Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 25 Feb 2013, 00:50

Još 50 postova. :D

Odoh i ja. :w

elma

Post 25 Feb 2013, 01:06

Jos 50 kazes, onda - trkeljajmo :D Može li se čovjek promjeniti, ali trajno? Ja se promijenim i zivim ispunjeno par dana a onda opet po starom

ex, sretno :)
Zekoslawa

Post 25 Feb 2013, 03:01

Pokati, elmo, da duže od par dana živiš ispunjeno, onda ne bi znala kako je živjeti neispunjeno, pa ne bi znala čemu stremiš. :zubo:

I mnogo sam razočarata, nismo uspjeli naspamati pišljivih 5000 postova u mjesec dana. :(
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 25 Feb 2013, 03:21

Zekoslawa » wrote: I mnogo sam razočarata, nismo uspjeli naspamati pišljivih 5000 postova u mjesec dana. :(
Ah, da je više obveza u manje vremena. Sigurno bi bilo puno bolje. :D
Zekoslawa

Post 25 Feb 2013, 07:09

Karl Jozef » wrote: Ah, da je više obveza u manje vremena. Sigurno bi bilo puno bolje. :D
Da je više obaveza, da... :tuzni:

Okej, poukala sam još pet agencija. Imam ih svega još desetak na popisu. Šta da radim kad sve potrošim, da krenem ispočetka i javljam se opet onima od kojih nisam dobila odgovor? Jel oni razgovaraju među sobom, razmjenjuju CV-ove i glupe mejlove, rugaju se kandidatima? :misli:
Blesava

Post 25 Feb 2013, 08:01

Zekoslawa » wrote: Da je više obaveza, da... :tuzni:

Okej, poukala sam još pet agencija. Imam ih svega još desetak na popisu. Šta da radim kad sve potrošim, da krenem ispočetka i javljam se opet onima od kojih nisam dobila odgovor? Jel oni razgovaraju među sobom, razmjenjuju CV-ove i glupe mejlove, rugaju se kandidatima? :misli:
Čovječe, bila si budna u 03, pa sad opet... Pa kad ti spavas??! :eek:
Mozda poslodavci kuze da si manicna, pa zato bježe :D
Zekoslawa

Post 25 Feb 2013, 08:14

Blesava » wrote: Čovječe, bila si budna u 03, pa sad opet... Pa kad ti spavas??! :eek:
Mozda poslodavci kuze da si manicna, pa zato bježe :D
Ah, da, ti si nova, ne znaš još naše ritmove spavanja. :D
Evo sad ću ići spavati. Pa tamo negdje do popodne. I ne bježe oni od mene. :mama: I nisam manična, samo manično nezaposlena. :tuzni:

Eksačo, ako odeš na ispit dok ja spavam, in bocca al lupo! :xlux:
Bara huda

Post 25 Feb 2013, 10:21

Ex, vbrator je ukljucen tuta forca i radi svoj posao. :lux: :D

usput saljem i cestitke da te docekaju kad budes navratila. :jumping:

Sta je i kad je sljedece? :misli:
Eks

Post 25 Feb 2013, 10:29

o matere i taču pokušavam vec pet m. 3 cheer
Bara huda

Post 25 Feb 2013, 10:45

Zekoslawa » wrote: Ah, da, ti si nova, ne znaš još naše ritmove spavanja. :D
:rofl:
Jo sto je lijepo kad vidis da iza tebe dolaze novi zbunjeni. Odmah se osjecam iskusnije, zrelije, odraslije, da ne kazem, starije. Sto nekad upce nije lose, dapace, za svasta imas izgovor u supljem zubu vremena. :D
Evo sad ću ići spavati. Pa tamo negdje do popodne. I ne bježe oni od mene. :mama: I nisam manična, samo manično nezaposlena. :tuzni:
A sto saljes molbe po noci?
Nece se buduci poslodavac pitati kako ces mu raditi po danu ako vidi kako si marljiva po noci?

