Držim Slađu za njezinu knjizu.

može..a unda » wrote: dobro.![]()
aj mi cemo te svasta nesto pitat, a ti odgovaraj samo sa..dobro.![]()
aj necu te pitat zasto ti je dobro. stara je udros da kad se nesto dobro svrsi, ne treba se pitati zasto. :d
)Ne slušaj ga. Tako nas je sve upropastio. Pogledaj broj postova ljudi koji pričaju s njim...a unda » wrote:whereabout, pa ne lurkaj samo. necemo ti mi nista.
...ne. Al' on ti je isto moderirao Psihologiju...a unda » wrote:whereabout, pa ne lurkaj samo. necemo ti mi nista.
cuj, uvijek sam te htio pitat..jel tebi nesto u rodu..whatever?
? bil meni malopostnoj objasnila kako a unda upropašćava i kako je to vezano s postovima?ex_anais » wrote:
Ne slušaj ga. Tako nas je sve upropastio. Pogledaj broj postova ljudi koji pričaju s njim.
Meni se vidi samo malo kose iza tvog ramena.
..mogu ti rec da nije ni sladja losa.. nije uopce na ovoj slici.
Imam konkurenciju?ex_anais » wrote:
Zachata sve živo i neživo u krugu od pet pdf-ova. Posebno u ove sate. Nakupi se to s vremenom.
Margaretić Urlić, to si ti? Znala sam da si punopostljiva.ex_anais » wrote:
Ne slušaj ga. Tako nas je sve upropastio. Pogledaj broj postova ljudi koji pričaju s njim.
Lako ti je tako znati kad ti je ON to vidio u horoskopu.ex_anais » wrote:
Lukavo, lukavo. Ali znamo.
onaj-koji -je-za(protiv)-deranja-na-djecu-po-drugim-forumima..
Već je spomenuta.Whereabout » wrote:
Margaretić Urlić, to si ti? Znala sam da si punopostljiva.
Trljaj mi sol u ranu, trljaj. Možda postane afrodizijak.Tea Tree » wrote: Lako ti je tako znati kad ti je ON to vidio u horoskopu.
Jašta. Ali nisi ni ti ništa bolja, još ga hoćeš preteći.ex_anais » wrote:
Zachata sve živo i neživo u krugu od pet pdf-ova. Posebno u ove sate. Nakupi se to s vremenom.
samo po tome ti je poznat? a bil ga htjela upoznat?Whereabout » wrote:
...ne. Al' on ti je isto moderirao Psihologiju.
ex anais, aj bogati nađi nekog smajlija što provodadžiše..a unda » wrote: samo po tome ti je poznat? a bil ga htjela upoznat?
..ali ja sam uvijek ontopik. uvijek..ex_anais » wrote:
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests