IZBORI 2015...

Koljite se i gložite!
Zekoslawa

Post 16 Dec 2015, 22:53

karambol » wrote:Milanovic je najtrezvenija, najrealnija i najsvjesnija politicka figura u Hrvatskoj. Tocno kako je Unda napisao.
Drugo nemam sto reci jer se necemo razumjeti garant. :D
Ajajaj, može se to tako reći. :D
Ujedno čovjek s najvećim talentom za raspižđivanje vlastitih birača. :zubo:

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 16 Dec 2015, 22:59

Euklid » wrote:
šta ti je sposoban čovjek, s 15 mandata će postati premijer a ne ove 2 kreature kojima ni 50-ak nije dovoljno... :top:

da ne spominjem kako su neki ovdje prognozirali da će se Most raspasti u roku seks...
..kakva sad sposobnost? zasto stalno spominjes neku sposobnost ili nesposobnost?
ali, ako ce i o tome, to neista ne govori ni o milanovicevoj nesposobnosti, niti o petrovljevoj sposobnosti. tako je i markicka bila sposobna.
to govori o nesposobnosti i jadu naseg drustva.
kao sto i ovaj tvoj komentar govori najvise o tebi. ako ti mislis ta je petrov netko ko treba vodit ovo drustvo, onda svaka cast, to smo i zasluzili. reket.

pa tesko se most moze raspast, jer to nije nikakva ni forma. to je nista. ho ruk iskonstruirani pokret. isti recept kao i u ime obitelji.
a da je bas jedinstven, pa i nije. jedino sto ih nacelno odrzava, to je neki kao odium i prema hadezeu i esdepeu, i to narocito nakon sto hadeze od toga nije nikako mogao pobjec, pa je onda trebalo nac vagu na silu.

kooperativan? odgovoran? jel to ono kad drugi dan nakon izbora ideš razjebat stranku koja ti je trebala biti partner? :misli:
dakle, most nije stranka. ocu li jos jednom ponovit? most nije stranka. most je projekt neki, nesto sljepljeno, izmisljeno. nakupina neka. ponavljam, most nije stranka. ona nema niakkav politicku program osim tog nekog treceg puta i tog nekog praznog i isforsiranog nacionalnog jedinstva?
most je podvala za naivne. cak nije ni pokret, nego se sluzi trendovskim valom populizma koji valda evropom, pa i sire. nikakvu on politicku ozbiljnost ili zrelost ne nudi.

i da, zasto se to ne bi islo razjebat. petrov je prvi isao s namjerom da nesto razjebe te ujebe.
polako, ima tu jos vremena. on nije ni posteno dosao na politicku pozornicu, a vec unaprije zasljepljen svjetlima moci govori.. moja savjest je cista, ja nemam odgovornost, drugi su krivi.
mocan politicar. mocan karakter. pravi markickin pulen.
kako stvari stoje tresnut će direktno u premijersku fotelju... :giggle:
neka tresne. sto vise, to ce pad bit bolniji. stabilnom vladom ce predsjedavat. najstabilnijom u povijeti stabiliteta.

..a unda » wrote:

pa, zokina zajebancija je puno bolja, od tih povrsnosti. zrelija. duhovitija.

sta pravo na obranu? sta izbacit, sta ne izbacit? zasto se esdepe nije suprotstavio i tada zbacio milanovica?
koji picvajz? sta? leks perkovic? kakv picvajz? to je bio picvajz samo za kaptolfile. sto je ona uopce htjela s tim? i zasto? zasto bih u toj prici vjerovao vise kolaricki nego milanovicu? i obrnuto. i da, time je nanijela stetu stranci. nije demoracija laprdat unaokolo sto ti padne na pamet, i to ko zna iz kakvih pobuda, ambicija, misli, zelja.
postoji vrijeme i mjesto za to, a i ne znam zasto bi bas svaki clan neke, bilo koje stranke morao ili mogao znati citavu neku sliku.
u ovom tvom bezveznom uvodjenju s neba pa u rebra kolaricke, zbog ko zna cega, zasto se esdepe onda nije raspao na dvije frakcije, kolarickinu i milanovicevu. statut esdepea je i inace dosta slobodan, tj omogucava dosta unutarstranackih sloboda, zasto nije isla tim putem? pa kao ne ide, onda raspad esdepea. zasto nije isla tako?
sto je ona uopce htjela? mir u svijetu?
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 16 Dec 2015, 23:15

Dobro je Miki reko, Milanović je trebo korigirat fašiste & kriminalce.

