Virgo intacta

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Lastan

Post 12 Dec 2011, 14:50

nodens » wrote:Ali kako znaš bi li te grupnjak usrećio, ako nikad nisi ni PROBALA? Možda propuštaš nešto divno... :cerek:
A možda su u šumi. :kava:

Moju je majku svojedobno njena prijateljica, lezbijka, nagovarala da proba seks s njom i njenom curom. Kad je odbila, ova ju je optužila za uskogrudnost, zatvorenost, konzervativnost. I poslužila se ovom tvojom argumentacijom: ne znaš dok nisi probala.
Pa ju je moja majka pitala je li ona kad probala seks s muškarcem i bi li probala s mojim ocem. Pa je ova rekla da ne bi jer ju to ne privlači. I tako shvatila u čemu je stvar.

nodens

Post 12 Dec 2011, 14:51

Lord Byron » wrote: Čovjek je, treba mu priznati, tehničar. Vlada alatima forumskih rasprava, s naglaskom na talent za proizvodnju strawmana. Ne cijeniš djevičanstvo? Znači da si promiskuitetna kurvetina. I tako to, jel'te. :zubo:
Ne, to nije točno. Ja to gore nisam sugerirao; nego uvijek pitam GDJE povlačiš granicu i ZAŠTO baš tamo povlačiš granicu. I time ne želim nekome tko ne cijeni djevičanstvo reći da je promiskuitetna kurvetina, nego joj samo želim pomoći da shvati, kako eto neki ljudi imaju granice na nekom drugom mjestu, a ne danas 'uobičajenom'. Što je očito turbo-neshvatljiv koncept, čak i za inteligentne ljude.

I opet ti mene komentiraš sa strane, umjesto da MENI kažeš kakvu primjedbu imaš na moj stav.

Lord Byron » wrote:Dodaj tome suptilne i naizgled sitne zamjene teza (nakon kojih bi, valjda, trebalo opširno objašnjavati i argumentirati ono što je jasno i glasno napisano), povremene ispade pseudo-psihologije ("spomenuo si mi mali kurac, znači da imaš takvoga", "svak se svrbi gdje ga češe" i tako to), i eto ti veselja.
Nisu to nikakve zamjene teza, nego asocijacije. To je kompleksna tematika, povezana s bezbroj detalja. I ja samo uvodim te detalje u priču, malo po malo, a ne mijenjam nikakve teze. Nego i dalje govorim isto što i na početku.

A to o malom kurcu si sam 'molio', tako što si dva puta ponovio tu insinuaciju, za što ne vidim nikakvog razloga, kad sigurno ni prva nije polučila neki efekt kojeg si očekivao.
Lastan

Post 12 Dec 2011, 14:51

Morticia » wrote:Lastane, vidim da si se jako fokusirao na tu opnu. :xzubo:
Al' mislim da se ne radi samo o tome.

Radi se o potrošenosti.
O ukaljanosti.
Ne samo zbog te probijene opne, jer opna se može probiti i tamponom.
Ma vidiš da govorim o metaforičkoj opni, onoj koja te cijelu obavija dok je neki kurac ne probije. Ak me razmeš kaj ti hočem reči.
Nego sama činjenica da je žena koju ti želiš jednom željela nekog drugog dovoljna je da kod nekih, specifičnih, ljudi izazove gađenje.
Što samo po sebi ne bi bilo baš toliko strašno. Ukoliko to za sobom ne bi povlačilo činjenicu da će ta, specifična, osoba u trenutku kad nađe "nevinu ljubav svog života" i s njom stupi u seksualni odnos na nju (partnericu) gotovo iste sekunde početi gledati kao na- ukaljanu i prljavu.
Štoviše, istovremeno će osjetiti i grizodušje te gađenje prema samome sebi.
Mislim da nije potrebno naglašavati kakve grozote i patologije to povlači za sobom.
Nije. Potrebno je samo napraviti kokice i gledati patološku tragikomediju koja se odvija. :kokice:
Morticia