Inace, mislim da je ovo jedno od najtezih stanja, kad si mlad, poletan, pun entuzijazma i volje za biti netko i stvorit nesto sto znas da subjektivno mozes, ali objektivne okolnosti ti ne daju. :(
Frustrirajuce je tim vise jer ne ovisi o tebi pa ne mozes posteno ni pizditi na sebe.

Evo, malo neka vibrator radi i za tebe, da i tebi uleti....nesto... cvrsto i dugotrajno. Ili barem da te cini zadovoljnom a ne frustriranom.

Posao, na posao mislim. :D

Eksačo, ako odeš na ispit dok ja spavam, in bocca al lupo! :xlux:
Bara huda

Post 25 Feb 2013, 10:50

ex anais » wrote:o matere i taču pokušavam vec pet m. 3 cheer
Ma bravo, evo, ja cu prosljedit na uvid svekolikom gledateljstvu iz sjene.

Ex....stop....talijanski....stop.....:jumping: ..tre....stop...3 :jumping:....stop....kraljevska..stop..ocjena...

Bravo, mos kavu pa idemo dalje kad nas je vec krenulo.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 25 Feb 2013, 10:59

Bravo, ex, pizda ti strinina kolko smo se naživcirali svi skupa zbog tebe
:jumping:
'if you fall, i'll be there' (floor)
karambol

Post 25 Feb 2013, 11:09

Ex....? Nije puštanje balona?

Ha, nije...ne bi se igrala životom... :zubo:

Idem odmah javiti gospođi Karambol koja je silno navijala za tebe... :cerek:

Četitam! Čestitamo!

I odi vrit!

:zubo: :zivili:
Bara huda

Post 25 Feb 2013, 11:29

Jebate, koji je ovo trkeljanje kolektivni organizam. Zivi mravinjak.:D

Sve me strah kad ove dvi budu radjale ...morat cemo svi prolazit porodjajne muke. :rolleyes:
Dobra je stvar sto ce prije radjanja morat obavit preliminarne aktivnosti koje dovode do djeteta pa opet nece bit samo muka. :D
Eks

Fala vam, da nije vas ne bih uspjela. :Oscar: Ali stvarno, bez zajebancije. :grli: :kiss:
Vjerojatno sam vam priuštila koju sijedu, boru i tako to. :o

Pozdrav i gospođi Karambol :w I svima koji su navijali. :cheer:

Btw, studenti pete godine nisu znali što znači accompagnare :zubo: ja sam se prisjetila na kraju. :o
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

ex anais » wrote:o matere i taču pokušavam vec pet m. 3 cheer
ok, bravo, cestitamo, super, sjajno. :cheer: fino smo se proveselili i naradovali ..koji je sljedeci ispit? :kava:
..a unda
Undaminator

Post 25 Feb 2013, 11:31

ex anais » wrote:..
Btw, studenti pete godine nisu znali što znači accompagnare :zubo: ja sam se prisjetila na kraju. :o
e, bravo..ono, super se sjetit sta znaci eskort, ka..

:zubo:
Eks

Post 25 Feb 2013, 11:34

..a unda » wrote: ok, bravo, cestitamo, super, sjajno. :cheer: fino smo se proveselili i naradovali ..koji je sljedeci ispit? :kava:
Eno ga na. :rofl:

Ae, zbog toga sam išla malo ošamućeno cestom, em sunce prži, ja u čizmama, em pokušavam vas obavijestiti, a Trkeljanje odlučilo bit sporo, em pokušavam da me ne zgazi auto, em razmišljam o onom što mi je rekla.