Što znači da je Mikija duplo iznevjerio... :raspa:
..a unda
Undaminator

Post 16 Dec 2015, 23:53

judolino » wrote:Kakav bio da bio, Zoki je APSOLUTNO najbolji kandidat za premijera.
I najveće bi sranje bilo da sad ne dobije mandat, kao što se SDP-u već dogodilo. Spori jesu, tromi jesu, ali su neki kurac uspjeli zakotrljati - i sada, i prije.
SDP-ovu se vladu može zauzdati i korigirati. Hadezeovci su nakot iz vražjeg šupka, oni znaju samo krast i uništavat.
A klerofašiste, naravno, treba zatuć ko i svaku drugu bijesnu životinju - tu cjepiva ima, ali za zaražene spasa nema... :snajper:
..ne bi bilo sranje. mislim, za njega, jel. ali u ovakvoj situaciji nasoj te sada, ne vidim nikakvog razloga da u ovakvom omjeru snaga milanovic bude premijer i to jos gdje jedan petrov postavlja uvjete milanovicu, esdepeu. mislim, petrov postavlja uvjete? znam da je psihijatar, ali i psihijatri mogu i te kako bit munjeni. narocito kad im udre politika u glavu, imamo mi takvih primjera ovdje kad su psihijatri krenuli manipulirat masama.

zamisli malo vladu u kojoj bi milanovic bio premijer, zahvaljujuci mostovoj podrsci, a u toj i takavoj vladi, petrov bi bio..most bi bio.. sta? korektivni faktor? regulator neki? ..ma gle kurca u slamnatom sesiru.
korekcije za sta? reguliranje kuda? i kako?
a ni esdepe nije sam isao na izbore, ima i tu vec prije neka koalicija.

jedino sto mogu tu nekako vidjet, razlog zasto bi milanovic tako isao, to je nekako po onoj da neprijatelja treba drzat blizu, ono, pod budnim okom i kontrolom.
jedino tako vidim tu neki interes, da petrov stekne dojam kako na nesto utice, a ustvari se njega iskoristava.
..ili, ok, odmah im dat na znanje sto ce i kako ce bit, tj stavit ih na svoje mjesto, taj most i nek se igraju u pijesku sabora.

mislim, tako logicno je bilo cim se most pojavio, da je to desna strana koja se umiva nekom idejom vanstranackog predsjednika vlade..sto god to znacilo, narocito u ovakvim okolnostima, a to mene jako podsjeca na one tehnomenadzerske predsjednike svojevremeno kao u grckoj ili italiji.
naravno, taj treci covjek je sasvim razumna podvala, jer bi se time osujetilo u startu svako neko ljevicarenje van granica neke toboznje sekularne doziranosti, a za karamarka se smatra da i onako ne zna sam vodit drzavu i tu mu treba dat potporu most koji je pod svoju kapu stavio prebjege esdepeovih glasaca.
od starta je bilo jasno da je ideja kroz opravdanje nekim nacionalnim jedinstvom, ic na razaranje onog sto se u hrvatskoj nekim automatizmom smatra lijevom stranom i da neke razlike izmedju mosta i hadezea, bas i nema, osim u nekim tehnickim detaljima, dinamici procesa, stilu, itd..

meni je sasvim logicna i prirodna vlast kroz neki duumvirat, hadezea i mosta. utoliko mi je sasvim monstruozna ideja neke te tripartitnosti pod okriljem zazivanja nekog nacionalnog jedinstva.
mislim, koje jebeno nacionalno jedinstvo? cega? kada? zasto? koga? cemu? ma koje jedinstvo, okrenimo se malo, osvrnimo, pogledajmo unatrag i okolo i unaprijed? neko tu nekog dobro jebe. i to kontinuirano. pa o kakvom jedinstvu to mi pricamo?