Post 12 Dec 2011, 14:53

nodens » wrote:

Meni je to 'potrošenost' jer ne može sa mnom proći ono što je prošla s nekim drugim. Nego može proći nešto drugo, ali ne ono isto.
Dobro.
A gdje je tebi granica po tom pitanju?
Što je sve dozvoljeno ženi s kojom ulaziš u vezu?
Što je u redu da je probala s nekim drugim?
Da li je ok ako je voljela nekog prije tebe, ali tu ljubav nije "potkrijepila" :zubo: seksom?
Poljubac?
Putovanje u Pariz?
Plesanje?
Slušanje glazbe?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Lastan

Post 12 Dec 2011, 14:54

Lord Byron » wrote:Čovjek je, treba mu priznati, tehničar.
A jesi pizda, sad mu i ti spočitavaš da ima malog. :xzubo:
nodens

Post 12 Dec 2011, 14:56

Pješčana » wrote:seksom sa puno ljudi i često se potrošiš- ti.
jer, živimo u kulturi gdje se cijeni novo- pogledaj samo kako se kupuju novi auti, odjeća, mobiteli, nakit i sl.
kroz istu prizmu gledamo ljude. u kulturi gdje naglas izričemo našu toleranciju, iza maske se često nalazi još uvijek ona netrpeljivost prema drugačijima, oni koji možda više žive život kakav žele.
kad to prenesemo na seks, i nađemu jednu koja se rado jebe ( s više osoba, ne u isto vrijeme), a mi ne možemo jer ili nas ne žele mnogi ili nas okolina ograničava, najlakše je stigmatizirati ovu jebaljku iz primjera potrošenošću. valjda učestalim seksom s više od jedne osobe cijelo tvoje tijelo, ali i duša, i um, gube na kvaliteti.
Ne, mnogo lakše je 'stigmatizirati' jednog kojem se moderne tekovine društva ne sviđaju, tehnikom 22 na jednog, kao što vi ovdje hrabro radite, bez grama srama. :cerek:

I onda iz te pljuvačke perspektive se žališ da netko TEBE stigmatizira? Pa ja ne vjerujem što čitam. :cerek:

Gdje ti, uostalom, živiš? Tko danas 'stigmatizira' jebaljke? Možda neki starci iz šireg područja Like, eventualno. Hajde mi pokaži neki medij, neki film, neki... što god hoćeš, koji pokazuje tu 'stigmatizaciju' o kojoj naričeš? Sheesh, apsurd tvog posta me fakat zaprepaštava, moram priznati.
nodens

Post 12 Dec 2011, 14:58

Lastan » wrote:Nije. Potrebno je samo napraviti kokice i gledati patološku tragikomediju koja se odvija. :kokice:
Drago mi je da uživaš... vidiš da nisam sebičan i hladan. :rofl:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 765 times
Been thanked: 1422 times
Post 12 Dec 2011, 15:01

Dobro, ako su te koje se ševe potrošene i prljave, što je sa silovanim curama, recimo? :zubeki:
Potpisi su za budale.
Morticia

Post 12 Dec 2011, 15:03

Hekatonhir » wrote:Dobro, ako su te koje se ševe potrošene i prljave, što je sa silovanim curama, recimo? :zubeki:
Ali one to nisu učinile svojom voljom.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Lastan

Post 12 Dec 2011, 15:03

nodens » wrote:Nigdje nisam napisao da je kultura neovisna o biologiji. :cerek: Previše ti iščitavaš i svašta si umišljaš.
Nisi napisao, ali bi tvoje riječi bez te presupozicije bile potpuno besmislene.
Vrednovanje djevičanstva je samo side-effect nečeg drugog.
Tako je. Imbecilnosti. :kava:
Promašen sarkazam... ali evo, 1/2 za trud.
Kako promašen kad si ga shvatio?
Nije ni jedno ni drugo 'činjenica'. Ljepota je u oku promatrača... i potrošenost je u mozgu ocjenjivača.
Pa… ne baš.

