Jebo problem kojeg moze rijesit jedan jedini lik.Eks » wrote:Ne. Nisi profesor.
Šimleša, dođi i uzmi je
Kako radite odmak u glavi od neke situacije koje vas muči? A ne možete je riješiti, možete samo pustiti- kako pustiti?
Jer čak i kad radiš nešto paralelno, samo ti mozak uskuha jer svo vrijeme multitaskaš, radiš to paralelno i istodobno te muči situacija.
A onda se mozak prenapregne i samo osjetiš iscrpljenost.
Ako ni okupiranost ne pomaže, što onda pomaže? Kako prestati se baviti stvarima koje su nerješive?
Jer čak i kad radiš nešto paralelno, samo ti mozak uskuha jer svo vrijeme multitaskaš, radiš to paralelno i istodobno te muči situacija.
Ako ni okupiranost ne pomaže, što onda pomaže? Kako prestati se baviti stvarima koje su nerješive?
kako kad, nekad koncentrisanjem na druge stvari koje moram da obavim, nekad uvjeravajuci sebe da ce biti kako bude. nekad nista ne uspjeva pa me samo to muci (obicno bude ovakoEks » wrote:Kako radite odmak u glavi od neke situacije koje vas muči? A ne možete je riješiti, možete samo pustiti- kako pustiti?
od svega obicno na kraju budem kao zombi i tad me vise ne zanima sta ce biti i kako ce se sve zavrsiti.
Da.dexter » wrote:
kako kad, nekad koncentrisanjem na druge stvari koje moram da obavim, nekad uvjeravajuci sebe da ce biti kako bude. nekad nista ne uspjeva pa me samo to muci (obicno bude ovako) i onda imam lijep grc u stomaku i depresivne misli u glavi.
od svega obicno na kraju budem kao zombi i tad me vise ne zanima sta ce biti i kako ce se sve zavrsiti.
Glava mi je totalno rastresena i ne znam kako se fokusirati.
Nadam se. Snaći ću se, kako bilo. Zdravlje mi je najvažnije, a nikad više neću dozvoliti da zbog nečijih razgovora i mučenja imam napade panike. Ako ne možemo ljudski, ako sam ja "kriva za sve" onda nećemo nikako. Samo mi fali da s trideset i nešto odem u grob jer netko ne može prestati kopati po prošlosti i mene mučiti time. Proljetos sam mislila da je sad drukčije, da uistinu razumije neke stvari, ali sad čujem da "meni nije ništa" i da ću platiti. Platit ću jer sam položila ispite.Frulica » wrote:Moguće je.
A još nešto moram srediti. Jednoj osobi dugujem nešto. Oh kako dugujem.
moguce je (valjda)Eks » wrote:Moram izbiti planove koje sam imala iz glave. A ne ide mi nikako. Izgleda da ću morati ostati još neko neodređeno vrijeme ovdje gdje jesam. E moj sizife.
Jel netko ima ideju kako nać posao gore bez preseljenja pa traženja? Odnosno, jel to moguće?
sad se malo odmori psihicki od svega a onda kreni dalje. ne opterecuj se onima kojima nije drago sto si uspjela da polozis ispite. pretpostavljam da je to neko ko bi trebao biti blizak.Eks wrote:
Nadam se. Snaći ću se, kako bilo. Zdravlje mi je najvažnije, a nikad više neću dozvoliti da zbog nečijih razgovora i mučenja imam napade panike. Ako ne možemo ljudski, ako sam ja "kriva za sve" onda nećemo nikako. Samo mi fali da s trideset i nešto odem u grob jer netko ne može prestati kopati po prošlosti i mene mučiti time. Proljetos sam mislila da je sad drukčije, da uistinu razumije neke stvari, ali sad čujem da "meni nije ništa" i da ću platiti. Platit ću jer sam položila ispite.Da oplačem diplomu, jelte.
A još nešto moram srediti. Jednoj osobi dugujem nešto. Oh kako dugujem.
Teoretski je drago, a zapravo mi se prijeti da ću platiti razgovorima kad sve završi, u kojima mi se crta što sam sve skrivila od stoljeća sedmog i kako sam kriva za sve bolesti u familiji i za nečije infarkte i ove i one. Ja kriva. Da.dexter » wrote:
moguce je (valjda)
sad se malo odmori psihicki od svega a onda kreni dalje. ne opterecuj se onima kojima nije drago sto si uspjela da polozis ispite. pretpostavljam da je to neko ko bi trebao biti blizak.
Nemam snage bit ni bijesna. Počela me hipohondrija hvatati i nisam uopće dobro. Jednostavno, umjesto da se odmorim, ja moram misliti o nečijem umu koji samo gleda kako da me izmuči i uništi jer drukčije očito ne zna i ne može.
Samo da ja sačuvam zdravlje narednih mjeseci. A nekako mi klizi kroz prste. Moram na puste pretrage štitnjače i imam toliko toga obavit, a ja moram pričati o pizdarijama iz stoljeća sedmog tko je kome skrivio, što, zašto, kako, dok ne crknem,eto, to je valjda i cilj i namjera.dexter » wrote:u slucaju da dodje do tog razgovora fino kazi da nisi spremna za taj razgovor i otkaci ga tako ili bar odlozi.
odmori se sigurno ti nije bilo lako zadnjih par mjeseci.
-
- Information
-