Cuj, ja bi zatvorija granice, ali kako me veleizdajnici nece poslusat, zasto ne zaradit koju valutu..a unda » wrote: ..sta matusa? miki, jel znas racunat? e, pa racunaj da ce te jebat.
znaci, ocemo zatvarat granice ili ne? ili cemo ih zatvorit tek kad ti zaradis na izbjeglicama?
Imigranti
A dokle ako nije do lipovca?Zmaj021 » wrote:128, al ne ideš do lipovca
To znaci da u oba smjera ide 260 km, prosjecno na autoputu vozim 130, znaci ura tamo, ura vamo, znaci tura dvi ure. u 24 ure 12 tura, a triba pisat, nesto pojist, a i odspavat....uvatilo bi se jedno 6 tura na dan...e sad, lova po turi, iljadu ipo kuna
Malo...triba uvatit barem 8-9 tura, puta iljadu ipo 12-13 iljada, nafte ode 2 iljade...lipo bi se uvatilo 
Jeli u planu koja ruta priko dalmacije
Jeli u planu koja ruta priko dalmacije
Kako bi moga to cinit a da me panduri ne uvate da vozam turiste 
ovaj imigrante
ovaj imigrante
U picku, puno, znaci 660 po turi, 130 na sat, ode 6 sati, znaci tri ture na dan bez pisanja,marendavanja i spavanja, a onda jedno 4 iljade kuna po turi bi tribalo, al mi fali jedan vozac za ture kad spavam. Ko ceZmaj021 » wrote:
330 km, cca
znaš kako korejci.. jedan spava u gepeku, drugi vozi. prtljaga ionako nema.miky0 » wrote:
U picku, puno, znaci 660 po turi, 130 na sat, ode 6 sati, znaci tri ture na dan bez pisanja,marendavanja i spavanja, a onda jedno 4 iljade kuna po turi bi tribalo, al mi fali jedan vozac za ture kad spavam. Ko ceunda?
iznajmiš bus.. il ga uzmeš na lizing.. al si okretan
..znaci, nisu veleizdajnici toliko losi. vidim ja, najebat ces najmanje dvostruko. sigurno ce te policija najmanje jedan put zaustavit. pretrest ce te. naci ce ti pare s otiscima tih izbjeglica.miky0 » wrote:
Cuj, ja bi zatvorija granice, ali kako me veleizdajnici nece poslusat, zasto ne zaradit koju valutu
jos ako budu imali sumnjive papire ili falsificirane, o ho, sverc ljudima.
ali to nije najgore, moguce da netko od tih izbjeglica bude na nekoj listi kao terorist, suradnik i aj ti sad dokazi da nisi jatak ili placenik.
osim sto ce te kaznit, sto ces zavrsit u zatvoru, vise ti nitko nece htjet doc u apartmane.
ali nije ni to najgore, nakon sto vas policija uhapsi, isil ce to doznat i mislit ce da si ih izdao, cinkao.. nema tih granica koje ce bit zatvorene da te nadju..
ali nije ni to najgore jer ce se to procut, isil ce rec da ce zbog tebe izdajnika dignut pola splita u zrak.
najblizi tvoji, susjedi tvoji ce te uhvatit, vezat ko kobasicu, spakirat u avion i poslat njima.
vidis, miki.. a sve iz pizdarije krene..
da znam da ce mi auto izdrzat i da imam benzina, dzabe bi ih vozio i jos probio blokadu na slovenskoj granici ako treba..miky0 » wrote:
U picku, puno, znaci 660 po turi, 130 na sat, ode 6 sati, znaci tri ture na dan bez pisanja,marendavanja i spavanja, a onda jedno 4 iljade kuna po turi bi tribalo, al mi fali jedan vozac za ture kad spavam. Ko ceunda?
dis na nevolji zaradjivat?
da je babi kurac, bila bi supermen..a unda » wrote: da znam da ce mi auto izdrzat i da imam benzina, dzabe bi ih vozio i jos probio blokadu na slovenskoj granici ako treba..![]()
di neće, tad je para najlakša..dis na nevolji zaradjivat?
bas tako. ili kako bi se u mom selu reklo, ne ide se u svatove bez ..toga sto babi fali.Zmaj021 » wrote: da je babi kurac, bila bi supermen
a oni na kojima ne mos lako zaradit su veleizdajnici..di neće, tad je para najlakša..
Ne boj se, vec cu se ja snac nekako..a unda » wrote: ..znaci, nisu veleizdajnici toliko losi. vidim ja, najebat ces najmanje dvostruko. sigurno ce te policija najmanje jedan put zaustavit. pretrest ce te. naci ce ti pare s otiscima tih izbjeglica.
jos ako budu imali sumnjive papire ili falsificirane, o ho, sverc ljudima.
ali to nije najgore, moguce da netko od tih izbjeglica bude na nekoj listi kao terorist, suradnik i aj ti sad dokazi da nisi jatak ili placenik.![]()
osim sto ce te kaznit, sto ces zavrsit u zatvoru, vise ti nitko nece htjet doc u apartmane.
ali nije ni to najgore, nakon sto vas policija uhapsi, isil ce to doznat i mislit ce da si ih izdao, cinkao.. nema tih granica koje ce bit zatvorene da te nadju..![]()
ali nije ni to najgore jer ce se to procut, isil ce rec da ce zbog tebe izdajnika dignut pola splita u zrak.
najblizi tvoji, susjedi tvoji ce te uhvatit, vezat ko kobasicu, spakirat u avion i poslat njima.
vidis, miki.. a sve iz pizdarije krene..
Da je po tvome, doktori bi davno umrli od gladi
a mos pokusat pocet plakat policiji kad te zaustave. mozda se sazale. i samo ti auto za kaznu oduzmu zbog sverca i utaje poreza.
nema veze, moces ga jeftino otkupit za mjesec, dva na licitaciji..
to sve pod uvjetom da te policija uhvati, ali ako te kolindina vojska uhvati, ajmeee..vojska je to. pa pretresi, pa povezi, pa s kim si kontaktirao, pa kako, pa napisi imena, pa internmet, pa sta si pisao, pa kad nadju da si pisao da su veleizdajnici, a vojska radi vojnim sudovima, ono, zastita drzavnih interesa, vojne tajne i to.. ajmeee.
e, to je svadba....a unda » wrote:
bas tako. ili kako bi se u mom selu reklo, ne ide se u svatove bez ..toga sto babi fali.![]()
miki je bar principijelan. izbjeglice nisu dobrodošle.. sve dok nije skonto kako zaradit na njima.a oni na kojima ne mos lako zaradit su veleizdajnici..
još dok razradi ovo oko autobusa.. pa ture tovarnik-apartmani-bregana.. što bi vozio 300km kad može 1300..
nisam bas shvatio princip. jel skontao il nije? jel su dobrodosle il nisu? mislim, ne mos i prnut i stisnut..Zmaj021 » wrote: e, to je svadba..
miki je bar principijelan. izbjeglice nisu dobrodošle.. sve dok nije skonto kako zaradit na njima.
..
miki sve može. vidiš da se prilagođava i prije promjena..a unda » wrote: nisam bas shvatio princip. jel skontao il nije? jel su dobrodosle il nisu? mislim, ne mos i prnut i stisnut..
..ma moze miki sve, moze. vrc ide na vodu dok se ne razbije. ne znas ti splicane, miki misli da naj je ludji, ali avaj, split je to. mogao bi on ko kobasica bit isporucen negdje u siriju.
-
- Information
-