A čuj, dvaput je dvaput.ex anais » wrote:
E, i ja u srednjoj.
Aj nosi i Dežulovića i Lucića, meni daj ovoga.
Unda biće krepava s kokicama, vidim da šuti.
Unda je ostao bez teksta, jebote.
A čuj, dvaput je dvaput.ex anais » wrote:
E, i ja u srednjoj.
Aj nosi i Dežulovića i Lucića, meni daj ovoga.
Unda biće krepava s kokicama, vidim da šuti.
Da, ja mislim da mu je ovo vrhunac. Što god mislio o nama, a gore ne može mislit, ovo nije očekivao. Jebate, počupale se oko nekog koga nam čak nije ni spominjao i napravile rusvaj na temi, a ovaj došao pokazat guzicu. U pm, mi smo skroz otišli.
Da, škija. Al imam ti motalicu ako ti je tako lakše.
Mi se počupale? Kad, šta, o čemu ti? Ništa se ja nisam čupala, ja se ne služim takvim metodama, samo pričekam da sam dođe.ex anais » wrote:
Da, ja mislim da mu je ovo vrhunac. Što god mislio o nama, a gore ne može mislit, ovo nije očekivao. Jebate, počupale se oko nekog koga nam čak nije ni spominjao i napravile rusvaj na temi, a ovaj došao pokazat guzicu. U pm, mi smo skroz otišli.![]()
Otišao je leć u šoku i frapiran.Zekoslawa » wrote: Mi se počupale? Kad, šta, o čemu ti? Ništa se ja nisam čupala, ja se ne služim takvim metodama, samo pričekam da sam dođe.![]()
Karl je pokazao guzicu nama, ne njemu, dakako.![]()
Al šta me briga, uspjele smo ga ostaviti bez teksta.
Ne mogu. Zaljubita sam.Zekoslawa wrote:Dobro, oš ti prestat keljit slike od Ivančića, pohotnice obična.![]()
Jašta, njega je baš lako šokirat. Da nabasa na mrtvaca, malo bi ga poukao i ispričao mu anegdotu.
Upičku, ovo je već dno dna.
Ne mogu. Zaljubita sam.
Podcjenjuješ nas. Kakav mrtvac, kakvi bakrači.Zekoslawa » wrote: Jašta, njega je baš lako šokirat. Da nabasa na mrtvaca, malo bi ga poukao i ispričao mu anegdotu.
Upičku, ovo je već dno dna.![]()
Pa to sam htjela reći, da bi prije mrtvaca malo pouknuo i popričao se, od nas može samo bježati.ex anais » wrote:
Podcjenjuješ nas. Kakav mrtvac, kakvi bakrači.![]()
Sad mi onaj od jučer što su mu se ali i unda rugali djeluje tako balavo.
Mislim da smo i Karla otjerali.Zekoslawa » wrote: Pa to sam htjela reći, da bi prije mrtvaca malo pouknuo i popričao se, od nas može samo bježati.![]()
Da, otkad je došao Viktor, više ništa nije isto.
Da, ima i on svoje granice.
Imam tuš pa spavanje, treba ranije ustat bar sutra.Zekoslawa » wrote: Da, ima i on svoje granice.![]()
Amo ća nešto petat, aj, bolje nam je. Evo ja imam tu suđe od ručka, mogla bih to, recimo.Ti stalkaj Viktora ako nemaš šta raditi. Mislim, učiti i to.
Ae, valjalo bi barem oko 14 ustajati, jebemu.ex anais » wrote:
Imam tuš pa spavanje, treba ranije ustat bar sutra.![]()
Aj, bilo nam je zabavno večeras.![]()
![]()
Mene već sram.Zekoslawa » wrote: Ae, valjalo bi barem oko 14 ustajati, jebemu.![]()
![]()
Je nama, ne znam kako je onima oko nas.![]()
Ajajaj, jednoga ćemo se dana ovome smijati. I sramiti, dakako.![]()
Aj pouk, sanjaj kako mrsiš Viktorove vlasi.
Aj, aj, neka si, dobro si činila reko bi netko pametan.Zekoslawa » wrote:Nisam, evo sad idem.![]()
Okej, mislim da sam se sad službeno javila svim agencijama koje postoje i koje traže suradnike. Imam ih još par na listi, ali mi se već čini da sam se nekima dvaput javila. Ne valja to raditi kad ne spavaš cijelu noć, a jok.
Idem leći, nerviraš me tako radosna, pariš nadrozirana.
I je, lijep je sunčan dan, idem obisit robu da se ne usmrdi u mašini.
Aj pouk.
Users browsing this forum: Applebot, Barkrowler, ClaudeBot and 0 guests