Ajde, ... kupat se i ovo ono, ...Zekoslawa » wrote:Neću se samoubit, evo neću. Idem ća na kavu vanka.
Kae, ćajogusci?
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Aj dobro onda.
I slobodno ti porazmisli o nečem jačem od kave.
Ne b bilo loše da bude kratko i duplo.
I slobodno ti porazmisli o nečem jačem od kave.
oces.Zekoslawa » wrote:Da.![]()
![]()
![]()
Isuse, kako je ovo grozno. Mrzim selidbe, odlaske, dolaske, rastanke i sve takvo. Mrzim. Imam traume od kolodvora, aerodroma, odlazaka sestara jedne po jedne, od svojih odlazaka i svega. Oću ja ikad negdi živit na miru i imat familiju i prijateljice i sve tako to?
horoskop kaze da ces zivit na miru, imat familju, prijateljice, tvora i sve tako to, za dvi i po do tri godine na relaciji split brisel..
Šta, imat ću familiju u Splitu, tvora u Briselu, a ja na Knežiji?..a unda » wrote:
oces.
horoskop kaze da ces zivit na miru, imat familju, prijateljice, tvora i sve tako to, za dvi i po do tri godine na relaciji split brisel..
Zec gonič.Karl Jozef wrote:Ks ks cc, ks, ...... , ... nu neki video, a i još neki video ...
![]()
Jesi oplakala gazdu?![]()
I oću mrkvasmajlić.
Muči, ništa ne govori.
Ja ne znam kako ću ja ovo. Ko će priživit još ovih deset dana ove tugaljivosti.
I opet mi se jede mlijeko i neskvik nakon pive.
Viš ti to, sve je ošlo kvragu, svatko može bit što oće.
Bungalovi, podrumi, brodovi, ...Ja ne znam kako ću ja ovo. Ko će priživit još ovih deset dana ove tugaljivosti.Pitat ću ih da me zatrpaju poslom da ništa ne mislim.
Ovoga, ... tebi ta kombinacija ne škodi probavi i tako to, ....I opet mi se jede mlijeko i neskvik nakon pive.
A nu, lako je s ovčurinama, to može gonit ko oće.Karl Jozef » wrote: Viš ti to, sve je ošlo kvragu, svatko može bit što oće.![]()
Da. Moji novi najbolji prijatelji.Bungalovi, podrumi, brodovi, ...![]()
Eksačo, on je počeo pričati o probavi, samo da znaš.Ovoga, ... tebi ta kombinacija ne škodi probavi i tako to, ....
Jašta.Zekoslawa » wrote: A nu, lako je s ovčurinama, to može gonit ko oće.
Ne valja to a, ...Eksačo, on je počeo pričati o probavi, samo da znaš.
Bilo kako bilo, ota kombinacija je čini mi se dosta eksplozivna.
-
- Information
-