? a uskladjivanje sa euom? pa sta ti mislis, da se to sve moze u tri dana napravit i onda sljdeca tri dana navale investicije ko blesave?
osim toga, danasnje investicije traze potpuni liberalizam, osim ostalih pravnih infrastruktura i jedino sto onda mos napravit, narocito ako si u banani sanaderovoj, jel, dakle ako nemas vise nekog izbora nego si doveden pred gotov cin, jest pristat na tu liberalizaciju trzista, bit poslusnik i pokusat sto prije to napravit, jer se i onako ne moze odgodit i onda pokusat to nekako kontrolirat, pribrat se, od neceg pocet.. a kad se prigovara da je ova vlast ili esdepe ustvari liberalno kapitalisticka, ona to i jest, nema kuda. ono, nema.jel ti jasno da nema.
mislim, alternative uvijek postoje, ali s kim to napravit? s hadezeom, s markickinim referendumima? s tobom? jel s tobom? s ovakvim biracima? za ovakve birace? :D
pa to nije bit lud, to je bit kreten, a ova vlast kakva jest da jest, jos uvijek ima vise informacija od tebe sto se dogadja, a dogadja se to da se ne zeli da ova vlast napravi da se nesto dogodi. :D
ja bar radim i naki način doprinosim... za razliku od nekih... :vidiga:
a mozda samo imas srece. :D
na stranu ja, e, ali ovo je vec sasvim solidno na tragu eugenike ili fasizma. sori, ali jest. drugi put malo razmisli prije nego sto napises nesto u sto si siguran i na sto si ponosan jer si siguran.. :D
oli znaš nekog kompetentnijeg za suočavanje s tsunamijima i atomskim bombama od Japanaca?

eto, oni s tsunamijima i bombama, mi s hdz-om i Milanovićem pa se lijepo organizira neki okrugli stol, panel diskusija, veleizdaja... :rofl:
ono, ne kuzim kud ti misli vrludaju i zasto.. :D

e, to..veleizdaja, to.. treba to stalno ponavljat. sto se vise puta bude ponovilo, bolje ce se neke stvari rijesit. samo treba bit uporan. u dalmaciji se to zove..bruma. :D
Silajn

Post 14 Jun 2014, 22:55

http://ftp.forum.hr/showpost.php?p=2887 ... tcount=315 :kava:

A mislim da me i koju godinu prije Inkvi banao kad sam sugerirala da su HDZ veleizdajnici.

Mislim da sam i ovo "ja" :misli: http://croatia.talkwhat.com/view/MnXbEmEmqYzR.html
..a unda
Undaminator

Post 14 Jun 2014, 22:58

..ma otkada se govorilo o veleizadji, dokumentiralo stovise, jos za vrijeme rata. ali, danas je eto, kad je vec sve ocisceno, jako u modi govorit o veleizdaji. prava inflacija veleizdaja. ono, veleizdaja.. cega? ne mos veleizdat.. nista. kakos to napravit, kako.. :D
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 14 Jun 2014, 23:00

Silajn » wrote:http://ftp.forum.hr/showpost.php?p=2887 ... tcount=315 :kava:

A mislim da me i koju godinu prije Inkvi banao kad sam sugerirala da su HDZ veleizdajnici.

Mislim da sam i ovo "ja" :misli: http://croatia.talkwhat.com/view/MnXbEmEmqYzR.html
Tog Inkvija bi tribalo optuzit za suucesnistvo, a sve one koji ne priznaju da je i sdp veleizdajnicka stranka, takodjer :)
Silajn

Post 14 Jun 2014, 23:01

..a unda » wrote:..ma otkada se govorilo o veleizadji, dokumentiralo stovise, jos za vrijeme rata. ali, danas je eto, kad je vec sve ocisceno, jako u modi govorit o veleizdaji. ono, veleizdaja.. cega? ne mos veleizdat.. nista. :D
Hm, sad bi me stvarno zanimalo, dokumentirano, tko je prvi javno spomenuo magičnu riječ? Već najmanje 7 godina može se čuti i na fakultetima, kada se govori o privatizaciji, ali baš bih voljela znati tko se prvi osmjelio. I kako je prošao :zubo:
Ma zapravo, jedino što me zanima su pravne posljedice te kvalifikacije. Ako to bude značilo poništavanje nekih ugovora, onda vrijedi, inače ne. Na primjer, Vatikanski ugovori su veleizdaja. Naplaćena IGH-om i tko zna još čime. Ajmoooooo :lux: :lux: :lux:
miky0
ST Leader

