Kako ste danas obučeni?

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
Morticia

Post 26 Mar 2012, 09:46

Pa uopće ne zveckam, osim narukvica, al' plastične su pa se ne čuje strašno. :o :zubo:
Naušnice nisu viseće nego loptice. :zubo:

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Beau

Post 26 Mar 2012, 09:49

Morticia » wrote:Pa uopće ne zveckam, osim narukvica, al' plastične su pa se ne čuje strašno. :o :zubo:
Naušnice nisu viseće nego loptice. :zubo:
Ja sam ih prestala nosit kad sam skužila da ih skinem čim dođem na posao, jer me nervira zveket. Sad stavim samo jednu deblju. Ili nijednu.
Pješčana

Post 26 Mar 2012, 09:49

gle, meni to tvoje uopće ne zvuči šareno jer imaš bež hlače i crni džemper.
šarena ti je majica i nakit :ne zna:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
baja

Post 26 Mar 2012, 10:05

Morticia » wrote:Danas sam umjerena. : o

....plavo, crveno, zelene i žute pruge, ...., narančasta marama, narančaste naušnice, puno žutih i plavih, ...i zelena torba ...... žuto, zeleno, plavo, narančastim cvijetom. : o :zubo:
uistinu :o :D

al' kako reče Pješčana, samo ti je asesoar šaren :cerek:
mene su boje pukle tek u tridesetima i volim vidjeti kombinacije više boja
nakon pustih godina crne i nijansi sivih, bude pravo osvježenje :D

ja danas imam crnu majicu i crne pamučne hulahopke (koje ću skinuti tek negdje početkom svibnja :o ), a preko kariranu crveno/crno/sivo/bijelo tuniku i sivkastu suknju (ne znam kako se zove taj materijal kad se skupa tkano crno i bijelo pa je krajnji efekt sivkasto ?! :o )
i, također, vrlo šarenu naruvicu :D
ta narukvica može biti i ogrlica, a napravila mi je bajica nizanjem na lastiku ali sam ja probrala perle jer je u to doba još bila u pink fazi :D
Herp
Nikki Gauda

Post 26 Mar 2012, 12:54

Crna majica s tamno ružičastm prugastim rukavima.
Tamno plave skinny traperice s cikljama remenom.
Visoke roze starke, šljašteće. :cerek:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pješčana

Post 26 Mar 2012, 13:01

isuse, osljepiČu :zubo:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Herp
Nikki Gauda

Post 26 Mar 2012, 13:01

Pješčana » wrote:isuse, osljepiČu :zubo:
Eto vidiš da se ljutiš zbog cipela. :durica:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pješčana

Post 26 Mar 2012, 13:09

Herp » wrote:
Eto vidiš da se ljutiš zbog cipela. :durica:

zamisli svijet u kojem bi svi volili moje cipele :D
eto, meni bi to bio znak da se sprema smak svijeta, a ne kalendar Maya :zubo:

meni je ovo jednostavno dost puno rozog na jednom mjestu :D
Herp
Nikki Gauda

Post 26 Mar 2012, 13:12

Pješčana » wrote:

zamisli svijet u kojem bi svi volili moje cipele :D
eto, meni bi to bio znak da se sprema smak svijeta, a ne kalendar Maya :zubo:

meni je ovo jednostavno dost puno rozog na jednom mjestu :D
Rukavići, remenčić i tenisičice su previše? :(
Poše moj, nemaš ti pojma što je rozo :D

Rozo je kad obučem svoje starke i svoje roze hlače s rozim remenom i rozu majicu i uzmem rozu torbicu i stavim rozu špangu i nalakiram nokte u rozo. E TO je rozo. Ovo je za amatere. :D
Almost Rosey

Post 26 Mar 2012, 13:25

Herp » wrote:Rozo je kad obučem svoje starke i svoje roze hlače s rozim remenom i rozu majicu i uzmem rozu torbicu i stavim rozu špangu i nalakiram nokte u rozo. E TO je rozo. Ovo je za amatere. :D
Ček, to si fakat stavila na sebe? Istovremeno? I izašla takva van?

Stvarno? :D
Pješčana

Post 26 Mar 2012, 13:28

ma sve ok, samo ja ne nosim baš puno rozog :D
malo je ok, ovo mi je onak, više od malo. na meni :)
Herp
Nikki Gauda

Post 26 Mar 2012, 13:30

Almost Rosey » wrote: Ček, to si fakat stavila na sebe? Istovremeno? I izašla takva van?

Stvarno? :D
Pft, da van, ljeti sam vani redovito takva, naročito na black metal koncertima :raspa:

Al' i na pos'o idem tako :cerek:

A imam i varijantu sa roza suknjicom :mirko:
Beta ženka

Post 26 Mar 2012, 13:32

Herp » wrote:
Pft, da van, ljeti sam vani redovito takva, naročito na black metal koncertima :raspa:

:rofl: Zakon!

A ja sam mislila da ja prećerujem s pink-magenta majicom kratkih rukava, cipelama takve boje (ima negdje i slika, stavila sam na neku temu) i pripadajućom torbom (suknja i čarape crne).
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Almost Rosey

Post 26 Mar 2012, 13:34

Herp » wrote:

:rofl:

Današnji autfit lajkam :D
klonka

Post 26 Mar 2012, 17:53

Crna haljinica s uzorkom na roze, narančaste i bijele jabuke, crne neprozirne hulahopke, crne oksfordice, crni baloner, crne botun naušnice, crne sunčane naočale na bijele pruge. Ne mogu si pomoć. :o
gonj špadi
Pješčana

Post 26 Mar 2012, 17:59

crne grilonke i crne balerinke.
crno-bijela tunika bez rukava sa žutosivocrnim šupljim krugovima po sebi, ispod siva majica kratkih rukava, povrh tamnozelena vesta i zlatno žuta pašmina
Melody

Post 26 Mar 2012, 18:10

Herp » wrote:
Rukavići, remenčić i tenisičice su previše? :(
Poše moj, nemaš ti pojma što je rozo :D

Rozo je kad obučem svoje starke i svoje roze hlače s rozim remenom i rozu majicu i uzmem rozu torbicu i stavim rozu špangu i nalakiram nokte u rozo. E TO je rozo. Ovo je za amatere. :D
I još ti samo fali rozi plašt i motor u dupetu, i eto te k'o super-heroj. Pink Herp u epizodi: Ide se na pos'o :o

Ja danas: tamnozelena haljina, smeđe, kožne, "nabrane" čizmice, mat čarape boje kože, dugačka tamnocrvena ogrlica, tamnozelena marama na glavi svezana kao rajf, sunčane naočati s tamnocrvenim obrubom, smeđa torba, tamnocrveno sjajilo na ustima :zubo:
Pješčana

Post 26 Mar 2012, 18:13

vauuu :cerek:
Melody

Post 26 Mar 2012, 18:15

baja » wrote:ja danas imam crnu majicu i crne pamučne hulahopke (koje ću skinuti tek negdje početkom svibnja :o ), a preko kariranu crveno/crno/sivo/bijelo tuniku i sivkastu suknju (ne znam kako se zove taj materijal kad se skupa tkano crno i bijelo pa je krajnji efekt sivkasto ?! :o )
i, također, vrlo šarenu naruvicu :D
ta narukvica može biti i ogrlica, a napravila mi je bajica nizanjem na lastiku ali sam ja probrala perle jer je u to doba još bila u pink fazi :D
Tweed? :o :love:

aww custom made ogrlica, lajkam :cerek:
Melody

Post 26 Mar 2012, 18:19

Majko mila, kako ja mrzim multikvot :gaah:
klonka » wrote:Crna haljinica s uzorkom na roze, narančaste i bijele jabuke, crne neprozirne hulahopke, crne oksfordice, crni baloner, crne botun naušnice, crne sunčane naočale na bijele pruge. Ne mogu si pomoć. :o
Meni oksfordice stoje k'o piletu sise, a sviđaju mi se :tuzni:
Pješčana wrote:crne grilonke i crne balerinke.
crno-bijela tunika bez rukava sa žutosivocrnim šupljim krugovima po sebi, ispod siva majica kratkih rukava, povrh tamnozelena vesta i zlatno žuta pašmina
E, pašmina mi se sviđa, obožavam ju. :cerek: Ovo ostalo mi je malo teško zamisliti, pogotovo tuniku, je li ti viri majica ispod nje? Imaš kakvu sliku s neta, sličnu?

A moju pašminu je stara oprala u mašini prije dvije godineeeeeee :mama:
Pješčana » wrote:vauuu :cerek:
Ajd' malo boje i na meni :zubo:
Morticia

Post 27 Mar 2012, 09:51

Melody » wrote: Ja danas: tamnozelena haljina, smeđe, kožne, "nabrane" čizmice, mat čarape boje kože, dugačka tamnocrvena ogrlica, tamnozelena marama na glavi svezana kao rajf, sunčane naočati s tamnocrvenim obrubom, smeđa torba, tamnocrveno sjajilo na ustima :zubo:
Ajme, ovo mi zvuči fenomenalno... :S :cerek:

Danas isto što i jučer, samo imam crne traperice i tamno zelenu, jednobojnu torbu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
baja

Post 27 Mar 2012, 10:10

Melody » wrote:
Tweed? :o :love:
ako ti tako kažeš :o :D

tamnozelena i tamnocrvena kombinacija mi je jedna od najdražih ikad... imam jednu kariranu haljinu :cerek:
doduše, nekad pretjeram pa i usred ljeta izgledam k'o božićni ukras :o

danas imam crne hulahopke, crna maja, missoni* suknju, narančaste cipele i tamnocrvenu kožnu jaknu
* :zubo: , suknju sam platila 5 eur u jednom seknd hendu, ima utkano mnoštvo pastelnih boja, svi pitaju jel' missoni, ja kažem da jest
najprije je bila duga pa sam je oprala na neprimjerenoj temperaturi i tako skratila da je jedva dosezala gležanj, a to je najgora dužina, izgledam k'o oliva
onda sam je pretvorila u haljinu na bretele ali se previše rastezala, zbog sjedenja, samo po stražnjem dijelu
konačno je odrezah na suknju do koljena al' još uvijek čuvam preostalih 30 cm materijala
nisam normalna
da napravim šubaru? :o

Herp, bajica se počela rješavati nekog helo kitty asesoara, zainteresirana?
klonka, kakva je još haljina? :o
mnogo sam zavoljela haljine
dejzi

Post 27 Mar 2012, 14:23

Svijetle traperice, tamno plave konversice, crna sisata majica, plava adidaska.
E da, crna viseća torba i podočnjaci do poda. :o

Bajo, ako neće Herp, imaš kokoš i Ajvi. :o
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Pješčana

Post 27 Mar 2012, 16:26

crne balerinke, crne grilonke, crna minica, ljubičasta košulja kratkih rukava i povrh tirkizna majica bez rukava (one široke bretele)
Splenda

Post 28 Mar 2012, 03:25

Pješčana » wrote:crne balerinke, crne grilonke, crna minica, ljubičasta košulja kratkih rukava i povrh tirkizna majica bez rukava (one široke bretele)
u minici na posao? jel ti to povišicu pokušavaš izvuć?? :giggle:
  • Information