..tri cetri ..sad..

I meni polako sijeva.Zekoslawa » wrote: Imam dojam da se jedina ti ni s kim ne družiš u to susjedstvu, ukruckac. Viš da su si svi drugi dobri.![]()
Ti, naravno. Čiji je ovo topic, babe Mare?..a unda » wrote:..sad se treba ispunit drugi dio prorocanstva. amo, zvi zajednu uglas.. ko je za sve kriv? da cujem?
..tri cetri ..sad..
e, a jos da je tebi znat ono sto ja znam..
Neće. Sad ću ja njega klevetati i sramotiti kad dođem gore, pa mu više ni one s nedjeljnje mise neće preostati. Ni s večernje, da se razumijemo.
Jeblo vas sunce, ovdje su opet padala čudesa i samo čekam kad će početi najezda skakavaca i šta ono još.
Ovdi je sunce. Ae, al idu vrućine, sad će bit još veselije, ja sam se skroz opustila s ovim kišama i mislim da nikad neće doć paklene vrućine. Naravno, pametno sam sve naučila pa ono.
Eksača...a unda » wrote:..sad se treba ispunit drugi dio prorocanstva. amo, zvi zajedno uglas.. ko je za sve kriv? da cujem?
..tri cetri ..sad..
Bit će je mislila da ga oćeš volit, pa je pobigla.ex anais wrote:Ajme, pa ja sam to vama zaboravila reć da sam ja tila popričat s bombašem i materom mu odnosno ljubazno sam nazvala ženu i rekla da ja želim to u četiri oka s njih dvoje riješiti. Ima tome nekih mjesec dva valjda. I mislite da me nazvala, da se pojavila?![]()
Ti sve znaš, da...a unda » wrote: e, a jos da je tebi znat ono sto ja znam..
Ma ne ide on ni na misu. Triba dignut guzicu.Zekoslawa wrote: Neće. Sad ću ja njega klevetati i sramotiti kad dođem gore, pa mu više ni one s nedjeljnje mise neće preostati. Ni s večernje, da se razumijemo.![]()
Sad but true.Bit će sam, isto ko nas dvi. Ali i samome sa svojim sobom bit će mu bolje nego s nama.
Kod vas je uvik nenormalno vrime, kad god dođem tamo puše neki vjetar, padaju sjekire.Jeblo vas sunce, ovdje su opet padala čudesa i samo čekam kad će početi najezda skakavaca i šta ono još.![]()
A tako? Pa eto, bar se zna zašto smo nenormalni, koje je tebi opravdanje?ex anais » wrote:
Ti sve znaš, da.
Ma ne ide on ni na misu. Triba dignut guzicu.
Sad but true.![]()
Kod vas je uvik nenormalno vrime, kad god dođem tamo puše neki vjetar, padaju sjekire.
Ma ko zna jel i mater ide, mora njemu spremat janjca.Zekoslawa » wrote: A tako? Pa eto, bar se zna zašto smo nenormalni, koje je tebi opravdanje?![]()
Ne ide on na misu, pobogu. Pošalje mater da izvidi.
Sve ona to stigne, ništa se ti ne boj.ex anais » wrote:
Ma ko zna jel i mater ide, mora njemu spremat janjca.
Ja sam Jelenkovićeva sugrađanka i Grdovićeva. :điran: Jel to dosta?
A ne stigne mu curu iz crkve dovest na ručak.Zekoslawa » wrote: Sve ona to stigne, ništa se ti ne boj.
Nije. Samo po sebi nije. Ti si im obožavateljica, to je već nešto drugo.
Nisi odustala?Zekoslawa » wrote:Di Lalić ima ispite, deder pronjuškaj.
Pogledaj ga tu s lijeve strane, zar ti izgleda kao da želi da odustanem?
Meni malo pari da se otima.Zekoslawa » wrote: Pogledaj ga tu s lijeve strane, zar ti izgleda kao da želi da odustanem?![]()
Ja bih sad malo stopirala tu priču oko udaje, barem na koji dan. Mislim da je onaj Rus jučer pobjegao.
Denial, kad ti kažem.ex anais » wrote:
Meni malo pari da se otima.![]()
E, i to što kažeš. Sad treba glumit da smo normalne neko vrime pa onda opet u kampanju za udaju.
E, to to. Majti, baniraj.Zekoslawa » wrote: Denial, kad ti kažem.:elvira:
U tom slučaju, mislim da ćemo se najbolje prodati ili banirane ili dok nas nema.
Majti, nju duže baniraj.
Za koga si navijala?Leteća wrote:![]()
![]()
Tukeeeee!!!!!!
Čitam vas od sinoć, grizem nokte i ne usuđujem se zucnuti da nešto dodatno ne zaserem.![]()
Jebem fas lude, gore ste od meksičkih sapunica.
![]()
:
Users browsing this forum: ClaudeBot, GPTBot and 6 guests