Post 14 Jun 2014, 23:03

A nekako opet mislim da je najveca veleizdaja napravljena na ovim prostorima, osnivanje republike hrvatske.
Silajn

Post 14 Jun 2014, 23:04

miky0 » wrote:
Tog Inkvija bi tribalo optuzit za suucesnistvo, a sve one koji ne priznaju da je i sdp veleizdajnicka stranka, takodjer :)
E vidiš, stvarno ne znam dovoljno da procijenim može li se pravno, recimo, i prodaja Croatia osiguranja jednako kvalificirati. Do neke mjere su sve aktivne političke strukture suučesnici, to svakako.
Silajn

Post 14 Jun 2014, 23:05

miky0 » wrote:A nekako opet mislim da je najveca veleizdaja napravljena na ovim prostorima, osnivanje republike hrvatske.
Da, veleizdaja Jugoslavije i socijalističkog samoupravljanja :D :D Oftopik si :kava:
miky0
ST Leader

Post 14 Jun 2014, 23:05

Silajn » wrote:
E vidiš, stvarno ne znam dovoljno da procijenim može li se pravno, recimo, i prodaja Croatia osiguranja jednako kvalificirati. Do neke mjere su sve aktivne političke strukture suučesnici, to svakako.
:S :S :S ima nade euklide :S :S :S
miky0
ST Leader

Post 14 Jun 2014, 23:06

Silajn » wrote:
Da, veleizdaja Jugoslavije i socijalističkog samoupravljanja :D :D Oftopik si :kava:
Nisam :)
Silajn

Post 14 Jun 2014, 23:07

miky0 » wrote:
Nisam :)
Idem spavat. Do jutra očekujem pobrojane zakonske akte i ugovore za koje postoji čvrsta sumnja da su veleizdajnički čin. Po abecedi :zubo:
Euklid
old school

Post 14 Jun 2014, 23:08

..a unda » wrote:kako je ispalo? nemam pojma kako je ispalo. zaboravio sam vec. ono, nije ni bitno. to je bilo bitno samo crkvi i ustasoidima. oni su to najvise gurali i najvise o tome pricali, najvise eksploatirali.
aj ti onda piši o nečem čega se sjećaš, štajaznam... pobjedi HSV-a, a ne tu zajebavat pošten svijet... :cheer:
..a unda » wrote:pa naravno da nas zaobilaze, ko je lud ovdje investirat. prije se nije moglo investirat zbog jednostavnog razloga sto dvajst godina nisu bili rjeseni imovinsko pravni odnosi, nije se znalo cije je sta. ko ce u to ulagat?
sad se to sredilo napokon. nakon dvajst godina. a ostala regulativa? a uskladjivanje sa euom? pa sta ti mislis, da se to sve moze u tri dana napravit i onda sljdeca tri dana navale investicije ko blesave?
osim toga, danasnje investicije traze potpuni liberalizam, osim ostalih pravnih infrastruktura i jedino sto onda mos napravit, narocito ako si u banani sanaderovoj, jel, dakle ako nemas vise nekog izbora nego si doveden pred gotov cin, jest pristat na tu liberalizaciju trzista, bit poslusnik i pokusat sto prije to napravit, jer se i onako ne moze odgodit i onda pokusat to nekako kontrolirat, pribrat se, od neceg pocet.. a kad se prigovara da je ova vlast ili esdepe ustvari liberalno kapitalisticka, ona to i jest, nema kuda. ono, nema.jel ti jasno da nema.
mislim, alternative uvijek postoje, ali s kim to napravit? s hadezeom, s markickinim referendumima? s tobom? jel s tobom? s ovakvim biracima? za ovakve birace? :D
pa to nije bit lud, to je bit kreten, a ova vlast kakva jest da jest, jos uvijek ima vise informacija od tebe sto se dogadja, a dogadja se to da se ne zeli da ova vlast napravi da se nesto dogodi

strane investicije su prije 5 godina bile duplo veće nego danas :Milanović: :cheer:

..a unda » wrote:a mozda samo imas srece. :D
na stranu ja, e, ali ovo je vec sasvim solidno na tragu eugenike ili fasizma. sori, ali jest. drugi put malo razmisli prije nego sto napises nesto u sto si siguran i na sto si ponosan jer si siguran.
ma jel? a mene koji radim bi još dodatno upregnuo da zasučem rukave i ispravljam tuđe krive Drine? :cheer:

..a unda » wrote:ono, ne kuzim kud ti misli vrludaju i zasto..
eh, da je to jedino što ne kužiš... :tuzni:

..a unda » wrote: e, to..veleizdaja, to.. treba to stalno ponavljat. sto se vise puta bude ponovilo, bolje ce se neke stvari rijesit. samo treba bit uporan. u dalmaciji se to zove..bruma.
A šta? I tebi je teško palo što je Josipović nazvao Sanadera veleizdajnikom pa ti tolko smeta kad ponavljamo tu riječ?

Jao, jao, jao... :giggle:

:kokice:
Zmaj021
Been thanked: 8 times

Post 14 Jun 2014, 23:11

bla.. :D
miky0
ST Leader

Post 14 Jun 2014, 23:11

Silajn » wrote:
Idem spavat. Do jutra očekujem pobrojane zakonske akte i ugovore za koje postoji čvrsta sumnja da su veleizdajnički čin. Po abecedi :zubo:
Mogu i prije...osnivanje zlocinacke udruge kradezea ´89 u doba jednostracenja je veleizdajnicki cin, jer je organizacija djelovala protivno ustavu SFRJ, sa svrhom rusenja te drzave :)
Euklid
old school

Post 14 Jun 2014, 23:13

Silajn » wrote: Ma zapravo, jedino što me zanima su pravne posljedice te kvalifikacije. Ako to bude značilo poništavanje nekih ugovora, onda vrijedi
:S :S :S :S

E, ovo sam jedva nekako objasnio exači danas. Bar se nadam da jesam...
Silajn » wrote:Na primjer, Vatikanski ugovori su veleizdaja.
visekratni klon

Post 14 Jun 2014, 23:21

Euklid » wrote:

E, ovo sam jedva nekako objasnio exači danas. Bar se nadam da jesam...

Ne pizdi, nije objašnjavanje tvoji mokri snovi. Nema od toga ništa, ne znam kako ikome to nije jasno.
miky0
ST Leader

Post 14 Jun 2014, 23:22

visekratni klon » wrote:
Ne pizdi, nije objašnjavanje tvoji mokri snovi. Nema od toga ništa, ne znam kako ikome to nije jasno.
Zasto od tog ne bi bilo nista, ako se ti ugovori proglase veleizdajnickim :ne zna:
Euklid
old school

Post 14 Jun 2014, 23:27

visekratni klon » wrote:
To kanda ti želiš da ne bude ništa? :misli:

Bit će, bit će, dat će Bog... poćerat ćemo Mađare po četvrti, peti put, boktepitaj koji već...
visekratni klon

Post 14 Jun 2014, 23:30

Ne nego ne živim u lalalandu nego ovoj prčiji u kojoj ćete vas dva gurati markićkinu guzicu do predsjedničke fotelje i ne očekujem ništa dobro osim vremenske prognoze.
miky0
ST Leader

Post 14 Jun 2014, 23:32

visekratni klon » wrote:Ne nego ne živim u lalalandu nego ovoj prčiji u kojoj ćete vas dva gurati markićkinu guzicu do predsjedničke fotelje i ne očekujem ništa dobro osim vremenske prognoze.
I u cemu je markicka gore rjesenje od zokija? Ima li uopce razlike, i ako je ima, koje su to razlike. Ocekujem odgovore do jutra :D
  • Information