Ajte laku noč.
.. simbol zvan čežnja...
Krivo sam računala dane. 
Eto, sad me sve boli. Šta ti je život.
Idem leć. Ako zaspim.
E da, danas sam izašla neočupanih obrva i bolio me kurac. Ako vako nastavim prihvaćat sebe (ili svoju lijenost) bit ću uskoro kao turistkinje.
I imam brutalnu potrebu da se ošišam i to na način koji mi ni u jednom svemiru ne bi stajao. Ne znam koji je to oblik mazohizma. Moram držat škare dalje od sebe.
E da, gledam ove nove osobne, oću ja bit kažnjena više no inače što nisam obnovila osobnu pet godina? Sad kad uđemo u EU.
A šta je tu je. Valjda neću u zatvor. Šta da uopće napišem kao razlog. 
Eto, sad me sve boli. Šta ti je život.
Idem leć. Ako zaspim.
E da, danas sam izašla neočupanih obrva i bolio me kurac. Ako vako nastavim prihvaćat sebe (ili svoju lijenost) bit ću uskoro kao turistkinje.
I imam brutalnu potrebu da se ošišam i to na način koji mi ni u jednom svemiru ne bi stajao. Ne znam koji je to oblik mazohizma. Moram držat škare dalje od sebe.
E da, gledam ove nove osobne, oću ja bit kažnjena više no inače što nisam obnovila osobnu pet godina? Sad kad uđemo u EU.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Zekoslawa » wrote:Diglo me da prikupljam PK-ove, ŽK-ove, GSS-ove i štaliveć. Jebate, još će ispast da misle ozbiljno.![]()
![]()
Ja sam mislila da se oni zekaju.
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Nemoj plakati. PK ti je super. Jer kad imaš PK onda možeš tražiti povrat P.Zekoslawa » wrote:Zli čiča.
I ne želim ja biti ozbiljan čovik koji ima PK. Šta će to meni? Neću ja bit odrasla. ;petarpan:
I to svake godine.
- Euklid
- old school
Čuo sam da Lalić pada samo na komade koji imaju PK...Zekoslawa » wrote: Mah, ne nadam se tome. Ja sam uvijek i svugdje samo dužna.
PK. PK jebate. Parim stara žena.
- Euklid
- old school
A u kua... pa nije ni čudo da da je niko neće...Zekoslawa » wrote: A ko će je bez PK? Ni osobnu nema, jebate.
- Euklid
- old school
Ako si mislila na nodensa... i ja sam istoZekoslawa » wrote:A dobro, ima valjda OIB, IBAN ili nešto. Naći će se neki jado koji pada na to.
- Euklid
- old school
Šta ja?Zekoslawa » wrote:I ti isto.
Mislio sam na to kako tražimo jadnika za eksaču kojem neće smetat što nema ni osobnu a kamoli PK, OIB i ostalo pa mi se nodens učinio kao dobar izbor :nodex:
-
- Information
-