Prvi trkeljaški sabor
A može i tako, ne inzistiram ja.Pješčana » wrote:zar Lastan dolazi? ja sam zaključila da par ljudi uopće neće doći zbog pušačkog elementa.
Lastan » wrote: A može i tako, ne inzistiram ja.
nemoj ti meni kave tu ljepiti, kažem da sam mislila jer obično govoriš kako uopće ne ulaziš u zadimljene prostore osim pušnice
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- schmokljan
Kompromis - prozračno mjesto, bez velike gužve, na kojem se može pušiti?
Ja, naime, zapalim vikendom. Vikend-četnik.
- schmokljan
Ma ne to, nego ako je naš tulum, onda mjesto gdje se doista možemo družiti, a ne da se utopimo u gužvi. To sam mislio, ali, da se razumijemo, kako se god odluči - meni ok.Gazda » wrote: Najbolje da se ljudi nađu u nekoj bolnici. Mir, tišina, čisti zrak, nema glazbe ni alkohola. Ili možda u nekom šatoru vehabija, oni isto ne vole droge, alkohol, i takve stvari.
Da, ":)".
Ponesite dekice.schmokljan » wrote:Kompromis - prozračno mjesto, bez velike gužve, na kojem se može pušiti?
- schmokljan
Hahaha. Prozračno u smislu dobre ventilacije, a ne otvorenog prostora.Gazda » wrote: Ponesite dekice.
Zar uopce u Zg postoji neki klub gdje je zabranjeno pusenje, ima glazbe, radi nocu i nema guzve?
Ili idemo na cajanku?
Cisto da znam dal' da povedem i ludog sesirdiju.
Ili idemo na cajanku?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ima jedno takvo. U Nedođiji.schmokljan » wrote:Kompromis - prozračno mjesto, bez velike gužve, na kojem se može pušiti?
gonj špadi
Kaj tebe briga za lokaciju? Tebi je svejedno. Ti ćeš doći puna entuzijazma, ispustiti bujicu riječi u prvih 4 minute, onda će ti glava eksplodirati i totalno ćeš očajna pobjeći uz riječi "ja ne mogu više ljudi, ne zamjerite, ali DOSTA MI JE!".Morticia » wrote:Zar uopce u Zg postoji neki klub gdje je zabranjeno pusenje, ima glazbe, radi nocu i nema guzve?
Ili idemo na cajanku?
- schmokljan
Gazda » wrote: Kaj tebe briga za lokaciju? Tebi je svejedno. Ti ćeš doći puna entuzijazma, ispustiti bujicu riječi u prvih 4 minute, onda će ti glava eksplodirati i totalno ćeš očajna pobjeći uz riječi "ja ne mogu više ljudi, ne zamjerite, ali DOSTA MI JE!".
klonko, pobogu, zar puno tražim?
- Lord Byron
Lord Byron » wrote: Dinamov stadion za vrijeme tekme?
prije su Kic i Pušlek bili nepušački, tri i pol dana, ali i to se promijenilo. ne mogu reći da znam mjesto koje nepušačko,a da je birtija koja provajda alkoholna pića i nije rođendaonica
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
I ja sam htjela predložiti ovo ali nisam na kraju jer me bilo strah da nas stalkaju i to.klonka » wrote:Ja zapravo glasam za Međeda, starog, onaj pušački dio, tamo nas se može natiskat milijun. Trenutno mi ne pada bolje mjesto na pamet. Nemojmo u Europu, nju izbjegavam i mrtva pijana.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Tamo se ne da pušiti unutra.Pješčana » wrote:pa ima i novi Medvedgrad u Ilici, tamo kod Obrtničkog doma, imaju i unutarnji vrt..ako nastavi biti ovako toplo...
Ruralna, ne gnjavi, dovuci dupe.
Herpe, nema veze, nek dođu, samo neka oružje ostave pred vratima.
gonj špadi
-
- Information
-