Ima li bar jedna cuga gratis za 10 kn?
Drugi summit Nesvrstanih
Formula ne ovisi o popisu stanovništva ali u svakom slučaju popis stanovništva je istinit. Formula je ista za sve ostale zajednice, Crkva dobiva više zato jer je više katolika.nina williams » wrote:Pa problem i jest u formuli. I u popisu stanovništva, al dobro sad. I u Vatikanskom ugovoru koji nam je povrh Ustava koji sam za sebe tvrdi da u nas niko nije povrh njega...e to već nije dobro.
Dapače manje zajednice po glavi vjernika dobivaju i više, no nije oportuno govorit da židovi, srbi ili muslimani dobivaju previše.
Pa taj ugovor te ne ograničava u ničemu. To što je međunarodni samo omogućava da nebi svatko hirovito mijenjao stvari. Da pročitaš te ugovore a imaš ih na netu, vidjela bi (ozbiljan sam) da sve da i nema tih ugovora država bi na isti način morala urediti odnose. Ne vidim što bi moglo biti drugačije.A moramo, naravno da moramo, kad i nad Ustavom stoji to šta već stoji. Da mi je dobro-nije, da moram-moram.
Ali ako ja kao vjernik plaćam svaki dan abortus i gay udruge u puno većem omjeru nego ateist moju misu onda mislim da ne bi trebalo oko toga biti zabrinut.
ex anais » wrote:Je, zato ljudi koriste kondome i pilule, što im se zajebava s tim, a ono postoji prirodna metoda. To je užasno nepouzdano, pogotovo jer žene često imaju neredovite cikluse. I nema šanse da onda to izračunaš precizno.
"E
Odgovor: "Je, pa zato ljudi koriste kondome i pilule..." Jer je Duh Sveti nepouzdan.
Zekoslawa » wrote:![]()
"Ei što je tu loše. Misliš da se to održava Duhom Svetim? Mislim može se ili to pustit propadanju ili nek' država brine o tome
"
Odgovor: "Je, pa zato ljudi koriste kondome i pilule..." Jer je Duh Sveti nepouzdan.
Ma nema, ništa, jebate. Imaj i to na umu glede kumstva.Tea Tree » wrote:Ja ne znam na što odu one pare od poreza i prireza i svega, ako treba još i upad naplaćivati.![]()
Ako te zanima, prouči. Ne da mi se natezati oko toga. Ako te jako jako zanima, na onom forumu sam objavljivao i znanstvene članke renomiranih časopisa o toj metodi, tako da ne da mi se. Nije pitanje ideologije nego matematike i statistikeex anais » wrote:Je, zato ljudi koriste kondome i pilule, što im se zajebava s tim, a ono postoji prirodna metoda. To je užasno nepouzdano, pogotovo jer žene često imaju neredovite cikluse. I nema šanse da onda to izračunaš precizno.
E viš, ne znam kakvo je to vino, nisam kušala. Ali moram reći da su hostije katastrofa. Ni okusa ni mirisa.ex anais » wrote:
Ima vina.
Pretpostavljam te zgrade ne koriste narodu kroz povećanje turističke ponude i sličnoTea Tree » wrote:Ja ne znam na što odu one pare od poreza i prireza i svega, ako treba još i upad naplaćivati.![]()
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ma pusti cugu, ima klopa ako se pričestiš.Tea Tree » wrote:Ja ne znam na što odu one pare od poreza i prireza i svega, ako treba još i upad naplaćivati.![]()
E, a to moš samo ako zaslužiš. Nije to za svakoga. Griješnici plate upad, a ni na hostiju nemaju pravo. Kako ćemo to riješiti?nina williams » wrote: Ma pusti cugu, ima klopa ako se pričestiš.
Mislim da je red da jednom mjesečno pop okrene turu za sve nazočne.
A pravoslavci daju bolju verziju + malo vina, tako da ...Zekoslawa » wrote: E viš, ne znam kakvo je to vino, nisam kušala. Ali moram reći da su hostije katastrofa. Ni okusa ni mirisa.