ponovit cu, prilagodjena i vremenu i prostoru, ova slika mi djeluje vrlo, vrlo slicno kao onaj talijanski pentapartito (jest pet stranaka bilo, ali je dogovor napravljen izmedju tri osobe), tj zelja da se ostvari nesto slicno, a vidim da se ne radi samo o zelji, nego i o forsiranju. pa i o doslovnim ucjenama. ali hardkor ucjenama, poznatog vec stila. i na njih ne treba nasjest, niti ih se treba bojat.

meni je jasno da se sad igraju igre trece vrste, ali negdje tu treba povuc sasvim opce vidljivu granicu i to najvise zamjeravam milanovicu, tu mi je neki dan na presici pusicka dosta odredjenija bila u toj tad svojoj retorici.
ok, zamjeravam za sad i pod uvjetom da se ne cisti teren i da se kao u filmovima, most i hadeze zalete misleci da su uspjeli zajebat i sefa i stanicu i da im ovi otvore vrata, izmaknu se, tako da ovi odu u prazno.
tj, ako je ovo sve sad igra da se pokusaju napravit novi izbori, sto bi po meni najbolje bilo, ok, a i ovo do sad je vec kolindino preseravanje, inzistiranje na toj vladi, umjesto da je, ako je vec tolika frka kako ona sebi oce dat na vaznosti, vec prosli tjedan ili prije, cim se vidjelo da ce tu bit mulja, postavi ili ne postavi mandatara i raspise nove izbore.
tek sad svima polako postaje jasnije, zasto je kolinda trebala postat predsjednica i koja je to pogreska bila, a bilo je i prostora i vremena da se ospore ti predsjednicki izbori.

nema nista lose u ovakvoj situaciji da ova esdepe, hns, laburisti, hsu i tko je vec tu, ta koalicija, da budu opozicija.
hdz most vlada u ovakvim uvjetima ne mogu puno napravit, barem ne lako, to bi bila vrlo nestabilna valaa, a i vrlo brzo bi vidjeli sto to za most znaci to neko nacionalno jedinstvo, sto to pot tim oni misle. u svakom slucaju, sumnjam da bi takva vlada odradila svoj mandat do kraja, a i morala bi preuzet neke odgovornosti za ono sto ce, garantiram, proizvest.
takva vlada bi imala vrlo sumnjiivi legitimitet.

po meni, treba ic na nove izbore. jedino tako ce se nesto uspjet napravit i razjasnit.

i jos nesto, ne znam sto je s onim uskokom i jel on ispituje onog snvovca iz knina, o kakvim je tu pritiscima bila rijec, ali mislim da bi trebalo i pokrenut istragu tko to stoji iza petrova. ono, sluzbena istraga, uskok, pa nek nadju sto nadju ili ne nadju sto ne nadju, ali, kuc kuc, hvaljen isus, mi smo culi da se ovdje neke religijske institucije bave politikom.. pa, ono, nek se nakon kojeg mjeseca da izvjestaj, nek se netko potpise i kaze kako je istraga vrsena, ko je vrsio i zasto je ta prijava odbacena, ali neka taj dokument postoji. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 16 Dec 2015, 23:55

judolino » wrote:Dobro je Miki reko, Milanović je trebo korigirat fašiste & kriminalce.

