Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Joj, elmo...elma » wrote:
![]()
Prozivljavam nove drameZna netko kako se pomiriti sa svojom ograničenošću, mediokritetstvom?
Ne mislim sad čak na stvari koje mi se ne da, a mogla bih da sam manje lijena, nego baš na ono - ne mogu nešto postići uz svu volju, imam granice i ne znam se nositi s njima...
Svi mi tu i tamo naiđemo na svoja ograničenja i svoju prosječnost. Nitko nije takav da je u svemu vrijedan divljenja. Možda jednostavno ne koristiš svoje potencijale kako bi trebala.
Nisam još dobila, ali budem. Hint: PŽK.
Hvala, zec na ovomeZekoslawa » wrote: Joj, elmo...![]()
Svi mi tu i tamo naiđemo na svoja ograničenja i svoju prosječnost. Nitko nije takav da je u svemu vrijedan divljenja. Možda jednostavno ne koristiš svoje potencijale kako bi trebala.![]()
Nisam još dobila, ali budem. Hint: PŽK.
Nema veze, imat ćeš sad više vremena za trkelj i svoj dobro plaćeni posao
Pa da, moći ću vam se posvetiti u potpunosti.elma » wrote:
Hvala, zec na ovome(i dalje mi je smiješno pisati hvala
)
Nema veze, imat ćeš sad više vremena za trkelj i svoj dobro plaćeni posao
Nema na čemu. Ili ti želiš napisati "nema na čemu" kako bi bila napisala onim nezahvalnicima?
Nope, to je tako kad dobiješ ban s kartonom. Kad dobiješ ovaj custom, onda dođe obavijest o banu koja se jednokratno prikaže na ekranu. I ta mi obavijest nije bila poslana do maloprije, kad sam otvorila treću žalbu po redu.Karl Jozef » wrote:Piše ti negdje na koliko si banirana, klikaj okolo. Klikni kao da ćeš čitati poruke, mislim da je to to.
Vidio.Zekoslawa » wrote: Nope, to je tako kad dobiješ ban s kartonom. Kad dobiješ ovaj custom, onda dođe obavijest o banu koja se jednokratno prikaže na ekranu. I ta mi obavijest nije bila poslana do maloprije, kad sam otvorila treću žalbu po redu.
Ipak mislim da sam u pravu.
Nema, evo klikam, nema nigdje toga. Ne mogu ni u popisu kartona vidjeti ništa. Ali ne treba, ljubazno su me obavijestili.Karl Jozef » wrote: Vidio.
Ipak mislim da sam u pravu.Naime i ja sam jednom iz nekog razloga stvarno ne znam kojeg dobio 7 dana bana tako iz vedra neba isto nisam znao koliko je i klikao sam okolo i pisalo je. OK sad nije bitno kad znaš no uglavnom znam da sam stisnuo negdje čini mi se kao da ću poslati poruku i onda se pojavio taj ekran i reklo da ne mogu jer sam baniran do tada i tada.
A eto, krasni su.Zekoslawa » wrote: Nema, evo klikam, nema nigdje toga. Ne mogu ni u popisu kartona vidjeti ništa. Ali ne treba, ljubazno su me obavijestili.
Je, i fala im.Karl Jozef » wrote: A eto, krasni su.
A ti si biće bio po starom programu, zato je to tebi tako bilo.
Zekoslawa » wrote: A ti si biće bio po starom programu, zato je to tebi tako bilo.
Stvarno ne znam zašto sam to dobio, nekakvo "vrijeđanje" je bilo u pitanju.
Jel' imaš ti Zec tamo uopće kartona osim ovoga sada?
Imam, imam, kako ne. Doduše, za vrijeđanje imam samo jedan žuti i jedan crveni od jednog boda. Sve ostalo zaradila sam komentirajući moderaturu ili na PŽK-u, uključujući dva direktna bana, ovo je treći. Doduše, zadnji mi je karton istekao negdje krajem 2011. Šta da kažem, bolje trolam valjda.Karl Jozef » wrote:Možda.
Stvarno ne znam zašto sam to dobio, nekakvo "vrijeđanje" je bilo u pitanju.
Jel' imaš ti Zec tamo uopće kartona osim ovoga sada?
Dobro, Calimero, znamo da ti nisi ništa kriv.Karl Jozef » wrote:Nemam ni ja puno u zadnje vrijeme. U godinu dana dva.
Većinu svojih kartona smatram od nepravednih do izrazito nepravednih.Čak nisam ni trolao. Mislim da je pošten samo jedan karton od 500 bodova
za vrijeđanje.
Iđen se podprat i petat kose. Ako treviš Ecsacciu, pošalji je učit.
Pa i nisam.Zekoslawa » wrote: Dobro, Calimero, znamo da ti nisi ništa kriv.
A ajde ti, ja se odo odlogirati. No ako je vidim dobit će šibom po guzici jer ne uči.Iđen se podprat i petat kose. Ako treviš Ecsacciu, pošalji je učit.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Mene zanima pa ako moze nabaci SS ovdje.Zekoslawa wrote:Ne znam, nisu mi rekli. Samo mi pobrisaše post i dvije žalbe na KZB.
No, ako koga slučajno zanima, imam SS posta.![]()
Neam ti pojma, slabo ja to sve gledam, ja jedva da upalim TV. Kao da je bitno, gledaj šta uhvatiš, samo da nešto slušaš.
U zamjenu nudim bacanje kletve na ZgSasha...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid » wrote: Mene zanima pa ako moze nabaci SS ovdje.
U zamjenu nudim bacanje kletve na ZgSasha...
predlazem da se otvori topik, ako ne i podforum..ako ne i forum..ako ne i portal..kletva. hr.
..a moze i npr.. kletva, molitva, zavjet. hr.
zekoslava..stajebilo, stasezbilo? aj daj ss.
Ne može čovjek otić spavat u pristojnu uru kao sav radni svijet, a da se sve živo ne izdogađa. 
Baba me probudila u sedam, naravno, ne svojevoljno nego je išla zvat opet malo hitnu. Dočekala ih na nogama, pitaju oni nju gdje je pacijent, očekuju valjda da je u krevetu, a ona veli da je ona pacijent. Šta reć.
Rekli su joj da za ubuduće ide kod doktora. I tako. Prepala me mrvicu, iako sam već navikla da ona to tako voli njih malo pozvat s vremena na vrijeme.
No, parliamo italiano.
Kiša lije, brrr, odurno je vrijeme, stvoreno za učenje.
Baba me probudila u sedam, naravno, ne svojevoljno nego je išla zvat opet malo hitnu. Dočekala ih na nogama, pitaju oni nju gdje je pacijent, očekuju valjda da je u krevetu, a ona veli da je ona pacijent. Šta reć.
No, parliamo italiano.
Kiša lije, brrr, odurno je vrijeme, stvoreno za učenje.
-
- Information
-