Iako postoje rubovi Gaussove krivulje, pa nekom ribiču bude bitno samo da mu draga ima gliste, po pitanju ljepote nismo ni blizu toliko demokratični koliko ovakve potrošene izreke daju naslutiti.
Imamo jasne, biološki određene kriterije ljepote. I pritom su muški kriteriji specifičniji od ženskih.

E sad, istina je da je potrošenost o kojoj ti govoriš u oku ocjenjivača. No to je zato što na potrošenost gledaš krajnje binarno – nakon prvog seksa, žena je potrošena. A vrrrlet bi je jebao još barem 20 godina.
Meni je to 'potrošenost' jer ne može sa mnom proći ono što je prošla s nekim drugim. Nego može proći nešto drugo, ali ne ono isto.
Lele!

Upravo sam shvatio da je moja draga bila potrošena prije nego što smo počeli hodati.

Bila je isprobala, naime, meksičku kuhinju prije nego što me upoznala. I sad sa mnom ne može iskusiti ono što je iskusila bez mene. Može nešto drugo, ali ne ono isto. :mama:

A ti još ne kužiš koliko ti je kriterij imbecilan.
Lastan

Post 12 Dec 2011, 15:05

Morticia » wrote:
Svejedno su potrošene. Primijeti glagolski pridjev trpni iliti pasivni.

Nije pitanje što su one radile, nego što je njima učinjeno. I zato su one potrošene.
Lord Byron

Post 12 Dec 2011, 15:07

Lastan » wrote: A jesi pizda, sad mu i ti spočitavaš da ima malog. :xzubo:
Oprosti, ja sam sasvim jasno objasnio svoje razloge zbog kojih ne želim s njim u klinč - i tu mu ništa takvoga ne spočitavam. :durica:
vrrrlet

Maleficent » wrote:
Munje i gromovi su zbog smrdljivog odvratnog gnjusnog patrijarhalnog gledanja na žene. Osim ako ti nisi licemjer pa si još uvijek nepotrošen?

I što nisi dosljedan u svojoj čistoći? Zašto ne drkaš na duhovno?
Drkanje je genocid. :nono:
Hekatonhir » wrote:Dobro, ako su te koje se ševe potrošene i prljave, što je sa silovanim curama, recimo? :zubeki:
Ovisi. Nodens ne glorificira fizičku opnu, nego apstraktnu ovojnicu oko žene. Ako silovatelj nije probio tu opnu, on će je gledati kao tehnički nevinu. U teoriji.
Morticia » wrote:
Možda su nosile minicu. :ne zna:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
nodens

Morticia » wrote:Dobro.
A gdje je tebi granica po tom pitanju?
Što je sve dozvoljeno ženi s kojom ulaziš u vezu?
Što je u redu da je probala s nekim drugim?
Da li je ok ako je voljela nekog prije tebe, ali tu ljubav nije "potkrijepila" :zubo: seksom?
Poljubac?
Putovanje u Pariz?
Plesanje?
Slušanje glazbe?
Ne mogu unaprijed reći. To je stvar osjećaja - napamet mogu imati samo neke opće smjernice, no ne mogu znati kako ću reagirati u nekom konkretnom slučaju.

Tko zna, možda jednom čak završim i s nekom 'probušenom'. :zubo: Nikad se ne zna... ljudi se mijenjaju... možda mi to jednom ne bude nepremostiva prepreka. :ne zna:
Morticia

Post 12 Dec 2011, 15:10

nodens » wrote:
Ne mogu unaprijed reći. To je stvar osjećaja - napamet mogu imati samo neke opće smjernice, no ne mogu znati kako ću reagirati u nekom konkretnom slučaju.

Tko zna, možda jednom čak završim i s nekom 'probušenom'. :zubo: Nikad se ne zna... ljudi se mijenjaju... možda mi to jednom ne bude nepremostiva prepreka. :ne zna:
Ispričavam se ako ti je netko već postavio ova pitanja, ali eto- koliko si star i da li si nevin?