Što znači da je Mikija duplo iznevjerio... :raspa:
ali nacional socijaliste ne dirat. :zubo:

..s kim ce ih korigirat? ajd, s kim? s mikijem? s tobom? uopce, kolko vas je? vecina? vecina kazes? pa gdje ste? evo, sad su izbori bili, gdje je ta vecina? gdje? gdje ode? :kokice:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 17 Dec 2015, 08:40

..a unda » wrote: ali nacional socijaliste ne dirat. :zubo:
A koji su to :misli: koliko znam, jos ih nisam oformio :ne zna:
..a unda » wrote: ..s kim ce ih korigirat? ajd, s kim? s mikijem? s tobom? uopce, kolko vas je? vecina? vecina kazes? pa gdje ste? evo, sad su izbori bili, gdje je ta vecina? gdje? gdje ode? :kokice:
Zelis kazat da zoki nije u stanju kontrolirat rad vlade u kojoj bi sjedio :misli: Ako ti to kazes, onda koji ga kurac zelis u vladi :ne zna:

Ja kazem da bi puno pametnije bilo da je prihvatija trodiobnu vladu u kojoj bi on i karamarko dobili po 9 ministarstava a Most 3, uz odredjene uvjete da pomocnici budu iz druge stranke, te ako vide nepravilnosti, kao npr kleptomanskih sklonosti, ili ih naposljetku i izmisle nakon misec-dva i tu vladu srusi. Slijedece bi izbore dobio sa dvotrecinskim brojem mandata. Al on je glup, kao mu i biracko tijelo :kava:
..a unda
Undaminator

Post 17 Dec 2015, 08:57

miky0 » wrote:
Zelis kazat ..
najprije nauci citat, pa onda vidi sto ko oce kazat..
miky0
ST Leader

Post 17 Dec 2015, 10:34

..a unda » wrote: najprije nauci citat, pa onda vidi sto ko oce kazat..
Aha, moja greska...dakle, kazes da zokiju triba netko s kim ce kontrolirat vladu? Dakle, nesposoban ju je sam kontrolirat :misli: pa koji ce ti kurac premijer koji ne zna kontrolirat vladu :ne zna:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 17 Dec 2015, 10:40

judolino » wrote:Kakav bio da bio, Zoki je APSOLUTNO najbolji kandidat za premijera.
I najveće bi sranje bilo da sad ne dobije mandat, kao što se SDP-u već dogodilo. Spori jesu, tromi jesu, ali su neki kurac uspjeli zakotrljati - i sada, i prije.
SDP-ovu se vladu može zauzdati i korigirati. Hadezeovci su nakot iz vražjeg šupka, oni znaju samo krast i uništavat.
A klerofašiste, naravno, treba zatuć ko i svaku drugu bijesnu životinju - tu cjepiva ima, ali za zaražene spasa nema... :snajper:
Možda i je trenutno najbolji kandidat, neću sad ulaziti u raspravu oko toga, međutoa je zbog vlastite bahatosti i kretenizma upitno je li sposoban obraniti tu poziciju.

Sjetimo se 2007. god.
Narodu pun kua HDZ-a i Smranadera, ankete daju sigurnu prednost SDP-u i partnerima, Zoka - mlada politička zvijezda na hrvatskom nebu, pun sebe (nije bio danima na školjki), ne sluša nikoga... odlučuje da na izbore ide samostalno unatoč molbama svih da će se izgubiti tisuće glasova malih stranaka, SDP-ovih partnera, Zrinka Vrabec Mojzeš ga kumi i moli na valovima stojedinice da se stvori moćna koalicija... ali ne, on je najpametniji... i šta se dešava? Smranader pobjeđuje i Hrvatska gubi 4 ključne godine.

2015.god.
Sve sluti na pobjedu HDZ-a.
U izbornoj noći već likuju i pijano orgijaju.
Međutoa, konačni rezultati daju potpuno drugačiju sliku. Most je taj koji će presuditi.
Most su osnovali ljudi koji su se na lokalnim razinama organizirali da zaustave devastaciju od HDZ-a i njihovih raznih prirepaka. U Mostu sjedi dosta ljudi koji s Karamarkom ne bi ni za živu glavu.

Treba se samo pametno postaviti i dobro ispregovarati.

Ali ne. Zoka je pametniji. Ne treba njemu cijeli Most. Razjebat će on njih ko Panta pitu i formirati vladu u tren oka.

