Malo me zub boli a mućkanje vina u ustima pomažejednokratni klon » wrote: Večeras si se napio, priznaj.
Kakvo srce Hrvatske?
I Nica je tu
Malo me zub boli a mućkanje vina u ustima pomažejednokratni klon » wrote: Večeras si se napio, priznaj.
Kakvo srce Hrvatske?
Ma nećujednokratni klon » wrote:Ne znam koji je to geografski pojam, zbilja.
jel stari momAk, on je još tu <3Karl Jozef » wrote: Znači iz srca Hrvatske je
Neće, neće.
Znači nema starog, e sada možeš sexyđuska u miru
Aha ... pa to sam prvo pitaoAlmost Rosey » wrote: jel stari momAk, on je još tu <3
Pa možeš i ležeći pisatidem bolje leć
Pih, pa još nije niti vrijeme za vjeronauk.Tea Tree » wrote:Kakva noćca, nisam ni došla!
Dobro, ajde, kasno je, stvarno. Bolje da se tu ne počinjemo zašprehavati u pola 4.
Iju!
Ja ne znam u što je taj gledao, jer kao svjesni su da je žena neplodna i sve, ali ne!jednokratni klon » wrote:To je kao da gledaš temu na forumu.
A jel sigurno da je ona jalova? A šta pitam, dašta je.Tea Tree » wrote: Ja ne znam u što je taj gledao, jer kao svjesni su da je žena neplodna i sve, ali ne!
Cijeli film on njoj govori da hoće da mu ona rodi njihovo dijete. Hoće. Eto, kad čovjek hoće.
A zašto?jednokratni klon wrote:
Naljutio se. :ide tražit dq smajli:
Manijak.Tea Tree » wrote: Ja ne znam u što je taj gledao, jer kao svjesni su da je žena neplodna i sve, ali ne!
Cijeli film on njoj govori da hoće da mu ona rodi njihovo dijete. Hoće. Eto, kad čovjek hoće.
Drugi harem, mo'š mislit!Zekoslawa » wrote: Pih, pa još nije niti vrijeme za vjeronauk.![]()
Ali eto, večeras je samo proletio. Bit će da ima obići kakav drugi harem.
Sigurno je. Ona je ginekologica i sama i prolazila je sve moguće za liječenje neplodnosti i kao potvrđeno je da je to to i ne može se ništa napraviti.Zekoslawa » wrote: A jel sigurno da je ona jalova? A šta pitam, dašta je.![]()
Ja sam svoje dužnosti ispunila.
E, vidiš. Onda se čudimo zašto je mrzovoljan i nezainteresiran. Kad ga uzimamo zdravo za gotovo. Samo ti tako, madame. Ne da bi se usudio, nego mi se sve čini da upravo to i smjera.Tea Tree wrote: Drugi harem, mo'š mislit!
Kao da bi se usudio.![]()
Primit ćemo ga u harem pa da vidimo je li baš tako sposoban kako misli.Tea Tree » wrote:
Sigurno je. Ona je ginekologica i sama i prolazila je sve moguće za liječenje neplodnosti i kao potvrđeno je da je to to i ne može se ništa napraviti.
Onda on prigovara kako je odustala od pokušaja otkad su usvojili dijete.
I dva sata tako.
Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot, GoogleOther and 0 guests