Meni se čini da ti puno toga ovdje pričaš napamet.
vrrrlet

Post 12 Dec 2011, 15:12

nodens » wrote:

"Probušena". :rofl: Gledaš li na svoju majku kao na probušenu? A oca kao Hilticu?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Maleficent

Post 12 Dec 2011, 15:12

nodens » wrote: Tko zna, možda jednom čak završim i s nekom 'probušenom'. :zubo: Nikad se ne zna... ljudi se mijenjaju... možda mi to jednom ne bude nepremostiva prepreka. :ne zna:
Baš me zanima koliko ti godina imaš?
Koliko god, stariš. Sve ti je manja vjerojatnost za tvoj željeni scenarij.
Pješčana

Post 12 Dec 2011, 15:14

nodens » wrote:
Ne, mnogo lakše je 'stigmatizirati' jednog kojem se moderne tekovine društva ne sviđaju, tehnikom 22 na jednog, kao što vi ovdje hrabro radite, bez grama srama. :cerek:

I onda iz te pljuvačke perspektive se žališ da netko TEBE stigmatizira? Pa ja ne vjerujem što čitam. :cerek:

Gdje ti, uostalom, živiš? Tko danas 'stigmatizira' jebaljke? Možda neki starci iz šireg područja Like, eventualno. Hajde mi pokaži neki medij, neki film, neki... što god hoćeš, koji pokazuje tu 'stigmatizaciju' o kojoj naričeš? Sheesh, apsurd tvog posta me fakat zaprepaštava, moram priznati.
ja te ne pljujem. niti te stigmatiziram.
u biti, ne znam zastupaš li u RL ovakav stav ili ovdje samo provociraš :ne zna: dakle, nije osobno, barem ne s moje strane
mediji? nisu mi mjerilo ni za način života, odnosa s ljudima, kupovine, pa tako ni po pitanju potrošenosti tijela. isti ti mediji( TV) će izrezati scene seksa jer nisu primjerene, oćemo o tome?
ja ne vidim apsurd u svom postu, pa molim te, ukaži
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Lord Byron

Post 12 Dec 2011, 15:16

nodens » wrote:Tko danas 'stigmatizira' jebaljke?
Definiraj "jebaljke".
schmokljan

Post 12 Dec 2011, 15:18

A nu srednjovjekovnih vitezova. E nodense, nodense, nisi ti kriv što misliš da želiš nevinu nego što si tuđe djevojke, žene i majke implicite nazvao potrošenima. I tako se iza svih slobodoumnih riječi i ideja s kojima se udara po nodensu krije tek srednjovjekovni refleks i koncept časti i zaštite časti ženskih pripadnica obitelji.

Još je Krleža rekao da je čast malograđanska zabluda. Koncept nevinosti proizlazi iz koncepta časti. Dakle - radi se o zabludi. Odbaci nodense zabludu i fokusiraj se na bitno - je li djevojka vjerodostojna. Ti tražiš vjerodostojnu, a u zabludi si da tražiš nevinu. Sretno.
nodens

Post 12 Dec 2011, 15:19

Lastan » wrote:Nisi napisao, ali bi tvoje riječi bez te presupozicije bile potpuno besmislene.
Nisu, samo nisi uspio shvatiti. Događa se to čak i meni nekad. :rofl:

Lastan » wrote:Kako promašen kad si ga shvatio?
Pa lijepo, shvatio sam ga i baš zato i vidim da promašuje bit, tj. 'ironizira' nešto periferno, a ne hvata bit. Što nije ni čudno kad ti tu bit ne shvaćaš.