Jesi maloprije rekao da ta lova ide za časne i ekipu? E, onda lijepo neka turistička zajednica naplaćuje ulaz.Karl Jozef » wrote: Pretpostavljam te zgrade ne koriste narodu kroz povećanje turističke ponude i slično.
Ma razmišljala sam o tome, ali oni svi piju iz istog kaleža. To mi je fuj. Smijem ja ponijeti svoj?Karl Jozef » wrote: A pravoslavci daju bolju verziju + malo vina, tako da ...
Pa ide za sve ikada. Ide za održavanje tog objekta. Ako će turistička zajednica ubirat novce i iz toga plaćati sve potrebno da taj objekt funkcionira onda dobro.Zekoslawa » wrote: Jesi maloprije rekao da ta lova ide za časne i ekipu? E, onda lijepo neka turistička zajednica naplaćuje ulaz.
Mislim turistička zajednica i ubire novac od gostiju i ostale ponude koju stvaraju.
Čekaj, kako ti plaćaš abortus? Jesi bio kad na abortusu i besplatno ti ga napravili, odnosno na knjižicu?Karl Jozef » wrote: Ali ako ja kao vjernik plaćam svaki dan abortus i gay udruge u puno većem omjeru nego ateist moju misu onda mislim da ne bi trebalo oko toga biti zabrinut.
Ne ide to tako. To se plaća.
E tu si u pravu. Gledao sam njihovu polnoćku. Piju iz istog kaleža i jedu iz iste žličice, uopće je svećenik ne obriše, samo umače i stavlja u usta.Zekoslawa » wrote: Ma razmišljala sam o tome, ali oni svi piju iz istog kaleža. To mi je fuj. Smijem ja ponijeti svoj?
Pa postoji i socijalna verzija ako se i plaća to su samo djelomični troškoviTea Tree » wrote: Čekaj, kako ti plaćaš abortus? Jesi bio kad na abortusu i besplatno ti ga napravili, odnosno na knjižicu?
![]()
![]()
Ne ide to tako. To se plaća.
U SADu je sad velika debata oko toga, jer pošto su tamo privatna osiguranja pokušavaju natjerati bolnice koje su osnovale vjerske zajednice da plaćaju zaposlenicima unutar osiguranja i tu mogućnost.
Naravno, neće ići
Pa što je pretvorio je pretvorio, popilo se štaš'. To je ono na svadbi bačvu dvije pretvorio i to se popilo.Tea Tree » wrote:Samo malo, da neke stvari raščistimo: je li ono Isus pretvara vodu u vino? Mislim, u čemu je problem? Zašto nema cuga gratis?
Ne ulazeći u detalje oko zdravstvenog sustava u SAD-u, cijena abortusa u našim bolnicama nije djelomična nego puna cijena i otprilike je ista u bolnicama ili privatnim klinikama.Karl Jozef » wrote: Pa postoji i socijalna verzija ako se i plaća to su samo djelomični troškoviDaklem novci koje ja uplaćujem u zdravstveno idu za to.
U SADu je sad velika debata oko toga, jer pošto su tamo privatna osiguranja pokušavaju natjerati bolnice koje su osnovale vjerske zajednice da plaćaju zaposlenicima unutar osiguranja i tu mogućnost.
Naravno, neće ići
Dakle, ne brini, ne plaćaš ti.
Mada, izgledaš kao da bi htio.
Ne znam zakone ali sigurno plaćam nešto što ne bi htioTea Tree » wrote: Ne ulazeći u detalje oko zdravstvenog sustava u SAD-u, cijena abortusa u našim bolnicama nije djelomična nego puna cijena i otprilike je ista u bolnicama ili privatnim klinikama.
Dakle, ne brini, ne plaćaš ti.
Mada, izgledaš kao da bi htio.
Znači ti tvrdiš da 100% cijene pobačaja plaća žena ?
-
- Information
-