Kako da ne. Eno ga sad cvili i kuka ko bolesno štene. Sad su mu svi drugi krivi što nije prepoznata njegova politikantska ingenioznost.

A mi skupa s njim možemo cviliti i moliti da nam zbog debila opet ne zasjedne HDZ i nastavi tamo gdje je stao 2011... :gaah:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid
old school

Post 17 Dec 2015, 10:45

Šta radi Zoka kod zubara?

Ugrađuje most... :rofl:
Euklid
old school

Post 17 Dec 2015, 11:12

Unda je rekao da se Milanović zajebava s ponudom Petrovu, međutim nakon dodatnog pisma objašnjenja čini se da je Petrov od Zoke napravio svoju osobnu kujicu... :giggle:

MILANOVIĆ POSLAO JOŠ JEDNO PISMO MOSTU! PRISTAO NA UVJETE 'Ovo je stav cijele koalicije Hrvatska raste, usuglašen je i na Predsjedništvu SDP-a'. Otvoren je i za Petrova i za nestranačkog čovjeka i za Domoljubnu koaliciju.

Ček, di mi je ona slikica?

A, evo je...

Image

:rofl:
miky0
ST Leader

Post 17 Dec 2015, 11:35

Vidi se da Petrov zna znanje :top:

Za slike :rofl:
Eks

Post 17 Dec 2015, 20:17

Našamarat i toljagom po gusci.
Petrova.

:Pop:
miky0
ST Leader

Post 18 Dec 2015, 08:07

Petrov :lux: :lux: :lux:
Pero Djetlić

Post 18 Dec 2015, 09:44

Petrov je mali seronja, za razliku od Milanovića i Karamarka koji su nešto veće seronje. :D
Beau

Post 19 Dec 2015, 19:04

šta mislite, jel ima šanse da zoki pristane na sve ovo mostovo? :eek:
pa valjda nema :mama:

http://www.jutarnji.hr/ivan-grubisic-ra ... o/1482069/

:zubo:
Frulica

Post 19 Dec 2015, 19:06

Mislim da ima. :o Da sam ja oti neko iz koje veće stranke, pristao bi, dao bi njima premijera, izložio ih pritisku u vidu odluka, medija ovo ono i u roku xy mjeseci na neki način se povukao, izazvao nove izbore, a treću opciju okrivio za nefunkcioniranje Vlade. :E
Beau

Post 19 Dec 2015, 19:09

Frulica » wrote:Mislim da ima. :o Da sam ja oti neko iz koje veće stranke, pristao bi, dao bi njima premijera, izložio ih pritisku u vidu odluka, medija ovo ono i u roku xy mjeseci na neki način se povukao, izazvao nove izbore, a treću opciju okrivio za nefunkcioniranje Vlade. :E
ne sviđam. preriskantno :o

ma ne postoji nijedan razlog i nema nikakvog opravdanja za pristajanje na to. ne-ma!
Frulica

Post 19 Dec 2015, 19:20

Dobro onda ništa do te briljantne ideje. :durica:
Beau

Post 19 Dec 2015, 19:24

Frulica wrote:Dobro onda ništa do te briljantne ideje. :durica:
:D

Ne znam koja je pizda materina sad tom zokiju. Ostavicu ga majke mi, prekinut cemo ako to ucini :mirko: :zubo:
Eks

Post 19 Dec 2015, 19:25

Zoki, ostani faca do kraja. :cheer: Jebo opus dei.
Frulica

Beau » wrote: Ne znam koja je pizda materina sad tom zokiju. Ostavicu ga majke mi, prekinut cemo ako to ucini :mirko: :zubo:
Teško da ćeš ga ostaviti, on je škorpionček ne. :cerek:

:rolleyes:
Eks

Frulica » wrote: Teško da ćeš ga ostaviti, on je škorpionček ne. :cerek:

:rolleyes:
Najnormalniji škorpion ikad. :durica:
Frulica

Post 19 Dec 2015, 19:26

Jedino je Nenija normalni škorpion. :mic-mic:
Eks

Post 19 Dec 2015, 19:27