Lastan » wrote:Iako postoje rubovi Gaussove krivulje, pa nekom ribiču bude bitno samo da mu draga ima gliste, po pitanju ljepote nismo ni blizu toliko demokratični koliko ovakve potrošene izreke daju naslutiti.
Imamo jasne, biološki određene kriterije ljepote. I pritom su muški kriteriji specifičniji od ženskih.
Dobro, s tim se zapravo slažem. Nikad gubavost nije bila 'lijepa' niti bi ikada mogla biti. Ipak, određene varijacije postoje, i na njih sam ciljao. Kao što se ideja 'ljepote' mijenjala kroz povijest, tako je nekad i djevičanstvo bilo na 'cijeni'. Po tvojoj logici, to je bilo doba imbecilizma. :zubo: A eto, meni se današnja kultura čini imbecilna. Štaš, neprilagođen... bog se zajeb'o pa me poslao u krivo stoljeće. I sad ja moram trpjeti zbog toga, a vi ovdje nemate ni grama razumijevanja za mene jadnog. :crying:

Lastan » wrote:E sad, istina je da je potrošenost o kojoj ti govoriš u oku ocjenjivača. No to je zato što na potrošenost gledaš krajnje binarno – nakon prvog seksa, žena je potrošena. A vrrrlet bi je jebao još barem 20 godina.
Da pitamo vrrrleta, koliko dugo je jebao samo jednu? Nekako ne bih rekao da je brojka i blizu 20 godina.

Lastan » wrote:Upravo sam shvatio da je moja draga bila potrošena prije nego što smo počeli hodati.

Bila je isprobala, naime, meksičku kuhinju prije nego što me upoznala. I sad sa mnom ne može iskusiti ono što je iskusila bez mene. Može nešto drugo, ali ne ono isto. :mama:

A ti još ne kužiš koliko ti je kriterij imbecilan.
Ne, ti ne kužiš da ti je usporedba totalno banalna. Ako je tebi seks nešto usporedivo odlasku u meksički restoran, onda o kakvim to 'kriterijima' govoriš, par postova unatrag? :cerek: Ja bih mogao bez problema isprobati meksičku kuhinju s Morticijom, pa čak i s tobom. :rofl: Ali jebao te ipak ne bih, sorry. :lol:
nodens

Post 12 Dec 2011, 15:27

schmokljan » wrote:A nu srednjovjekovnih vitezova. E nodense, nodense, nisi ti kriv što misliš da želiš nevinu nego što si tuđe djevojke, žene i majke implicite nazvao potrošenima. I tako se iza svih slobodoumnih riječi i ideja s kojima se udara po nodensu krije tek srednjovjekovni refleks i koncept časti i zaštite časti ženskih pripadnica obitelji.
Potrošenima za mene, u točno tom kontekstu potencijalnih partnera. A ne valjda 'potrošenima' kao osobe. Svašta ja mogu raditi s tim 'potrošenim' osobama. Mogu lijepo s njima razgovarati bez da im nabijam na nos da su ZA MENE 'potrošene'. Zašto je to uopće bitno? Ima bezbroj razloga zašto ja neću biti s nekom, ili ona sa mnom. Pa ako je ionako taj slučaj, što ima veze ako postoji još taj jedan dodatni razlog zašto ne bih htio?

schmokljan » wrote:Još je Krleža rekao da je čast malograđanska zabluda. Koncept nevinosti proizlazi iz koncepta časti. Dakle - radi se o zabludi. Odbaci nodense zabludu i fokusiraj se na bitno - je li djevojka vjerodostojna. Ti tražiš vjerodostojnu, a u zabludi si da tražiš nevinu. Sretno.
A što je to 'vjerodostojna' djevojka? :ne zna:
Morticia

Post 12 Dec 2011, 15:33

Molim te, odgovori na pitanje- koliko imaš godina i jesi li nevin?
nodens

Post 12 Dec 2011, 15:34

Pješčana » wrote:ja te ne pljujem. niti te stigmatiziram.
u biti, ne znam zastupaš li u RL ovakav stav ili ovdje samo provociraš :ne zna: dakle, nije osobno, barem ne s moje strane
mediji? nisu mi mjerilo ni za način života, odnosa s ljudima, kupovine, pa tako ni po pitanju potrošenosti tijela. isti ti mediji( TV) će izrezati scene seksa jer nisu primjerene, oćemo o tome?
ja ne vidim apsurd u svom postu, pa molim te, ukaži
Da te pitam onda kraće: TKO te stigmatizira? Ja?
  • Information