Lastan » wrote:Nisi napisao, ali bi tvoje riječi bez te presupozicije bile potpuno besmislene.
Nisu, samo nisi uspio shvatiti. Događa se to čak i meni nekad.
Lastan » wrote:Kako promašen kad si ga shvatio?
Pa lijepo, shvatio sam ga i baš zato i vidim da promašuje bit, tj. 'ironizira' nešto periferno, a ne hvata bit. Što nije ni čudno kad ti tu bit ne shvaćaš.
Lastan » wrote:Iako postoje rubovi Gaussove krivulje, pa nekom ribiču bude bitno samo da mu draga ima gliste, po pitanju ljepote nismo ni blizu toliko demokratični koliko ovakve potrošene izreke daju naslutiti.
Imamo jasne, biološki određene kriterije ljepote. I pritom su muški kriteriji specifičniji od ženskih.
Dobro, s tim se zapravo slažem. Nikad gubavost nije bila 'lijepa' niti bi ikada mogla biti. Ipak, određene varijacije postoje, i na njih sam ciljao. Kao što se ideja 'ljepote' mijenjala kroz povijest, tako je nekad i djevičanstvo bilo na 'cijeni'. Po tvojoj logici, to je bilo doba imbecilizma.

A eto, meni se današnja kultura čini imbecilna. Štaš, neprilagođen... bog se zajeb'o pa me poslao u krivo stoljeće. I sad ja moram trpjeti zbog toga, a vi ovdje nemate ni grama razumijevanja za mene jadnog.
Lastan » wrote:E sad, istina je da je potrošenost o kojoj ti govoriš u oku ocjenjivača. No to je zato što na potrošenost gledaš krajnje binarno – nakon prvog seksa, žena je potrošena. A vrrrlet bi je jebao još barem 20 godina.
Da pitamo vrrrleta, koliko dugo je jebao samo jednu? Nekako ne bih rekao da je brojka i blizu 20 godina.
Lastan » wrote:Upravo sam shvatio da je moja draga bila potrošena prije nego što smo počeli hodati.
Bila je isprobala, naime, meksičku kuhinju prije nego što me upoznala. I sad sa mnom ne može iskusiti ono što je iskusila bez mene. Može nešto drugo, ali ne ono isto.
A ti još ne kužiš koliko ti je kriterij imbecilan.
Ne, ti ne kužiš da ti je usporedba totalno banalna. Ako je tebi seks nešto usporedivo odlasku u meksički restoran, onda o kakvim to 'kriterijima' govoriš, par postova unatrag?

Ja bih mogao bez problema isprobati meksičku kuhinju s Morticijom, pa čak i s tobom.

Ali jebao te ipak ne bih, sorry.