A ti, šta ti, učiš?
O tome otkud meni 6 tisuća postova, dakako, nećemo.
Nećemo sad o meni, ja sam tu ovako.Zekoslawa » wrote: A ti, šta ti, učiš?
Ah da. Znači najmanje postova imam ja.O tome otkud meni 6 tisuća postova, dakako, nećemo.
Znam, ti si biciklom.
Nije, sad sam pješice, snijeg pada.Zekoslawa » wrote: Znam, ti si biciklom.
Što je je bilo, zovi tehniku.Ja sam prije samo koji mjesec došla do 3000. Kako, o kako ja odjednom imam duplo više?Tražilica nam inače ne radi, pa ne mogu reći koliko imam na ovom topicu.
Svi smo tu negdje 1300*4 je oko 5000. Daklem svatko ima oko 1000.
Nije, eksača ima najviše, unda unda, pa ja, pa ti. Mora tako bit.Karl Jozef » wrote: Svi smo tu negdje 1300*4 je oko 5000. Daklem svatko ima oko 1000.
Ne lažem, snijeg stvarno pada.![]()
Neću ja imat najmanje.Zekoslawa » wrote: Nije, eksača ima najviše, unda unda, pa ja, pa ti. Mora tako bit.
Rekoh negdje naprijed, termin našeg stana je prošao nešto prije Božića čini mi se.Aj lopatat kad već pada. Tolika magarčina pa mu teško izlopatati dva-tri kubika snijega.
A dobro.Zekoslawa » wrote:Okej, dam ti ja 500 postova.
Nisu i njima je prošao termin. Iako općenito u pravu si. Obično se za sve izvlačim s time da učim.Priznaj da su ti mater i ćaća i brat lopatali, a ti si se pravio da učiš.
Krasno sročeno.Zekoslawa » wrote:...ne učiš zato šta imaš učit.
Idem.Aj radi nešto, aj. Ono, bilo šta. Ja se idem petat, pa radit.
Držala si meni repeticije.Zekoslawa » wrote: Kako, o kako ja odjednom imam duplo više?![]()
Zekoslawa wrote: Tolika magarčina pa mu teško izlopatati dva-tri kubika snijega.![]()
paris pri nezasitno i megalomanski orjentirano. A sta je najgore, bice imas i osnove na cemu baziras svoja ocekivanja.ex anais » wrote:
Evo nešto za tebe, zec:Zekoslawa » wrote:E i malo sam guglala oko mobitela. Kaže neka da joj se tako nešto slično dogodilo, pa je apdejtala softver i onda je bilo dobro. A ja ne mogu apdejtati jer nemam USB kabel, jednostavno nije došao s njim. Šta ću sad?
ma ok usb kabel, ali..mobitel bi valjda trebao radit da bi ga apdejtala? mislim, nadjem ti taj usb kabel, ali ces prije spaher s njim apdejtat nego taj mobitel...Zekoslawa » wrote:E i malo sam guglala oko mobitela. Kaže neka da joj se tako nešto slično dogodilo, pa je apdejtala softver i onda je bilo dobro. A ja ne mogu apdejtati jer nemam USB kabel, jednostavno nije došao s njim. Šta ću sad?
Ovo nisam ni vidio.Zekoslawa » wrote:E i malo sam guglala oko mobitela. Kaže neka da joj se tako nešto slično dogodilo, pa je apdejtala softver i onda je bilo dobro. A ja ne mogu apdejtati jer nemam USB kabel, jednostavno nije došao s njim. Šta ću sad?
S malo riječi govorim puno.ex anais » wrote: Meni nikako nije jasno kako Karl ima najmanje, a leži na f5.
Možda da to trepčući priupitaš servisera, ... mobitela. Čini mi se da se nekakv kontakt pomaknuo dok je ono pao. Samo ne pristaj na bilo kakve troškove troškove. Reci do npr. 100kn i to je to.Zekoslawa » wrote: Uglavnom, mobitel radi, evo upravo pišem s njega. Znači zacrni mu se ekran kad ga sklopim. Svijetli mu tipkovnica, a ekran crn. I onda kad se ugasi tipkovnica, proradi ekran.
Nije, u zadnje vrijeme svi mobiteli imaju iste USB kablove i iste punjače dakle s jedne strane normalni a s druge strane mini USB. No to ćeš nekad u budućnosti pripaziti.Karlito, pa za sve živo dolazi zaseban USB, kako misliš standardni? A SE imaju malo čudnjikavu bužu, istina. Najčešće im to nakon nekog vremena ne radi jer je taj dio plastičan, pa ispada iz buže kad se istroši.
Pošto je nestandaradan mislim da bi mogao koštati i oko štajaznam 50kn, ne znam isplati li ti se onda više to ili servis s obzirom da ćeš ga koristiti jednokratno ... razmisli.Sve u svemu, pojma nemam di da nabavim taj kabel, to nitko nema. Sad ću i to morati kupovati.
Jesam al' već je ušao u auto. Dok sam ja skužio da ne haluciniram ošo Banditić.ex anais » wrote: Karl, što ga nisi uslikao.![]()
Users browsing this forum: Baidu [Spider], ClaudeBot and 0 guests