Kae, ćajogusci?
Pa dobro, kažeš što misliš samo izbjegavaš ad hominem, ako baš trebaš nešto osobno reći, dodaš kraticu nhf i to je to. 
A to što se lijepiš na to. Često su to najzanimljiviji dijelovi foruma. I tu i tamo. Nešto kao crna kronika, a to ljudi vole.

A to što se lijepiš na to. Često su to najzanimljiviji dijelovi foruma. I tu i tamo. Nešto kao crna kronika, a to ljudi vole.
Bitno je da si meni prigovorila kad sam rekao isto...Dawn » wrote:kriste
moram prestat bit PŽK slat jer se keljim na svaki jebeni PŽK ko muha na govno. koji mi je kurac. fakat se moram naučit kontrolirat
Bravo.
Ma znam, nije pička neg vagina...Karl Jozef » wrote:Bit će si malo krivi sklop riječi koristio.Drugim riječima, riječi su zamaglile poruku, tako nešto.
I nije pičkino trkeljane nego vaginini monolozi, jebem ti političku korektnost da ti jebem...
Ajd dođi ti fino po mene u devet, dovršila ja il nedovršila.judolino » wrote: Bla, bla, bla....
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
u moju obranu, prva (i jedino) što si mi ikad rekao je bilo "nadam se da nećeš i ovdje kenjat kao na velikom forumu", pa mi se automatski nisi svidiojudolino » wrote: Bitno je da si meni prigovorila kad sam rekao isto...
Bravo.
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
ajde ovco, pričaj samnom
ja te neću osuđivat
Mislim da možemo osnovati klub potpore za osobe koje je prvim obraćanjem naljutio.Dawn » wrote: u moju obranu, prva (i jedino) što si mi ikad rekao je bilo "nadam se da nećeš i ovdje kenjat kao na velikom forumu", pa mi se automatski nisi svidio
Tu sam.Dawn wrote: ajde ovco, pričaj samnom
ja te neću osuđivat![]()
Nisam ja ništa skrivio da me treba osuđivat.
Jel se mogu učlanit?Karl Jozef » wrote: Mislim da možemo osnovati klub potpore za osobe koje je prvim obraćanjem naljutio.
da, da. ti si dobra ovca :there there:Karl Jozef » wrote: Mislim da možemo osnovati klub potpore za osobe koje je prvim obraćanjem naljutio.
Tu sam.
Nisam ja ništa skrivio da me treba osuđivat.
nego, kod mene će izgleda bit oluja, a ja to ne volEm nikako
Pa sad, ako te je eventualno nekad naljutio, možeš.Leteća wrote: Jel se mogu učlanit?![]()
Jesam.Dawn » wrote: da, da. ti si dobra ovca :there there:
Kod nas je evo prošla kraća "oluja". Meni se sviđaju oluje.nego, kod mene će izgleda bit oluja, a ja to ne volEm nikako
Sad će ovaj koncert od Williamsa, čini se da će se fanovi biti oduševljeni vremenskom prognozom.
Uf, onda bih trebala bit precjednica kluba.Karl Jozef » wrote: Pa sad, ako te je eventualno nekad naljutio, možeš.![]()
Al nakon zadnjih par dana više nemam volje ni čuvat nacrtane ovce.
Tko nema volje čuvat ovce, janjad će, tako nekakoLeteća » wrote: Al nakon zadnjih par dana više nemam volje ni čuvat nacrtane ovce.
Ajde, polako.Dawn wrote:ja odo off, ima lagani napadaj panike zbog vjetra. fun fun. tko preživi trkeljat će![]()
-
- Information
-