..sta?
pa nema. isto kao i prije..MightyMe » wrote:
Pa šta ti sad na politici ispod svakog posta umisto samo quote i report ne piše cili red botuna?
ima edit, dilit, info, kvot i report..
..sta?Zekoslawa » wrote:Undo, aj molim te, za probu pokušaj ostaviti jedno moderatorsko upozorenje. Zamisli, unda ide reći da ne spamaju, ne trolaju, ne undaju, a ono 647 redaka teksta, pet anegdota, raščlamba ab ovo... Dok on napiše, ovi naspamaju još 53 stranice.
Pa šta bi ti? Kako ti je to isto ka i prije?
Usporedi neki drugi pdf s time pa ćeš vidit.
Pa di mu je warn?MightyMe » wrote: Pa šta bi ti? Kako ti je to isto ka i prije?
Usporedi neki drugi pdf s time pa ćeš vidit.
Undo aj vidi doli desno jel imaš quick mod tools.
ma daj ga ukuckrac. znam i ja tako administrirat kao i on..poklikas sve sta se ima poklikat, pogasis gljive i kekse, pa ako prodje..ono, kao da na fliper igras..Zekoslawa » wrote:Majti, pogledaj mu profil, nije u grupi modova, nego samo registered usera. Može bit da si mu zaboravija dati koji alat, a šta će bez srpa i čekića, života ti.
Ma u grupi modova je samo šta su te grupe hidden pa ih nečlanovi i neadministratori ne mogu vidit. A čin mu je ime ispod foruma, to znači da ima alate. Nisan ga jedino stavija u grupu za forume Moderatori i Odlagalište pa ti se zato čini da nije. Jedino ne može banat nikoga jer je to svojstvo članova grupe Moderatori.Zekoslawa » wrote:Majti, pogledaj mu profil, nije u grupi modova, nego samo registered usera. Može bit da si mu zaboravija dati koji alat, a šta će bez srpa i čekića, života ti.
-
Whereabout
Da, tamo, dakle za početak, ja nisam - to je kao štos kojim izražavam da sam u banu...a unda » wrote: dobro, ako nisi ti, tko? ako ne sad, kad? ako ne tamo, gdje?
ma tamo ko je ko. ja nesto nisam motiviran za pamtit..zlonamjerni bi to drugacije nazvali, ali najprije me zanima malo neki si vi tamo, histori neki, jel bilo tu sta klonova, tako to, te sitnice.. enivej, hu iz hu.
mnislim, nemam apsolutno nikakvih ograda da se i ovdje otvori neki topik za ko je hu iz hu tamo.
A dalje, i ja bih voljela da mi se kaže tko je tko, ponekad, evo s današnjim danom mi je nešt bilo zanimljivo, ali ne bih javno. Darkić je aisling. To je to od klonova u zadnje vrijeme za koje znam.
.
nemam. imam neki info. idem kliknut..
..krvi ti issove sta je ovo..
odma sam ja to ugasio. jebes ti to. pari fejspuk..jos cu neki virus okacit..
Pa šta je tebi? Kako moš čoviku dat po alata, po ne dat?MightyMe » wrote: Ma u grupi modova je samo šta su te grupe hidden pa ih nečlanovi i neadministratori ne mogu vidit. A čin mu je ime ispod foruma, to znači da ima alate. Nisan ga jedino stavija u grupu za forume Moderatori i Odlagalište pa ti se zato čini da nije. Jedino ne može banat nikoga jer je to svojstvo članova grupe Moderatori.
Šta si se pripa gazde? Jebeš gazdu, pošalji ga meni kad počne vikat.
I kruckac moj će vikat. Daj čoviku alate, naređujem ti!
Dobro, ni warnat ne može, al nebitno.
-
Whereabout
Uzmi neku svoju boju kojom ćeš pisati kao moderator. Ja sam ti sad stavila jednu ozbiljniju plavu. Valjda.
.
A šta će njemu boja, pari da moš falit njegove postove.Whereabout » wrote:
Uzmi neku svoju boju kojom ćeš pisati kao moderator. Ja sam ti sad stavila jednu ozbiljniju plavu. Valjda.
Ma ne zna se ni s ovin služit.Zekoslawa » wrote: Pa šta je tebi? Kako moš čoviku dat po alata, po ne dat?![]()
Šta si se pripa gazde? Jebeš gazdu, pošalji ga meni kad počne vikat.![]()
I kruckac moj će vikat. Daj čoviku alate, naređujem ti!
Ja sad iščekujen ko će tamo napast Nicu šta nije zalipila karton Štrikalici. Pusti, napeto je.
-
Whereabout
I nemoj tako pisati. Ozbiljnije se ponašaj. Uobliči neke stvari kao posve sam siguran, a može i posve sigurno. Dobro je i ovo smirite se, ali bez aj bi trebalo...a unda » wrote:..aj, smirite se. je, ima, vidio sam, radi, ima botuna, ali..necu. ne cu.
.
E pa šta da ne zna, naučit će. Iću te smijenit opet.MightyMe » wrote: Ma ne zna se ni s ovin služit.
Ja sad iščekujen ko će tamo napast Nicu šta nije zalipila karton Štrikalici. Pusti, napeto je.
Uuuu, Štriksi je besna. Ostavila se moderature da konačno može reći svoje.
manji je problem sto ne znam. pari server log neki. ali..necu..ne cu.MightyMe » wrote: Ma ne zna se ni s ovin služit.
sta?.. di? ko? koga? pa ovo je bolje od televizije. gledas i jedes kokice. aj, neka neko komentira ovdje sta ima tamo..ono, ko evroviziju. ko milka babovic klizanje..
-
Whereabout
Genijalna ideja. Ako netko baš želi, može dijelove označavati kao spojlere...a unda » wrote: manji je problem sto ne znam. pari server log neki. ali..necu..ne cu.
sta?.. di? ko? koga? pa ovo je bolje od televizije. gledas i jedes kokice. aj, neka neko komentira ovdje sta ima tamo..ono, ko evroviziju. ko milka babovic klizanje..
.
cek, aisling je darkic?? ok, to sam pohvatao sad. ok, mozda cak i nekad prije, ali sam zaboravio. enivej, recimo da mi je to nova informacija.
onda, ko je strikalica? po cemu je ona poznata? jel ima ona klona? ..jel poslala kome ss? ma jel to zensko uopce?
-
- Information
-