Mister(azil)ije! Prvi volumen
Meni je taj crtež bio ružan. Jako. Mnogo.Lastan » wrote:A nitko ne pamti Cro Army.
A bila je to tako kvalitetna ratna propaganda.
I uskršnje naljepnice na BIJELOJ neprozinoj plastičnoj podlozi s maskirnim motivima zečeva i pilića
I onda me pitaju zašto ne volim maslinasto zelenu i sivo smeđu
zašto pišu da dezodoran traje 48 sati? gdje? na papiru? na mrtvom čovjeku? na hladan dan koji provedeš doma na kauču, ne radeći ništa?
ja bih da postoji dezodoran koji traje 10 sati, ali da traje deset sati.
lažljivi gadovi
lažljivi gadovi
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Mene zabavljaju oni koji traju 72 sata. Ono, eto ti dezodorans i ni prat se ne moraš. Samo još kad bi izmislili i kakav za guzicu.Pješčana » wrote:zašto pišu da dezodoran traje 48 sati? gdje? na papiru? na mrtvom čovjeku? na hladan dan koji provedeš doma na kauču, ne radeći ništa?
lažljivi gadovi
kamon, želi li netko kemiju koja djeluje 72 sata na vlastitoj koži? kako točno je to prirodno za moje tijelo?
ja čekam kad će križati vc papir i vlažne maramice, s mirisom
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
A šta ću onda preostalih 120 sati kad prestane djelovat?
Zato i pitam, ima li neki da djeluje od nedjelje do nedjelje?
Happy Easter!
Možeš ti čekat, al vlažni toalet papir već odavno postoji. I miriši, naravno.Pješčana » wrote:
kamon, želi li netko kemiju koja djeluje 72 sata na vlastitoj koži? kako točno je to prirodno za moje tijelo?
ja čekam kad će križati vc papir i vlažne maramice, s mirisom
Happy Easter!
Taksistu koji me vozio jutros.aisling » wrote:To ni meni nije bilo jasno, kome uopće treba da traje 48 sati?
Pitao me zašto ne pijem kavu za van koju sam nosila sa sobom, odgovorila sam da sam tek oprala zube pa čekam da mi malo prođe okus. Na to je on komentirao kako je to baš zanimljivo, ljudi se dijele na one koji peru zube navečer i one koji ih peru ujutro. On ih radije opere navečer. Na to sam mu rekla da ih ja obično perem i ujutro i navečer i poslije jela. On je rekao da misli da ih ipak ne treba prati prečesto, recimo, tri put dnevno. Promijenila sam temu.
gonj špadi
Domestos wc papir?Pješčana » wrote:pa sad kad ste spomenule, da, sjetila sam se.
ali ja bih neki koji čisti i pere i dezinficira. 72 sata
Happy Easter!
da, i ja znam za tu teoriju da ne treba prat zube prečesto. samo sam to htjela rećiklonka » wrote:Taksistu koji me vozio jutros.
Pitao me zašto ne pijem kavu za van koju sam nosila sa sobom, odgovorila sam da sam tek oprala zube pa čekam da mi malo prođe okus. Na to je on komentirao kako je to baš zanimljivo, ima ljudi koji peru zube navečer i koji peru ujutro, on ih radije opere navečer. Na to sam mu rekla da ih ja obično perem i ujutro i navečer i poslije jela. On je rekao da misli da ih ipak ne treba prati prečesto, recimo, tri put dnevno. Promijenila sam temu.
Ja ne znam. Please share. Sharing is caring.Pješčana » wrote: da, i ja znam za tu teoriju da ne treba prat zube prečesto. samo sam to htjela reći
klonka,
Je li to ona šema s kiselinskom erozijom? Ja ne volim prati zube odmah nakon jela jer obično jedem finu hranu i ne želim okus fine hrane zamijeniti okusom paste.aisling » wrote:Ja mislim da ih ne treba prati odmah nakon jela. Koliko je to odmah i točno zbog čega ne znam objasnit, al čekam nekih pola sata ako perem iza obroka
-
- Information
-