glupa si
guGutanje
- Megalodona
pok, mulice 
nek sam, to ti je sekxsy
nek sam, to ti je sekxsy
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
meg ti je glupa!!! :xlux:
- Megalodona
ne mislim, viš da sam glupa :dakfejs:
ne moraš bit dobra prema meni i govorit mi da me voliš, neću dijelit kumstvo, tko te šljivi
al draga mi jesi
idem ručat
edit: mislila sam napisat tko te jebe, ali nekako su tu sad sašicina djeca i to pa da ne psujem
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
pa šta ću kad te volimMegalodona » wrote: ne mislim, viš da sam glupa :dakfejs:
ne moraš bit dobra prema meni i govorit mi da me voliš, neću dijelit kumstvo, tko te šljivi
al draga mi jesi
i dijelit ćemo kumstvo
edit: mislila sam napisat tko te jebe, ali nekako su tu sad sašicina djeca i to pa da ne psujem![]()
sumnjam da mrvice već znaju čitat!
meg ti je glupa!!! :xlux:
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
AdMulica » wrote: mene nije sram priznat, al još uvik mi nije jasno da je ono prava pahuljica
kako si je vidila, di?
Imam ih vani punu prozorsku dasku. Primjetila sam da su danas savršene. Stavila sam tamnu podlogu i čekala da mi padnu na nju. I onda sam slikala. Imam još puuuno slika. Stavim kad downloudam.
Nagovaram muža da i mi to večeras pogledamo.
Ne čini mi se odveć zagrijan za ideju.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
Megalodona » wrote: imat ću kumće![]()
i sve pitaj tupelo, i onda radi suprotno, nećeš u ničem pogriješit i bit ćeš super trudnica
mulicu ignoriraj, trebala si vidjet koju poruku mi je poslala da mi javi za tvoju trudnoću, histerija je mila majka za to
Hvala, pozdravi je puno
Nego, kad smo već kod snijega, siroto moje cvijeće na balkonu (čuvarkuća) je skroz zatrpano snijegom i išla sam ga danas rukama očistiti, tj. izbacati snijeg iz tegle i skoro sam se porezala, listovi su se totalno smrzli i oštri su toliko da mislim da bih komotno mogla s njima paradajz narezati
Life is short. Smile while you still have teeth.
- Megalodona
ajmo malo o grobljima 
mene onaj moj ne voli, zvao me jučer i rekao da jevidio na netu da on ima grobnice prvog razreda na mirogoju. i da su njegove bolje od mojih i da će se smijat kad bude pokopan sam u njima. mene neće tamo pokopat jer " nema mjesta". osim toga, zavjeti idu samo "dok nas smrt ne rastavi".
onda sam mu rekla da će on i tako odapet prije mene i da me baš briga, da ću se pokapat uz njega. a ako mu to toliko smeta da ću ga spalit i stavit mu pepeo u jastuk i da će tako uvijek bit uz mene. i mlađeg žigola.
onda me ismijavao nekih pola sata, sjećam se samo da je rekao da sam bolesno morbidna i da mora da mi obitelj ima zanimljiv namještaj. ("meg, umro ti je djed"- "nema veze, imat ćemo nove žlice")
još je nešto trabunjao o walt disneyu i zamrzavanju i kako će mu ti i praunuci otplaćivat, nisam slušala.
potpisat ćemo predbračni s ugovorenim grobnim mjestima
mene onaj moj ne voli, zvao me jučer i rekao da jevidio na netu da on ima grobnice prvog razreda na mirogoju. i da su njegove bolje od mojih i da će se smijat kad bude pokopan sam u njima. mene neće tamo pokopat jer " nema mjesta". osim toga, zavjeti idu samo "dok nas smrt ne rastavi".
onda sam mu rekla da će on i tako odapet prije mene i da me baš briga, da ću se pokapat uz njega. a ako mu to toliko smeta da ću ga spalit i stavit mu pepeo u jastuk i da će tako uvijek bit uz mene. i mlađeg žigola.
onda me ismijavao nekih pola sata, sjećam se samo da je rekao da sam bolesno morbidna i da mora da mi obitelj ima zanimljiv namještaj. ("meg, umro ti je djed"- "nema veze, imat ćemo nove žlice")
još je nešto trabunjao o walt disneyu i zamrzavanju i kako će mu ti i praunuci otplaćivat, nisam slušala.
Hvala cure
Meg, tvoj post sam samo preskrolala čim sam vidjela u prvoj rečenici groblja
Užasavam se tih tema : plašljiva:

Meg, tvoj post sam samo preskrolala čim sam vidjela u prvoj rečenici groblja
Stvarno? Samo sam malo izvadila jer sam se skoro porezala pa sam odustala.
Life is short. Smile while you still have teeth.
Megalodona » wrote:ajmo malo o grobljima
Samo ako su lijepa s puno čempresa i kamena i bez kipova golubova.
Cijeli post ti je urnebesan, ne mogu kvotati samo dio.
Groupie :cerek:
-
- Information
-