Pa neću se gola skinuti, pokati, kad je to kome upalilo.
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Pa vidim da te unda razodijeva.,.Zekoslawa » wrote: Pa neću se gola skinuti, pokati, kad je to kome upalilo.
Btw, ovo Ali zvuči kao Ali McBeal.
Znam joj babu i tetu. Sve krasne cure.ex anais » wrote:
Ne. Ali mislila sam ti savjetovat da se sprijateljiš s njom, ona poznaje razne dikane.
Je li, mene bi Dikanu poslala, a? Nisi se sjetila vako kakvog Ivančića, ne boj se.
Pa unda to s mjerom. Ono, poke-poke, aj malo tu, pa poke-poke, aj malo tamo. Ne odmah sve, poukati.
A Muhamed Ali?
Pa ti si prva Dikana spomenula, šta ja znam.Zekoslawa » wrote: Znam joj babu i tetu. Sve krasne cure.![]()
Je li, mene bi Dikanu poslala, a? Nisi se sjetila vako kakvog Ivančića, ne boj se.
A šta fali Luciću?
Je, s mjerom. On je.. još sam ljuta, bolje da mučim.Zekoslawa » wrote: Pa unda to s mjerom. Ono, poke-poke, aj malo tu, pa poke-poke, aj malo tamo. Ne odmah sve, poukati.![]()
A Muhamed Ali?
Bolji je Ivančić, koji ti je vrag.
Zaboravila sam kako izgleda, sad sam ga guglala, ae, al je ostario previše.Zekoslawa » wrote: Bolji je Ivančić, koji ti je vrag.
Nego, kakve su joj baba i teta?
Je, al još ima kosicu.ex anais » wrote:
Zaboravila sam kako izgleda, sad sam ga guglala, ae, al je ostario previše.
Nego, kakve su joj baba i teta?
Dobre, sve redom su dobre, bogami. Od babe pa nadalje. Mislim da su sve još i upotrebljive, uključujući babu.
A da, gledam ga, markantan je, on je u biti zgodniji od Dežulovića, ljepše crte lica, dosta ljepše, profinjenije. Samo je malo mlađi. Već mi je to u kategoriji starca, jebiga.Zekoslawa » wrote: Je, al još ima kosicu.![]()
Dobre, sve redom su dobre, bogami. Od babe pa nadalje. Mislim da su sve još i upotrebljive, uključujući babu.
Da me mater čuje. Njeno je godište.
A pretpostavljam da su muževe odavno pokopale?
Viš, to je zajeb kad nađeš dvaist godina starijeg ili nedopok više.
Crkla sam.Zekoslawa » wrote:A šta Karl, pokazao guscu i nestao? Krasno, eto ti kulture.
A jebatga, mislila sam da sam prevazišla svoj ukus spram starijih... da sam konačno se posve okrenula vršnjacima. Kurac.
Ma daj, nije niti 30 godina stariji, šta.ex anais » wrote:
A da, gledam ga, markantan je, on je u biti zgodniji od Dežulovića, ljepše crte lica, dosta ljepše, profinjenije. Samo je malo mlađi. Već mi je to u kategoriji starca, jebiga.![]()
Da me mater čuje. Njeno je godište.Ali nisu svi takvi, al on mi je baš ostario, ne znam. Valjda zbog sijedih. :george constanza:
A pretpostavljam da su muževe odavno pokopale?
Viš, to je zajeb kad nađeš dvaist godina starijeg ili nedopok više.
Nego, undo, imaš ti vako njegov mejl, a?
Bogami, ne mogu se sjetiti šta im je s muževima, bilo je toga više, teško mi je popratiti.
Ujme, oči.Zekoslawa » wrote: Ma daj, nije niti 30 godina stariji, šta.Viš po undi kako se može biti mlad u duši.
![]()
Nego, undo, imaš ti vako njegov mejl, a?Da ja to rezerviram dok ova pohotnica ne počne pružati pipke.
Bogami, ne mogu se sjetiti šta im je s muževima, bilo je toga više, teško mi je popratiti.

Jeben pogled, jeben.
Ja sam se predomislila. Neću Dežulovića.
Ah, odustala sam više od pokušaja da te upristojim, nema tu pomoći.Karl Jozef » wrote:A šta ću.
Ajde šta nas ne poštuješ, ali barem si undu mogao.
Nije mi nikad palo na pamet da se okrenem vršnjacima, bogami.ex anais wrote:
Crkla sam.![]()
![]()
![]()
A jebatga, mislila sam da sam prevazišla svoj ukus spram starijih... da sam konačno se posve okrenula vršnjacima. Kurac.![]()
Pogledaj ti ovog bezobrazluka! E neš sad. Ne-ćeš, ja sam ga otkrila.
Tako bi mi Gaddafija pokojnog otela da sam ti rekla da mi je seksi.
Tako je, pred starijima guzicu pokazivat. Karl jbteZekoslawa » wrote: Ah, odustala sam više od pokušaja da te upristojim, nema tu pomoći.![]()
Ajde šta nas ne poštuješ, ali barem si undu mogao.
Nije mi nikad palo na pamet da se okrenem vršnjacima, bogami.
A jel? Nisam znala.
Štaš, jednom otimačica, uvijek otimačica.Zekoslawa » wrote: Pogledaj ti ovog bezobrazluka! E neš sad. Ne-ćeš, ja sam ga otkrila.![]()
Tako bi mi Gaddafija pokojnog otela da sam ti rekla da mi je seksi.
A daj, ti si rekla da bi dala Dežuloviću, zašto ga sad neš.
Nisam znala da je ovaj lijep.
Ček, da razmislim...ex anais » wrote:
Tako je, pred starijima guzicu pokazivat. Karl jbte![]()
A jel? Nisam znala.Ja sam samo jednom bila s vršnjakom, tj. godinu starijim, ali ista školska generacija.
Znaš šta, sad malo gledam... Lucić ipak ima najkrupniji nos, u nedoumici sam.
Nisam ja rekla da neću, potriba ne pita, ali kad nam se već nude sva trojica...ex anais » wrote:
Štaš, jednom otimačica, uvijek otimačica.![]()
A daj, ti si rekla da bi dala Dežuloviću, zašto ga sad neš.![]()
Nisam znala da je ovaj lijep.
Nemere, ja sam ga prva otkrila.
E, i ja u srednjoj.Zekoslawa » wrote: Ček, da razmislim...A je, tamo negdje u srednjoj, jesam, aj.
![]()
Znaš šta, sad malo gledam... Lucić ipak ima najkrupniji nos, u nedoumici sam.
Aj nosi i Dežulovića i Lucića, meni daj ovoga.
Unda biće krepava s kokicama, vidim da šuti.
A jel bi ja tu sidila i ćakulala da nemam?
Na, oš sama smotat il ću ti ja?
A ti ih motaš?
Ajme, opet ću propušit.
-
- Information
-