Dalmoši/Tovari
- Beta ženka
Tovarska piĆkica.ombia » wrote:Cita cita zato se i ne javlja.
(ili je to zbog onog da su sve forumašice ionako očajni gabori
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Nisam dugo postala ođe.
Pa, eto, da se javim ako Bore slučajno navrati.
Pa, eto, da se javim ako Bore slučajno navrati.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Zekoslawa » wrote:A maći je. I šeta maltezera. Ili pudla, tako nešto. Ja mu ne bih dala.
Ima malog i nepotšišanog? I kako ti to znaš?
-
Almost Rosey
...ko budala sto maraka 
ontopično, nemam dojam da znam takve vaše tovare
ontopično, nemam dojam da znam takve vaše tovare
- Beta ženka
Mah, to je sad in, viđam hrpu i žena i muškaraca kako šeću male bijele pasmine.Zekoslawa » wrote:A maći je. I šeta maltezera. Ili pudla, tako nešto. Ja mu ne bih dala.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
A kako onda Zadranku podsjeća na ševila a ne na šev'la?Zekoslawa » wrote: Ma ne, nije samo u ŠI, nego samo u ŠI (od gradova, je li) kažu "trev'la". Isto kao stol'ca, čov'k i tako to.
- Beta ženka
A dobar je, dobar, ali Dežulović mi je bolji. Iako puši mnogo više od Lucića, ko Turčin jebeni. (ko ja ovih dana
kako da ne. taj sluša samo heni, što znači da mu nisu sve daske na brojuZekoslawa » wrote:Ma još je najbolji Ivančić.
lucić je pravi
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Da, Viktor je baš ono LIJEP bio. I fotogeničniji je od Borisa.
-
- Information
-