Tko ne trkelja, magarac!
Strina zna sve moje fore...neće me kad me nije do sada.Zekoslawa » wrote:E moj striko, lako meni zajebavat Karla, tebe će strina ubit.
Sad moram pazit da me ne 'ubije' kćer za koju godinu....
Upisat će se sama. Ko da ću ja znat kad se upiše...Zekoslawa » wrote:Čekaj ti da se strina pojavi s jednim "Khm".![]()
Kaš upisat mini-karambolicu na trkelj da je iskvarimo?
Majti, ja baš gledam kako se Kličko nateže s nekim rusom....ne znam za ostale...
To je i meni bia plan, ali pošto iman cilu postavu doma izgubia san monopol nad daljinskim.karambol » wrote: Majti, ja baš gledam kako se Kličko nateže s nekim rusom....ne znam za ostale...
Kojeg? Dva su...Zekoslawa » wrote:Ja volim vidjeti Klička kako se nateže.
Majti, bolje da ne gledaš. Totalno sranje, a ne boks...negledljivo, osim za one koji vole natezanje s Kličkom...
Onaj na V.karambol » wrote:
Kojeg? Dva su...![]()
Majti, bolje da ne gledaš. Totalno sranje, a ne boks...negledljivo, osim za one koji vole natezanje s Kličkom...
Pa da. Dok te ne potjeraju leć.
Znači ka i svaki meč do sad s Kličkovima.karambol » wrote:
Zekoslawa wrote: Pa da. Dok te ne potjeraju leć.![]()
Dobro je, šumpreš čežnjivo čeka.Zekoslawa » wrote:O, bože. Ja ću ti šumprešat, jesam rekla da ću ja? Šta se petljaš, Čajna? Muči tamo i ne nudi ništa, samo pripremi portaprance. Dvije. Jednu za paprike, jednu za brancina. I prepusti meni.
A oko menija se dogovorimo.
I sveg ostalog.
Samo ti fino napuni baterije.
Otrov za udavače
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Ma bilo je puno vesa pa smo peglali malo tu, malo tamo, malo na haubici...Tea Tree wrote:![]()
![]()
Jesi li ga bar pustio u kuću ili ste vani, na haubi, peglali?
'if you fall, i'll be there' (floor)
Zato dominika danas nema, ne moze jadan ni sjedit 
Jedva je onaj jedan post napisao..
Jedva je onaj jedan post napisao..
Pa mogao si bit i malo njezniji s peglanjem, sifotinjo. Ipak je to njezna sonetska dusica...
-
- Information
-