Naime, ponudila mi je nešto kao.. hm, nažalost nisam sigurna jel se radi o dva kolokvija ili jednom, ali mislim da su dva i rekla ako ću to izać onda moram samo do 155-e stranice iz knjige (ne znam koja je ota knjiga, al imaju je u kopirnici) a ako ću na ispit onda moram sve. Što meni nije baš logično jer ček, jel ona to misli da rasporedi ispit na dva kolokvija ili uopže ne bi morala jedan dio knjige? I da, prezentacija bilo čeg iz Italije... jel misli na ono u powerpointu ili da ja samo pričam?
:crying:

Vidjela sam prof iz eng, ne znam šta mu se dogodilo, ali otkad sam mu se zadnji usudila pogleat u facu prije neki šes sedam godina, čovjek izgleda hm, vrlo čudno, ne znam to opisat, bolje da mučim.
Vidjeh i profesoricu iz marketinga, dakle, vidjeh sve predmete za kraj ožujka danas. :rofl:

I još mi je zbrka u glavi. Ako bih i izašla na kolokvij i spremala prezentaciju, hmn, ne ostaje mi onda baš vremnena za eng i mark. A ako paralelno spremam sva tri za kraj ožujka, možda je tako bolje?

Eto, ti , htio si, dobio si. :kava:
Bara huda

Post 25 Feb 2013, 11:35

ex anais » wrote:Fala vam, da nije vas ne bih uspjela. :Oscar: Ali stvarno, bez zajebancije. :grli: :kiss:
Vjerojatno sam vam priuštila koju sijedu, boru i tako to. :o
Ma nema frke, sjeda i bora vise manje kod mene ne igraju nikakvu ulogu.
To su strasila za djecu a mi smo tu ozbiljni ljudi. :raspa:

Valjda jesmo? :misli:

Kako bilo, glavno da je proslo. :cheer:

Pozdrav i gospođi Karambol :w I svima koji su navijali. :cheer:

Jesi mogla kako i tu petu odmah odogvorit pa da se ne zezas poslije s time!
Ili tebe to ne kaci. :ne zna:
Eks

Post 25 Feb 2013, 11:35

..a unda » wrote: e, bravo..ono, super se sjetit sta znaci eskort, ka..

:zubo:
A nisam znala što je lettera accompagniata. :facepalm: Pridruženo pismo, wtf, popratno pismo bješe uglavnom. Mogla sam dobit 4. :;pohlepna:

Marš, ti bi to reko još. :facepalm:
..a unda
Undaminator

Post 25 Feb 2013, 11:36

BoDerek » wrote:jeeeij :jumping:

:rolleyes:

aj, obavite vise te cirove, dzumpinge, valove, pa da se ide dalje..frka je jeboga . dok se trosi tu vrijeme u slavlju, osta je jos posla. pa kad ce to ona zavrsit? ..kad ce se udat? :gaah:

amo amo amo, idemo, aj, uozbiljimo se..: kava:

:raspa:
Eks

Post 25 Feb 2013, 11:37

Bara huda » wrote: Ma nema frke, sjeda i bora vise manje kod mene ne igraju nikakvu ulogu.
To su strasila za djecu a mi smo tu ozbiljni ljudi. :raspa:

Valjda jesmo? :misli:

Kako bilo, glavno da je proslo. :cheer:

Jesi mogla kako i tu petu odmah odogvorit pa da se ne zezas poslije s time!
Ili tebe to ne kaci. :ne zna:
Ja imam četvrtu, naša četvrta je valjda njihova četvrta i peta. :zubo: Ali da, kad je vidjela da sam skoro položila njihov pismeni i da manje znaju od mene, mogla je upisat odma ocjenu za četvrtu i idemo dalje. :cheer: Al štaš. :tuzni:
Eks

Post 25 Feb 2013, 11:38

..a unda » wrote:

aj, obavite vise te cirove, dzumpinge, valove, pa da se ide dalje..frka je jeboga . dok se trosi tu vrijeme u slavlju, osta je jos posla. pa kad ce to ona zavrsit? ..kad ce se udat? :gaah:

:facepalm:

E da, pokazala sam joj krivo mjesto za upis ocjene, tj. ne znam jel to treba bit sve u istom redu pošto sam ja ponavljala treću pa neke ocjene imam u prvoj, a neke u drugoj rundi. A ona je upisala u prvu. Ne znam.
Beau

Post 25 Feb 2013, 11:39

..a unda » wrote:

ajme odlična ideja unda. :jumping: :jumping: :jumping: :jumping:
  • Information